Új hozzászólás Aktív témák
-
RVN
tag
UP
-
RVN
tag
Szisztok. Nekem is ugyan ez a problémám, mint a téma indítónak volt, csak nekem ilyen lett a tápcsatlakozó (elég rossz lett a kép, de gondolom azért látható
[link]. A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatta ezt?
-
deepwell
aktív tag
Nem hagyott nyugodni a kisordog
lehuztam a tapot a laprol !! az osszes 3.3V os vezetek csatlakozasa barna elszinezodesu a tap csatlakozojan es az alaplapon is ! kisollovak megkapargattam egy kicsit az erintkezoket, ujra osszedugtam bekapcsoltam es lass csodat mar 3.00 - 3,10 kozott ingadozik a 3.3 as fesz ! 2dben mar nem is szemetel a grafkartya ! csak ez lesz a baj
most mar csak azt sajnalom, hogy a jo kis 9800se met elkuldtem a tuti halalba, ugy hogy igazabol valoszinuleg semmi baja sem volt
-
Lizzard
aktív tag
Mostanában egyik haverom is vett egy Coolink tápot, de rövid idő alatt el kezdett vele sz@rakodni a gépe, hol bebootolt, hol nem. valószinű neked is a táppal lesz gond, a felszültségelosztással lehet vmi gubanc. Ha garis még, akkor igen gyorsan vidd vissza, mielőtt még egyéb károkat okoz a gépedben (pl vinyóelhullás stb).
Tipp: vegyél Chieftec, Enermax v. ha a némaságot szereted, akkot Zalman tápot, lehetőleg 400 W körülit. -
deepwell
aktív tag
Hali mindenki !
elmeselnek egy hihetettlen tortenetet, nem tudom mit tegyek !
Volt egy nagyon jo kis radeon 9800SE vid kartyam vizhutessel 445/375 on ment a +4 pipelineval. Egyik naprol a masikra elkezdett neha szemetelni 3d alatt. Lassan odaig jutott a dolog, hogy nem tudtam jaccani semmit, mert amint elinditottam egy 3ds alkalmazast szanaszet hullott a kep, meghozza ugy szemetelet, mintha a memori lenne tulhuzva es nem a gpu !
Gondoltam visszateszem a nem softmoddolt drivert hatha az a gond. Egy - ket napig tenyleg ugy tunt megjavult a kartya, de aztan ujrakezdodottnem volt mas valasztasom visszavittem garcserebe. Elhoztam egy 9800prot, es ez is ugyanazt csinalja !
Gondoltam a windows a hibas, ujratelepitettem, folraktam a directx et majd a grafkartyadrivert, de sajnos semmi javulas.
Szinte mindent leellenoriztem az egyetlen furcsa dolog, hogy az ATX 3.3V om 2.6-2.7 V kozott ingadozik !!!! nem tudom ennek mennyi koze van a grafkartyahoz, ezert kerem a segitsegeteket ! elore is koszonom.
serk: ja es meg csak annyi, hogy most mar 2d alatt is ugy szemetel, hogy ezeket a sorokat is alig tudom megirni !
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest