- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Joey_the_man #20 üzenetére
hey!
(a ''hegeszt'' valoban 1 db g-vel irando, megneztem szotarban. csak hat en videki, diplomas parasztgyerek vagyok, aztan gondoltam, ha lealacsonyodok jobban befogadnak...)
en a kovetkezokeppen csinaltam. (ékezet be)
van vmilyen kéteres kábeled ugye, van a led, van egy ellenállásod és van a molex csatlakozó (amiről az eszözök a tápot kapják, sárga-fekete-fekete-piros leosztásban).
a molexnek a piros ere adja a +5V-ot, a két középső fekete meg a földelés. azt kell tehát megoldani, hogy a led pozitív lábára ráforrasztod az ellenállást, az ellenállásra meg a kéteres kábel egyik erét, a másik eret meg a led szabadon maradt lábára. az egészet a forrasztási pontokon jól leszigeteled (zsugorcső) és vagy megintcsak forrasztva teszed a molex csatira, vagy közbeiktatsz kapcsolót, mind1. én így képzeltem el (és az elképzelésem a gyakorlatban is műxik...) -
[w]
őstag
hey!
en pont ezt csinaltam meg MA delutan (15 perc, es satu vagyok elektronikahoz)!
rohadtul ecceru.
led altalaban 1,5-3 V kozott muxik, tehat a molex csatlakozo 5 V-os drotja majdnem megfelelo. fog kelleni egy kb. 300-340 ohm-os ellenallas, amit raheggesztesz a pozitiv labra, szepen raksz ra zsugorcsovet es radugod az egeszet a piros meg valamelyik (mind1, ugyis mindketto fold) fekete kabelre.
ha nem ertheto kerdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest