- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Szerinted az normális dolog, hogy felrakattam egy nem olcsó sport dobot, ami néha belevert a hővédőbe? Mikor felhívtam őket az elhozatal után, az volt a válasz, hogy rakjak oda valamit.... Hát bazdmeg... Elnyomták a katitól hátrafelé az egész rendszert, a középdob is bele tudott verni a váltó alagútba. Milyen érdekes, hogy én meg tudtam csinálni otthon is úgy, hogy kényelmesen elfért. Csak ezt rühellem, hogy folyton más után kell dolgoznom a kocsin is, amire nem kevés pénzt adok ki, erre kapok szart, meg csinálhatom magam utána a többit. A műszakira felkészítést (fél évvel előre jeleztem az igényem) is sehogy sem sikerült, előtte egy héttel én baszakodtam vele, bár minden apróságot megcsináltam, egyedül a co2 nem volt az igazi, masba nem lehetett belekötni. Szóval jogosan várja el a fórumtárs, hogy a pénzéért kapjon is valamit, csak sajnos ilyen csöves amatőrök vannak, mint mondjuk az andorék. És az a helyzet, hogy nagyon sok ilyen mutyit látok, hallok, mert telibe szarom emberek vannak. Az pedig még mindig elfogadhatatlan, hogy más kocsijában bagózik valaki, mert én sem szarok oda a konyhád közepére, mert otthon szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest