- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére (vagy sajnos?) most nem küzdök hasonló gondokkal, de biztos nehéz dió, megtalálni azt az életteret ahová optimálisan be is tud illeszkedni az ember, plusz az infrastruktúra és a munka keresés is lényeges.
Nálam most más probléma van, mondhatnám munkahelyi válságban vagyok.
Egyrészt van egy stabil melóm amivel nem kell megszakadni és átlag feletti jövedelmet viszek haza, másrészt borzasztó a munkaidő beosztás, rettenetesek a vezetők és nagyon nem érzem jól magam.
Hasonló területen sehol nem fizetnek ennyit a régióban és nem szeretnék lemondani arról a biztosnak mondható egzisztenciális háttérről amit megteremtettem a családomnak. A nejem bölcsész diplomájával örülhetünk, hogy van állása, a fizetése meg a közalkalmazotti bértábla alsó szélét súrolja. Szóval létfontosságú amit én hazaviszek.
Nehéz kérdés, de egyenlőre nincs alternatíva. Nyomnom kell ott ahol vagyok, mert minden más opció pénzügyi bizonytalanságba sodorhatna. Arról már nem is beszélve, hogy napról napra érezni a gazdasági válság egyre növekvő nyomását. és hol vagyunk még a végétől.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest