Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Rruuer #11592 üzenetére
Ez szünetmentestől függ szerintem. Amik eddig nálam jártak, azok ha lemerültek teljesen, nem kapcsoltak vissza maguktól, ha visszajött az áram.
De nem akarok okoskodni, totál felhasználó vagyok a témában, csak a saját tapasztalatomat írtam le.
Az APC amibe most rendeltem akkumulátort, szoftveresen állítja le a gépet 8amennyiben a szgépre fel van telepítve a szoftv). Mondjuk egy NAS előtt nem tudom mit csinálna, gyanítom teljesen lemerül. Napokban erre gyakorlati választ is tudok adni, mivel ha megérkezik az új akku, azt meg kell formázni, meríteni fogom valamiről 0-ra. Kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest