Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz ddekany #19 üzenetére

+1
    Nekem volt most egy projectem, most először használtam intenzíven. A kódolás és sok más terület is nagyon veszélyes, ha valaki nem tudja, h mit akar, akkor megvezeti az AI.
    Kifejezetten kértem, h a hivatalos dokumentáció legyen az elsődleges forrás, de mint kiderült, a programozása szerint első a net, github és hasonlók... pedig link volt, minden alkatrészhez és a doksikhoz is. Nem létező/elavult parancsok, keverve más programnyelvvel, stb...

Ötletelésre nagyon jó, apró részfeladatokra (megadom a parmétereket, milyen loop-ok kellenek, stb és nem kell beírni nekem fél oldalt), alkatrészeknél értékek számítására (nem nekem kellett megkeresni az adatlapokat, a konkrét értékekkel, hanem kaptam az alkatrészlista alapján egy összehasonlítást). De sokszor a leírt, megbeszélt kapcsolást is elkefélte. Szal. nagyon oda kell figyelni. Ha "vakon" használják, akkor ott lehet, h eltompul az agy, nekem ez egy érdekes kísérlet, ami -a hibái ellenére is- gyorsítja a munkát.

Új hozzászólás Aktív témák