Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Félig-meddig csak jó helyen vagyok, remélem tudtok okosat mondani. Szünetmentesre nincs keret, az egy laza 20-as minimum, szart nem veszek, és annyim most nincs, nameg nem is érzem szükségét - áramszünet probléma nincsen valami gyakran. Viszont az áram a konyektorban elég gyatra. Az APC, ha jól láttam nem számít rossz névnek ilyen körben, én pedig csak egy túlfesz-es aljzatot keresek(?). Ezt néztem ki, azt szeretném kérdezni, hogy ez az áramingadozásokat vajon szűrögeti nekem, vagy csupán - ahogy neve is mutatja - a túlfeszt? És még annyi, hogy ebből van koax-os verzió is. Az mire jó? Ha jön a kábeltv, az beküldöm ebbe, és ebből a TV-be, az a módja? És ha igen, vagy hasonló módon de megy, akkor érdemes abba beruházni?
Bocsánat a buta kérdésekért, totál laikus vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- Borri Galileo ups
- APC Easy 1000VA (BV1000I) ÚJ AKKSI! TÖBB DARAB KÉSZLETRŐL! GARANCIA!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest