Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusszycat #40 üzenetére
Nem milliárdosak a szüleim, hanem a magyar állam fizet nekem pénzt gyerekkorom óta és életem végéig fizetnie kell, mert 6 hetes koromban a magyar államnak dolgozó rendőr alezredes bűncselekményt követett el ellenem. Nekem gyerekkoromban volt autóm*1*, de jogsim soha nem volt (ha akarnék jogsit, akkor sem kaphatnék). Mondjuk gyerekként még azt gondoltam, hogy majd lesz felnőttként jogsim, de ez nem akarat kérdése. Hiába vagyok gyerekkoromtól milliomos, de ez nem elég a jogsi megszerzéséhez: vehetek autót, vagy bármit ha van rá elég pénzem, de jogsit venni az bűncselekmény lenne és ezért nincs jogsim.
*1*Most nem a játékautóimra gondolok, hanem arra, amivel lehet az utcán közlekedni és jogsi kell a vezetéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megfogni nem lehetett, lefényképezni igen.
- Jövőre visszatér a BlizzCon
- Asztalos klub
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest