Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
martonx #95436 üzenetére
Ottani kultura szerint, sprintzaras elotti:
- 4. nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
- 3. nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
- 2. nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
- utolso nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
Sprint zaras: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarvaEzt 1 ember hozta ossze
-
csoszogi
tag
válasz
martonx #95436 üzenetére
Teljesen más területen dolgozok, de indiaikkal is kapcsolatban vagyok/voltam, nem is egyel. Egyrészt, az egy akkora ország, hogy teljesen más képzést kapnak, máshogy néznek ki más a habitusuk attól függően honnan jöttek, milyen a vallásuk stb.. Kb annyira, mint egy spanyol meg egy finn. A képzési rendszerük valóban teljesen más, sokszor jönnek papírokkal, hogy ők valamit elvégeztek, és akkor kiderül, hogy OKJ-s szintű, online tanfolyam volt, aminek nem igazán tudsz utánamenni. A nemet mondással egyetértek, nem mindegyik tud nemet mondani. A nőkre nem igazán hallgatnak, volt hogy megkértek, ugyan mondjam én(férfi) mert akkor megcsinálja, de volt akinek ez nem volt gond. Meg azt is tapasztaltam, szeretnek más tollával ékeskedni, ha valami ötletet adtam, már úgy prezentálta a főnök felé, mintha az ő ötlete lenne, de ezt is tapasztaltam magyarral is. Összességiben azt tudom mondani, hogy kevés baj van velük, minden nációval más típusú probléma van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest