- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz inf3rno #10301 üzenetére
A trafó primer oldalán az egyik FET felrobbant és vitte magával a másik kettőt. A 7812CT (Csak 1A-es!) ami külön bordán van mintha a szokásosnál is jobban melegedne, mert ha halványan is de meg van barnulva körülötte a panel. Az 1000 uF / 35V elkót alapból cseréltem mert már kezdett púposodni, meg a 2x 2200 uF / 35V-ot is, bár azoknak szemre semmi bajuk sem volt, de olyan meleg üzemi körülmények közt esélyes, hogy külső jel nélkül is kiszáradjanak. Jamicron elkók voltak benne, valami Aishi-t kaptam helyette ami magasságában 2/3 akkora: meglátjuk hogy teljesítenek (nem találtam infót róluk a neten).
(#10302) python1: Az inverterről táplált kimenetén akkus üzemben kváziszinusz, konnektorról üzemeltetve rendes szinusz. A simán túlfeszültségtől védett kimenetei csak konnektorról üzemelnek, akkor rendes szinusz van rajtuk.
Az AVR-es szünetmentesek stabilizálnak (bizonyos határon belül), pl. a korábban említett FSP EP1000 és EP1500 is.
(#10303) cinemazealot: Megelőztél.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest