Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Ide senkin nem küldenék érdeklődni, mert elvakultak a tanácsadók.
Szerk.: Swift jó választás lehet szerintem is, bár én amatőr vagyok a témában. Pusztán onnan gondolom, hogy lépcsőházban havernak van egy első generációs, ápolgatja rndszeresen és semmi baja. Igaz túl sok km sincs benne, szülőket viszi kb. csak bevásárolni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest