Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Na akkor kérdezek jobbat.
Mivel a laptopot nem akarnám minden nap hazacipelni melóból, mi lenne, ha a gépemet akarnám összekötni a tévével?
Mondjuk hogy ne kelljen állandóan pendrive-ra másolgatni a filmeket, és mindenféle ultra csúcs szuper verziót is megnézhessek, mert egy 60 gb-s filmhez nincs elég nagy pendrive-om.Ehhez éppenséggel 10 méteres HDMI kábelre lenne szükségem, de pontosan milyenre is? Ebayen nézelődök, és annyiféle csati van hozzá, meg ilyen olyan átalakítók, hogy megkeveredtem picit.
A netbookot meg a tévét most ilyennel kötöttem össze, ez megfelelne a géphez is?
És ezzel mi a helyzet, beválhat? Vagy felesleges?Ja, a gépemben lévő cuccok az adatlapomon olvashatók.
Volt aki azt mondta, hogy minél hosszabb a kábel, annál szarabb lesz a kép. Ez látható különbség, vagy csak szőrszálhasogatás és elhanyagolható (alig észrevehető)?Ezesetben viszont úgy lenne jó megoldani, hogy miközben megy egy film a tévén, a gépen zavartalanul lehessen netezgetni például.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest