- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Hello. Siófokról szeretnék egy csomagot elhozatni. Max mobiltelefon méretű. Bontott teló. Kamerája már itt van de azóta az usbt is szétbarmolták. Csak utánvéttel hajlandó küldeni. Az meg már 2k huf volt...
Idegőrlő. Tud valaki segíteni? Köszönöm.Nekem az is jó, ha valaki megveszi személyesen svgyulától. Én utalok, ő postáz.
-
quailstorm
félisten
válasz
lorcsi #56567 üzenetére
két helyen van szerviz Szegeden, máshova nem is érdemes menni, ugyanis oda viszik át a cuccot
Centrum GSM az egyik, azt nagyjából ismerem, ezért akármennyire is érdekelt volnék, nem tudom ajánlani. Nagyon russia style kókányolás megy.
A másik a Palánknál van, az jobb szerintem. -
quailstorm
félisten
válasz
polaroi8d #56352 üzenetére
Akkor velem van a baj, vagy a szinttel?
Kör-forgómozgás, Budó verseny, Mikola verseny, OKTV mond valamit?
Nekem is mérnökinfó a cél, de végül nem fizikából érettségizek, bár korrektül megy, csak még sokat be kéne fektetni.
Versenyek már 50%-ra sikerültek idén, csak ugye ez a vége. Azt közben nem is kömalozok...tavalyi OKTV utolsó feladatát, a forgókondenzátorosat is Mező írta, asszem valami 15 pontom lett a 20-ból
örült neki hogy azt legalább tudtuk -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #56294 üzenetére
nero wave editor és audacity freeware
-
quailstorm
félisten
amúgy komolyan már vártam, hogy mikor köpi be valaki a gépre a DRÁGA jelzőt
AMD-s HP DC5850 volt 1 évvel ezelőtt nekem 25k, 1év jótállással, hardverkertől
azóta került bele RAM, meg HDD amúgy is volt
de ha ennyiért megvették, akkó' nem szóltam -
quailstorm
félisten
válasz
Jimmy8 #55404 üzenetére
fú, sorstárs
ilyet nekem is csinált amíg nem frissítettem firmwaret, szerencsére ha le volt hűtve, akkor bejött az admin menü
amúgy ez a router üzemképes állapotban sem ér egy valagbarúgásnál többet
tudom, használom, van, most is az ő segítségével írok100MHz RBC CPU meg valami 2MB RAM az nagyon kevés
WiFi térerőről ne is beszéljünk.
De fűtésnek jó. -
quailstorm
félisten
szerintem még UPC-t nem is láttam, vagy nem tudtam, hogy az az
Invitellel és a T-home-mal van direkt tapasztalatom, és agyontömörítik. (de ha előfizetsz pár HD csatornára, akkor csak azt a párat le tudják adni rendesen is ám)az LCD TV beállítás meg nálam is mentes a "képjavítástól", azok nagyon hasznos funkciók
jaja, a TV+monitor kombó jó ötlet
-
quailstorm
félisten
értettem elsőre is
nekem marhára jó az analóg kábelTV
eleve 55cm-es síkképcsöves TV van, aztán meg alig nézünk rajta valamit
ha mégis, akkor pl autóverseny, jégkorong, kézilabda, futball, az FPS szám, az fontos
namost IPTV-n láttam gyönyörű 24FPS-t+motion blur, nem kőőőő
azt se tudtam hol a labda...
mellesleg 50fieldes rendes PAL adást nem 720x576-nak érzékel a szemed, hanem valamivel többnekIPTV-n meg nem érdekel, hogy tényleg megkapom az 1080p-t, és kimerevítve fotó minőség, ha annyira alacsony az FPS, hogy az már fáj
aztán meg itthon jellemző ez az irgalmatlan túltömörítés, ami a legtrébb falusi képcsövesen is sokkal gázabb, mint az analóg
a fullHD Samsung LED háttérvilágításúról már ne is beszéljünk, attól egyenesen hányingert kapok, azon rendes 720p-nél rosszabb adást képtelenség számomra nézni
valahogy úgy van ez, hogy a kis felbontás kis méretben, kis felbontású kijelzőn jobb nézni
legalábbis a gameboy advance is rossz felnagyítva, PC-n például...szeretném látni a fejlődést, de még mindig nagyon lassan terjed a normális digitális műsorszórás, és nagyon sokszor látom, hogy mennyire értelmetlen azt LCD-n nézni...
műholdast nem nagyon néztem, ha igen, akkor inkább az analógra hasonlított a minőség
-
quailstorm
félisten
válasz
lugosi #55083 üzenetére
Green=5400RPM, lassú, ki kell lőni az öngyilkos felparkolását, nem jó minőségű, említettem már hogy LASSÚ?
WD Blue, na ezt szokták otthon használni, közepes, de sajnos rezonanciára hajlamos, bár az összes többi is. Nálam erősen leszerepelt, mert csapágyhibás lett. Mondjuk most is az megy de csak mert nincspénz.
WD Red és Black szervervinyók, nagy sebesség, nagy igénybevételnek kitéve.
Van még WD Purple, ipari kamerákhoz. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #54729 üzenetére
Ezt a vírust mizériát haggyukmá. Egyszer kaptam önhibámból immár 6 éve), a többi önhibámat védte a NOD. Mindnek az oka: WAREZ.
A nautilus meg a kényelem... ugyanolyan buta lassú fos mint a windows intéző. Total commander és Krusader. Na azzal lehet dolgozni.
rar és unrar meg még mindig nincs az alap debianbangedit helyett notepad++ például
Az ablakvezérlőkre meg csak annyit, hogy arról én nem tehetek, hogy egy ízlésficammal rendelkező UI adta meg neked az alapokat. A gombok helye a jobb felső sarokban van. Azt vagy' 20 évig tudta mindenki. Egészen az OSX-ig, aztán a Unity ment utána a hülyeségbe. De tudsz még valakiket ezen kívül?
Unity minden csak nem komfortos. Globalmenü meg a rejtett gombok, egybeolvadó felső sáv, na az a halálom. Amúgy tabletre jó, van benne egy rakat ötlet, de ugyanaz ott van a gnome3-ban is.
Windows frissítésekre én meg rákészülök. Addig a többinek kuss. Akkor nem lesz gubanc. Linuxon is lehet csinálni olyan jellegű frissítést, csomagtelepítést, ami újraindítást igényel, csak legfeljebb az szimplán nem megy addig, és nem hisztizik.
Ezt a fel nem rakott cucchoz érkező frissítést meg én is látom... 2013+2010 sharepoint kombónál jön 2010-hez.
-
quailstorm
félisten
válasz
HuMarc #54725 üzenetére
Állj!
Nincs olyan hogy alap linux fájlkezelő. A linux az a kernel. (te a nautilusra gondolsz most)
Egy Debian7-re ugyanúgy fel kell rakni a non-free repoból a cuccokat mielőtt ki tudsz csomagolni, de nem megfelelően beállított ubuntu telepítés után is!
Mellesleg a 7z/WinRAR telepítése PC-re a legbonyolultabb feladatok egyike ugyebár...Osztán mi ez a nagy megtérés?
Amúgy szerintem a Libre writer butább mint a 2013... -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #54675 üzenetére
Ubisoftos anti-optimalizált játékok alatt viszont az i3 a jobb. Az már szempont.
Egy szálon elhúz.(#54677) dying_star: figy, ederix játszik, kipróbálta, csak elhiszem már neki. Kicsit gyengébbről váltott Pentium G-re, mint ami nekem van (-100MHz), és legtöbb helyen csak gyorsult.
Haver új i3 gépe is veri az enyémet futuremarkban (ő nem játszik).laptopot meg hagyd
a gép az asztali, mobilban millió butítás lehet -
quailstorm
félisten
válasz
viperabácsi #54673 üzenetére
Haver megvette az i7-2600-at mikor új volt, az is egy tartós darab. De a HD6970 is...
Az ilyen alap celeron meg végig szar és sose örülsz neki. Vagy mégis, mikor eladod. -
quailstorm
félisten
válasz
viperabácsi #54668 üzenetére
tudom sajnos, ederix kollégától...
én beugrottam a Xeon buliba, most is arról írok, meg nem bántam, mert 15k-ból az E3200-as Celeron (ami igen sovány), le lett cserélve L5420-ra, meg egy Hyper T4 hűtőre, aztán a videovágás egy élmény azóta, megvett Saints Row 3 se akad, de attól még pofáraesés volt.
Lehet nem LGA775-be kellett volna még pénzt ölni.Persze vannak esetek, amikor marha jól jön a valódi 4 mag nálam. i3-ra nem is fogok váltani, min i5.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #54666 üzenetére
Nem keni el. Az i3 keni el a C2E-t...
-
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53747 üzenetére
Nem de lejjebb lehet venni. képeket nézzed
Játékra semmiképp se ajánlott, meghal alatta. Ekkorával még a Snapdragon 800 is küzd. -
quailstorm
félisten
válasz
Frenky89 #53624 üzenetére
Fogtál már CAT-ot? Az egy hulladék, egy SZAR. Nem tudom elhinni azt se róla hogy a vízen kívül akármit bír is. Bár a célszemélynél még egyben van, a Defy-t meg szétverte 2 év alatt (nem üzemképtelenre, de inkább letette mielőtt beázik).
Galaxy Xcover is törik, beázik egy két ejtés után. Ezek max a vizet bírják. Nagyon sok gumi kell meg egyszerű szerkezet.
Úgyhogy legjobb a B2710, amíg még kapsz. Okostelót meg békés helyen használja.
Evolveo, meg a többivel az MTK a bajom. OK, az se olyan rossz, de még az általam utált Samsung is értelmesebb. Meg azért az xcover már olyan mint a Czápa volt (S5350), az meg teljesen OK. -
quailstorm
félisten
válasz
Frenky89 #53595 üzenetére
Tapasztalat alatt mit értesz?
Flex teszt? Úsztatás? Mosógép? Gyulas túlélőtábora?A Samsung Xcover (első, eredeti, B2710) az tuti megvédi a lábad attól, hogy belevágj a gyorsvágóval. És még az üvegen se sikerült keresztülmenni. Mondjuk a nadrág az lukas lett de asszem ez nem csoda
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53591 üzenetére
amúgy nem megy régóta a GVoice, csak a text
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53589 üzenetére
nem sok van már hátra
igazából fura hogy még él, mert öregebb mint a Symbis leguccsó kliens -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53579 üzenetére
ment persze
csak már 2.3-mas droid nincs N900-ra, az enyémen sose volt a jó verzió -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53576 üzenetére
Erről jut szembe. EA levette a droidos PvZ-t playről. Az 1.3.4 verzió volt asszem az uccsó. Már csak 1.2 volt amazon appstore-ban.
Mit ad Isten? N900 droid fájlok közt egy komplett PvZ 1.3.4 data mentés.Symbianon viszont annyi a Skype-nak. Megpusztulhatnak. Bezzeg a droid 2.3 és 4.0 meg támogatva van.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
cikasz #53407 üzenetére
lám-lám, másnak is van szeme rajtam kívül...
Anno az okostelefonvásárlós topicban rohadt sok beszólást kaptam az amoled elleni hadjáratom miatt. Legalábbis elég gyakran szóltam, hogy az beég. A legtöbb tulajnak meg vagy sose égett be (szerintem nem is használta csak volt neki), vagy nem látta, vagy tagadta.
Az a kijelző a fotón, az kérem hibátlan, annak olyannak kell lenni. Semmilyen app nem égett be, nincs folt, nincs kontrasztos körvonala semminek. Csak az állapotsáv, az meg úgy is beég, használt telefon, ez ilyen.
IMEI meg gondolom azért van letépve, mert lopott
Bízzál benne, hogy nem jönnek rád a rendőrök, mert szifonnal kapcsolatban olvastam ilyet a fórumon. Pár hónappal a vétel után elvették tőle, mert lopott...
A másik gond a letiltás lehet, az se kis szopás. Kénytelen lennél IMEI cserével megoldani, mert ha beviszed szolgáltatóhoz elveszik, és se pénz se telefon.kiállított S2
most haveréról a fotót lusta vagyok kikeresni, abba az Opera égett bele hasonló erősséggel
nekem meg egy kék folt van középtájon... -
quailstorm
félisten
válasz
lugosi #53275 üzenetére
Nem mintha nem tudnál szemetet máshonnan kukázni
Nem akarnál te abból semmit se ha ott lennél. Ezrelékét max. Soros portos egerem is lett normális 5-6 db mióta rájöttem hogy szétvertem a betonon az egyetlen működőm.Sárga, zsíros, penészes meg már nem kell nekem se. Abból kinőttem.
-
quailstorm
félisten
4. kerületből szeretnék két PC-t és egy lapost elhozatni, elég porosak. Sajna az eladó nem akarja csomagolni, állítása szerint nem ér rá és nincs csomagolóanyaga. Képek megfelelőek, kommunikatív, és abszolúte nem most kezdte csak mobilban utazik. HA!-s a hirdetés.
Van-e valakinek kapacitása ilyesmire? Futárdíjnyit adok érte (ezres). Simán csak bepakolni a csomagtartóba azt uccu neki, HDD az nincs csak a laposban (remélem), de amúgy is a 2 asztalira utazok.
-
quailstorm
félisten
Hello!
Szeretnék egy szívességet kérni tőletek. Tudom, hogy vannak, akik szállítanak Pestről Szegedre cuccokat. Azt szeretném kérdezni, hogy egy komplett fekvőházas PC + egy kis doboz bővítőkártya Tim82-től belefér-e valakinek mostanában?
-
quailstorm
félisten
Spekol11-hez van valakinek használati útmutatója? ez ilyen fotospektrométer cucckombó
Mindenkinek van legalább egy a garázsban. -
quailstorm
félisten
OK, kösz. Nem tudom mennyire követted a topicot, de esetleg nézz be most a logout blogomba, sikerült egy banális hibát kijavítva összerakni egy 400MHz-es celeronos P2-est, szintén Savage4-gyel, de 256MB RAMmal. Szóval annyira nem vagyok rászorulva a cuccra, és pont hogy a táp is fontos lenne.
Viszont alkatrésznek még jó lehet, vagy más projecre. Csak most annyira kifogytam a nem penészes tápokból hogy nagyon ki se tudnám próbálni
Talán egy AT háztápom van, de az is büdös, max tesztre jó. Privátban folytatom, még mással is egyeztetek, háztápot tudna adni.
ATX tápcsatlakozót fogad a lap?
-
quailstorm
félisten
válasz
lugosi #51690 üzenetére
Ami nem jó öreg magyar Polimer szalag, annak kb 40-60 év.
Panasonic volt rég, most Sony walkman van. Szalagválasztós, tudja a chrome dioxide-ost is. Ez+Sony HPM-70+chrome kazetta=brutál hangzás.
Nekem a kazettáról nem a rossz minőség jut eszembe, de miután levetettem kisiskolás koromban a Philips 8W-os rádiósmagnót, gyütt a Philips microhifi (susog), később az AUX-ba bele a Sony deck. Apámnak meg még komolyabbak vannak (meg 300+ kazetta) -
quailstorm
félisten
Ismer itt valaki Nagy László nevű egyént, aki a Juhász Gyula Tanárképzőbe járt (1999-ben biztosan)?
-
quailstorm
félisten
Halljátok, tegnap itt mondtam egy halom régi gépről infókat.
Volt egy P2 lapom. Egy ázottal kaptam, ez is jó retkes volt. Nem ment az AGP, meg egyik RAMfoglalat. Ma már ki akartam dobni a picsába, mondván minek. Veszem ki a procit, és a proci alatt volt egy IC, és egy fémszál rövidre zárta vagy 3-4 lábát.
Kivettem, azóta fasza minden.
192MB RAM, AGP-s kártya.Hogy nem vettem eddig észre...
-
quailstorm
félisten
válasz
ebegab92 #51014 üzenetére
Az amúgy nem nagy cucc, sokkal sokkal gyengébb gép is viszi. Egyébként GPU-z kép meglepett, és tized ilyen értékekre emlékeztem valamiért. Játék annyira nem fos.
De a videolejátszáshoz tényleg nem kell csoda. Itthon a szoftveres rendere Athlon XP 1600+nV 4200ti kombó (ahol a kártya mintha nem is lenne), az is visz rengeteg 720p-t, és néhány 1080p fájlt. Nem telefonnal felvettekre gondolok.
Ehhez képest egy HT-s P4? Annak már mindent kell vinni.De visszakanyarodva az eredeti témához, nekem ilyen nem köll, mert WIn98SE-ME a megcélzott rendszer.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #51008 üzenetére
Nem, de mai felhasználásra édeskevés.
6200, 8400, GT520, GT610, ezek tuti vannak.
PCI-E-ben utóbbi 3 már irodai gépbe, meg max DOOM3-CoD4-re teljesen jó. De PCI csatoló miatt nagyon lehúzza.
Ha lenne AGP port (mint ahogy ismerek olyat akinek volt mégis ilyet használt inkább mert újabb), akkor meg akár Radeon 4650, vagy 3850 is repeszthet. -
quailstorm
félisten
válasz
totya694 #51002 üzenetére
Az hogy menne?
Már rég kidobtam. Az egér végterméke kimarta a chipset lábait...
Régen azt a vackot használtam lenn. Míg csak egy gép volt a lakásban.Elvileg meg elpusztítottuk őket, már évek óta üres az egérfogó.
ebegab: drááága, oszt win98se driver van-e?
Az nem arra való. De a volt celeron d gépbe is hamarabb vettem volna 7600gt vagy radeon 3850 kártyát... -
quailstorm
félisten
Azt kérdezném még tőletek hogy garázsban hogy kéne gépet tárolni?
486-ba belement az egér...
P1 megbüdösödött, dohos lett.Miben érdemes tárolni?
-
quailstorm
félisten
Alaplapja csak jó, ha belement a savage 4 akkor AGP is, szóval igen. Nem mondtam de van még egy jó (és tiszta) P1-es AMD K6-om, egyelőre OS nélkül. Szóval van szabad AT tápom ha van miért.
Ha megkeresed és emberi távolságban van, elmegyek érte (autó az nincs). Előre is köszi.
-
quailstorm
félisten
A 2200-zal az a baj, hogy szerintem nem férne be. Nagyon ki van centizve a hely. Meg 4db kell. Úgyhogy köszi, de most nem kell.
Más:
Régi álmom nekem egy normális P2-P3. Szilveszterkor össze is jött majdnem. AT táp, leggagyibb, vágott ház, 400MHz-es Celeron CPU, 256MB SDRAM, Radeon 7000 VE kártya. Windows 98SE alatt szépen futottak a kívánt játékok (Viper racing, Mortyr, Quake 2). Igen ám, csak penészes az egész. Rohadt egészségtelen. A Radeon 7000-et meg visszakérte haver, maradt egy S3 Savage 4 32MB. képek
Amim van P3 (Nokia 3310 hajkurászás, HDD teszt), az 633MHz Celeron, 352MB RAM, és itt a baj, még 32MB RAM az alaplapi VGA-nak. NINCS AGP
Aztán hiába nVidia TNT2, mivel alaplapi semmit se ér... ittvan 10FPS körül megyA másik P2 (400MHz) az kéthangkártyás 64MB RAMos DOSgép WIn95-tel, DOSjátékra hegyezve, S3 3d/2x kártyával, nem bolygatnám.
Amit meg ma raktam össze, az elázott, AGP nem megy, egyik RAM foglalat nem megy, másik se nagyon. Tehát ha akarnám se lenne jobb mint a fenti P2.
lényeg
Ehelyett, mellé kéne alkatrész nekem. P3 vagy régebbi. De éntőlem lehet Athlon XP vagy S478 is, bár azok még forgalomba vannak, azért még pénzt adnak. Én ezekre most nem akarok költeni, tehát úgymond ez szemétgyűjtés.
Amiből hiány van:
Tiszta háztáp kombó.
Jó és tiszta P2-P3 lap AGP-vel.De jöhet más is, majd válogatok. Csereszemét kicsi kapacitású HDD, S3 PCI VGA, esetleg 400MHz-es P2 CPU, vagy a fenti penészgép, esetleg egy hasonlóan büdös de kész P1 64MB RAMos konfig.
-
quailstorm
félisten
PC alaplapba kéne nekem kondi.
1500uF, 6,3V, 4db. Tud valaki segíteni, útbaigazítani?
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
macilaci78 #49586 üzenetére
Szerintem meg áldás. Az office 2003 bolhafasznyi gombjait utáltam nagyon.
-
quailstorm
félisten
válasz
macilaci78 #49584 üzenetére
Az a lényeg hogy meg van. Nekem a legrégebbi office itthon már a 2010.
-
quailstorm
félisten
Az már nekem nincs fenn. De nem hasonlít rá? Kéne neki. Angolról láttam képet ott review-ról van. Az magyarul véleményezés.
A szalagos menu 2007-10-13-ban egyforma kb. -
quailstorm
félisten
Office verzió?
2013-ban véleményezés, nyelv, ellenőrzés nyelvének megadása, angol. -
quailstorm
félisten
Mire ti írtatok a RAMról már elvitte
és 512-est.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #49239 üzenetére
Kivéve ha állandóan azzal szopsz hogy nem indul el a dGPU...
nV optimusos haverjaim szopnak és panaszkodnak,
Unokatesómnak meg 9600GT meg GTX650m volt/van a laposban, oszt az meg just simply works....
Linux alatt se kell mindenfélét haxolgatni. Megy és kész. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #48136 üzenetére
Ennek tán lehet hinni.
De majd ha kinn lesz F1-en a boxutcában, akkor látjuk igazán mennyire ébredt fel. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #48085 üzenetére
első laggol
másodikon elmegy, csak sokat kell konfigolni -
quailstorm
félisten
Nagyon SÜRGŐSEN szükségem lenne egy Canon IP3600-ban felhasználható patronchipre!
Javítás alatt áll és már eddig is döglődött a magenta patron chipje, így viszont kipróbálni se tudom mit lehet neki ártani, ezreseket patronért meg nem akarok adni.ilyenből kellene CSAK A CHIP. Persze patronostul is elfogadom, akkor is ha üres.
sajna 4k-t legomboltak apámról a "szerelők", hozzá se nyúltak, én haverral kitakarítottam, most unokatesómmal nekiestünk, mechanikai hiba, pénz meg nincs
Előre is köszönöm ha van valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest