Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davezzka
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni 2 részre bontott kérdés(ek)ben.
Egyrészt szeretnék egy 2 lemezes Synology NAS-t, egy routert és egy internet modemet UPS-re tenni. Elsősorban a NAS védelem miatt, így mindenképpen szükséges, hogy kiesés esetén a NAS-t automatikusan lekapcsolja. Jó lenne, ha normál konnektor dugós lenne, és nem kellene átalakítót vennem hozzá. Erre mit javasolnátok? A NAS kompatibilitási listát elkezdtem böngészni, de elvesztem a sűrűjében sajnos..
A másik kérdés, hogy max 400W-ot fogyasztó (kalkulált érték az alkatrészek alapján) gép aktuálisan egy DeepCool 500W DA500-M táppal szerelve + 34 collos monitorhoz milyen UPS-t ajánlanátok? Itt a cél csak annyi, hogy kiesés idején legyen 1-2 percem lekapcsolni, vagy akár itt is mehet automatikusan a lekapcsolás.
A 2 UPS-re külön van szükség a házon belüli elhelyezkedések miatt. Olvastam visszamenőleg itt a fórumot, de a szinuszos kérdésben is zavarban vagyok. Ha jól értelmeztem, a PC-t célszerű olyanra kötni, de vajon a NAS-t is?
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mozilla Firefox
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rák
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest