- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Xerox
tag
Nna szóval ez a jó link:
[L]http://www.tar.hu/boom-boom-boogie[/L]
Kéééész :)) -
Xerox
tag
VÁÁ! Nem extrán van, hanem itt:
[L]http://www.tar.hu/boom-boom-boogie/index.html[/L]
Moderátor úr legyen szíves az előző kettő hozzászólásomat törölni. :)) -
Xerox
tag
Oh lehet, hogy télleg jobb lenne ide egy link :DDD
[L]http://www.extra.hu/boom-boom-boogie/index.html[/L]
Ötlet? :D -
Xerox
tag
Itt a hibákról a log file. Nem tudom, mi lehet a baja, miért nem akar feltelepítődni. Legalább lenne 256 szín :)) Hát ennyi a log fájl, egy hozzáértőnek olyan ez, mint a Mátrixban, hogy csak itt egy pirosruhás nő amott jön Neo, aki Mátrix mozduladban hányja a szaltókat a felhőkarcolókról. :DD
-
Xerox
tag
Van egy ASRock K7VM2 alaplap, amin integrálva van a VGA. Megnéztem Aida32-vel, hogy szabványos PCI VGA kártya van bele integrálva, ha minden igaz. Nem lehet ebből valahogy kisajtolni legalább 256 színt? Elég gáz így, hogy csak 2 szín vagy 16 szín van. Pedig a www.asrock.com oldalról is letöltöttem már a VGA driver szoftvert WIN98SE HUN-hoz, mert az van a gépen, és az meg nem bírt feltelepítődni, mert kiírta, hogy valami log fájlban nézzem meg a részleteket, ott ez volt kb: nem tud a Regisztrációs sorhoz férni vagymi, meghogy teljes egyezés van. A Directx meg azt mondja, hogy nem támogatja a DirectShow-ot, tehát nem bír megjelenni az a forgó tesztkocka. Bakker. :(((
-
Alan
aktív tag
válasz
peace&love #5 üzenetére
Ebben az esetben szerintem gamma = game.
-
peace&love
aktív tag
off
''60Hz-en fussanak a gammák''
nem akarok kötekedni de ez akkora marhaság, hogy nem, igaz...
a 60Hz a képfrissítés, a gamma meg mondjuk úgy hogy ''feketedés'',
a legvilágosabb és legsötétebb képpont közti átmenet milyenségét jelenti... magyarul a fényerő/telítettség-hez van köze, a frissítéshez nem.
on -
szepi79
őstag
Használj RivaTuner-t vagy PowerStrip-et. Ott azt is be tudod állítani, hogy ne 60Hz-en fussanak a gammák. Meg én még azt is megnézném a helyedben, hogy a kártya tulajdonságainál nem az van-e beállítva, hogy a directx-es játék ua-t a színmélységet használja, mint a desktop. A többi játék asszem mind OpenGL-es, bár a NOLF2-ben nem vagyok annyira biztos.
-
Ronin
aktív tag
A probléma a következő:
Oprendszer Xp Prof., 6 játék van fent a gépem, ezek közül kettővel van baj. Mégpedig: Mafia, BF1942. A grafikai beállításoknál 32bites színmélységet állítok be, de mindig automatikusan visszavált 16bitesre. A többi játéknál (NOLF2, MOHAA, AvsP2, JK2) viszont minden rendesen működik. Nos ezt Win98-nál nem csinálta. Többszöri újratelepítés sem segített. Mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest