- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #35231 üzenetére
MR2: Petōfi rádió
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nincs véletlen egy Penryn magos Core2 Duo-ja eladósorban? C2D T6570 helyett keresek komolyabb darabot
A P8xxx-asok ígéretesek, a T9xxx-asok lennének a csúcsok, csak olyat nehezen találni. Intel Mobile GM45 chipset elvileg eszi az 1066 MHz FSB-jū CPUkat is
Acer Extensa 5635G a lapos
-
ebegab92
senior tag
válasz
totya694 #35202 üzenetére
@Új Hardverapró: jaja, egyszerűen nem esik kézre az egész. Funkciók között meg nem láttam nagy változást, csak a külső lett más. Emlékszem mikor anno is próbálták ugyanezt, csak ennél sokkal használhatatlanabb lassú volt
A régi nekem is bőven megfelel.
Más: Nem tudja valaki, hogy R.Zoli fórumtárs hova valósi? Egy hirdetése érdekelne, csak a tartózkodási hely fontos lenne
-
ebegab92
senior tag
Boba-ról már települést is elneveztek
Atlantic Rim XD
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Akad valakinek egy Socket-754-es Athlon64-ese (egy emberesebb darab, 3xxx+)? Haver édesanyjának gépébe menne, mert hirtelen nem cserélné le az egész gépet
-
ebegab92
senior tag
Az egyetemisták a bérletrendszerrel foglalkoznak (szavazás, hogy ki kapjon ingyen, vagy mennyibe kerüljön), közben az SZKT meg csődbe megy
-
ebegab92
senior tag
Kinek mi az ötlete arra, hogy a légkondi minden bekapcsolás után max. 3-4 percig megy a beállított ventisebességgel (High), aztán lekapcsol Low sebességre...21 fokra lett beállítva, hűtésre, nincs időzítő bekapcsolva, High fan speed. A légkondi 2-3 hete volt takarítva + töltve, akkor azt mondták, hogy most már jó lesz. Eddig ilyet nem tapasztaltunk, a tavalyi 40 fokokban is simán működött. A dolgot tovább fokozza, hogy este 7-8-tól egészen ma 13-14 óráig ment is Highfan speeden, aztán megint lekapcsolta Low-ra. Ha ki-bekapcsolgatom, csak 3-4 percig megy úgy, ahogy akarjuk... Midea nemtudommilyentípus légkondiról van szó. Valakinek ötlete vagy hasonló tapasztalata?
-
ebegab92
senior tag
KP-s felvételről jut eszembe, hogy mostanság akadhatnak vele problémák, főként az OTP-s automatákkal. Szüleim jártak úgy, hogy 2-szer vonta le az összeget, mert az első sikertelen felvétel volt, a másodikra már adta, csak ugye jött a 2 SMS, hogy levettél ennyi meg ennyi pénzt. Jelezték is a Citibanknak, hogy WTF, aztán pár nap elteltével jóváírták a levont összeget...Erre legalább jó a havi 400 Ft-os szolgáltatás
Mondjuk én nem veszek fel túl gyakran (mostanság egyáltalán nem), aztán így vonogatják le a 400 Ft-okat, hogy nincs is pénzmozgás... -
ebegab92
senior tag
válasz
HuMarc #32396 üzenetére
Ám, ha valaki nagyon olcsó, de funkciókban gazdag telót szeretne, akkor Telenor R252
2.500-3.000 Ft között mozog árban,és lényegében mindent tud (microUSB, Bluetooth, microSD foglalat, MP3-MP4 lejátszás, fényképezés, zseblámpa, FM-rádió, 3.5 mm-es jack füles) + ilyen töltőt adtak hozzáEz a teló bestbuy
A ZTE és a Telenor a mai napig nem tudta megmondani, hogy hány GB-os microSD-ket eszik meg max
-
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Keresek
döglött macskátAM3-as Sempront, lényegtelen a kétmagosíthatóságTartaléknak+teszthez kellene.
Ugyanitt eladó:
-hamburger
-Arctic Cooling Alpine7 PWM cooler 0 km-es - 2.500 Ft
-Samsung 160 GB-os IDE HDD - 4.000 Ft
-Kingston SD-RAM 512 MB 133 MHz - 2.500 Ft
-Sony Ericsson T700 T-Mobileos, zsebkopott, minden tartozékkal - 5.5500 Ft -
ebegab92
senior tag
Még mindig eladó cuccok
Sony Ericsson T700 -5500 Ft
Arctic Cooling Alpine7 PWM cooler (vattaúj) - 2500 Ft
512 MB Kingston SDRAM 133 MHz -2500 Ft -
ebegab92
senior tag
Eladó motyók
-Vattaúj, 0 km-es Arctic Cooling Alpine 7 PWM cooler - 2.500 Ft
-512 MB Kingston SD-RAM 133 MHz - 2.500 Ft
-Sony Ericsson T700 - 6.000 Ft -
ebegab92
senior tag
Egy kis "kedvcsináló" az új XBOX-hoz!
-
ebegab92
senior tag
Eladó motyók
-512 MB Kingston SD-RAM 133 MHz - 2.500 Ft
-Sony Ericsson T700 - 6.000 Ft -
ebegab92
senior tag
LGA-775-tel és afelett+S754 és afelett kompatibilis (ezt nem tudom, hogy kell megcsinálni vele, de elvileg lehet
)
Mivel 0 km-es, így nem tudom mennyire zajos, de egy gyári 775-ös coolernél halkabb szerintem (2.000 RPM)
Alaplapot ki kell szedni, mivel ezt csavarozni kell az alaplapon keresztül a hátlapjával -
ebegab92
senior tag
Eladó motyók
-512 MB Kingston SD-RAM 133 MHz - 2.500 Ft -
ebegab92
senior tag
válasz
lupus_l #31374 üzenetére
Én mikor beregisztráltattam az új biciklit,mondta a srác,hogy semmi köze ehhez a rendőrségnek,az egészet a a Magyar Kerékpárosklub intézi.Szóval,ha a rendőrség lefoglal sok biciklit valami tolvajtól,akkor így könnyebben megy az azonosítás,ha a MKK-hoz is fordulnak
Ti is észrevettétek,hogy most milyen az eső után minden?Tiszta foltos,meg sárpöttyös lett minden
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
A legyes licit újraindult!
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Ha látná valaki véletlenül az ellopott biciklimet,akkor írjon itt vagy az ebegab92@gmail.com címre!
Joddy Bike Classic típusú bicikli,elülső felni gyári,hátsó fekete színű duplafalú,Bike Positive fékkarok,fekete fém fékkonzol (rajta márkanévvel?),Shimano hátsó fogaskeréksor.Színe a képnek megfelelő.
Jellegzetességei:
-a középső fogaskereket védő műanyagból egy darab kitört
-az elülső telepszkópot védő műanyag jobb oldalt feljött
-elöl 2 lámpának a tartója+sebességmérő tartója a kábellel és a keréken a mágnessel+elülső fehér prizma,hátul a villogó tartója
-a váz középen az üléssel egy vonalban kopott,karcolt
-az elülső gumi márkája eltér a hátsóétólA megtaláló jutalomban részesül!
-
ebegab92
senior tag
válasz
Rhino666 #30405 üzenetére
A Takarékszövetkezetről ne is beszéljünk...Párszor voltunk apámmal eddig a szőregi TKSZ-nél,és én valahogy mindig úgy távoztam eddig,hogy remélem lesz még pénzem mikor visszajövök legközelebb.Miért?Mert legutóbb is a kedves kolléganő nem volt ott,és a kolléganőtársa meg nem tudta azt megcsinálni,amit mi szerettünk volna (a nevemre egy számlát nyitni,amire berakhatom a pénzemet),jött a profi igazgató,aki azt javasolta,hogy várjuk meg,míg visszaér...Aztán megjött lassan az ebédszünetről a kollegina,akinek 2-odjára vagy 3-adjára sikerült már végre mindent jól legépelnie...
Első alkalommal,mikor kivettük volna a pénzemet,mert lejárt a 24 hónap,akkor szóltak,hogy ja bocs,de van 3500 Ft kezelési költség. (15%-os kamatot kaptam az 50.000 Ft-omra a 2 év után).Így a 7500 Ft-omból lett +4000 Ft,ami hát valljuk be,nem sok... -
ebegab92
senior tag
Tudnátok segíteni nekem az antropológia esszémben ennek a kérdőívnek a kitöltésével?
Internetezési szokások napjainkban
Köszi a segítséget!
Cél,hogy minél szélesebb rétegről nyerjek információt, a tizenéves korosztálytól kezdve -
ebegab92
senior tag
Valakinek akadna egy töltője egy Palm m515 PDA-hoz?
-
ebegab92
senior tag
Én tegnap láttam a Vasember 3-at szinkronosan 3D-ben.
3D: nem volt az igazi,de időpontban csak ekkor volt megfelelő (20:00),így ekkorra lett foglalva a jegy.
Szinkron: eddigi egyik legpocsékabb szinkron...Tele volt fordítási hibákkal...Az 1999 egyszer 1991 lett,a páncél 128.000 km-t repül,a 3.000 Celsius-fok 300 Celsius-fok lettAz alezredes hangja meg mint a 2. részben is,nem az igazi volt
Film: az események szépen lassan indultak be,a végére felpörgött minden.Itt-ott akadtak életképtelen dolgok,meg érthetetlen dolgok is (hogy miért nem csinálta azt korábban,ha megtehette volna már 2 nappal korábban is kategória) Olyan erős középszerűnek éreztem,valahogy nem volt meg sehol sem az az epik feeling,mint pl. az Avengers-nél a féreglyuk megnyílása -
ebegab92
senior tag
Valaki szeretne egy klassz VGA-t vagy telót?
-
ebegab92
senior tag
válasz
sp3rhead #30123 üzenetére
Valószínűleg hasonló platformmal rendelkező alaplapra rakta fel (nForce 5-ös AM2-es lapra például) a Windows 7-et,ilyenkor tud működni,de csak ideig-óráig,mert pl. nekem ASRock 960GM-GS3 FX-->Gigabyte GA-MA790XT-UD4P váltás után ment egy ideig a Win7,aztán BSOD,bármit csináltam.Reinstall megoldotta.Csak az a fura,hogy nForce 2-es driver is felment a 32-bites Win7-re,mikor ABIT NF7-S v2.0 lapra tettem fel. (Windows XP SP3 kompatibilitási móddal felment a driver)
-
ebegab92
senior tag
válasz
LordVader80 #30005 üzenetére
Én szerdán láttam,szerintem nézhető volt.A látvány csodálatos volt,a sztori is értelmes volt,de a dialógusok elég egyszerűre sikeredtek.Lehet,hogy a szinkron miatt tűnt néha gagyinak,de lehet,hogy angolul sem jobb
Összességében nekem tetszett
-
ebegab92
senior tag
válasz
enzimke #29979 üzenetére
El,de csak pici pénzért
Nem nagyon keresik már az ilyen gépeket.Még ha CeleronD-vel lenne,akkor 1 fokkal jobb,de a RAM az sajna mindeképpen kevés.Cakkpakk olyan 8-10 ezer Ft-ért szokták árulgatni.Hirdesd meg aprod-on meg Jófogáson,ott hátha pont keres majd valaki egy ilyesmi gépet Officeozáshoz vagy hasonlóhoz
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #29960 üzenetére
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nem akad elfekvőben lévő bad sectoros HDD-je,ami SATA-s?
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nincsenek régi videói Szegedről?Főleg a 80-as,90-es évek érdekelnének
-
ebegab92
senior tag
szegeden nem tud valaki helyet,ahol Q2612A típusú tonert árulnak valami emberi áron (4-5k) és használható minőségben nyomtat (azaz nem keni össze a papírt,mert rosszul volt töltve,silány minőségű volt a por,stb.)?
-
ebegab92
senior tag
válasz
ShadowX #29833 üzenetére
Abból csak olyat,amit nem rég raktak rendbe+olyan szerelte,aki ért is hozzá (bicikliszerelő,biciklista)
A Tecsós biciklik intenzívebb használat mellett olyan 1500-2000 km után lehet újítani rajta mindent.A bicajomon kb. minden cserélve lett a vázon,ülésen,váltón kívül és az elülső kereken kívül
Kb. 1.5 éve volt,tavaly szeptember óta nyomtam ~2000 km-t,és nagyon baja nem volt még
Shimano fogaskerekek,normálisabb lánc,Bike positive fékkarok,valami belépőszintű alu fékkonzol,stb. lett belerakva.Ettől függetlenül saras,koszos,poros,de hát az időjárás már csak ilyen
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #29826 üzenetére
Nekem ugyanaz a bicikli van kb. 8-9 éve,akkor sem csúcskategória volt,hanem kb. a legolcsóbb,azóta szinte minden alkatrésze cserélve volt már,menni megy,nagyon nincs is igényem 90-120k-s bicajra.Csak a szívbaj lenne
-
ebegab92
senior tag
Ééééééés eljött a nap,amikor senior tag lettem PH-n!
-
ebegab92
senior tag
Valakinek T-Mobile-os SE T700-at?
-
-
ebegab92
senior tag
Jöjjön a napi FAIL
Ennél jobb a "CD-ROM beolvasó elado,mer KEL a pénz" hirdetés volt jobb 100.000 Ft-ért -
ebegab92
senior tag
Gondolom ma már mindenki megkapta a tel.szám nélküli SMS-ét
Így városon belül nem tűnt vészesnek a helyzet
-
ebegab92
senior tag
Eladó budget-telefon itt !
-
ebegab92
senior tag
Független Alcatel OT-308 eladó.1.5-2 hónapos darab,nem sokat volt használva.Váltás oka: csere Telenor S550/Alcatel OT-322-re
Ár: 3.000 Ft
-
ebegab92
senior tag
Független Alcatel OT-308 eladó.1.5-2 hónapos darab,nem sokat volt használva.Váltás oka: csere Telenor S550/Alcatel OT-322-re
Ár: 3.000 Ft
Cikk és képek róla -
ebegab92
senior tag
válasz
totya694 #27769 üzenetére
Ami meg egyszerűen felháborító,hogy bár ingyenesen letölthető a Pinball FX2 nevű játékuk (kb. csak ezt vártam a Win 8-ban
),adnak 1 azaz kemény egy nyamvadt asztalt,a többit vedd meg...Elképesztő...
Még ha 3-4 asztal lenne,akkor egye fene,de ki játszik csak egy asztalon?Akkor menjen pontokért a vásárlás,meg oldalt valami reklám,de én egy ilyenért nem adnék ki pénzt...A metro tényleg katasztrófa,húzogasd állandóan oldalra az egeret,ha valamit akarsz.Meg nem 1 perc alatt jöttem rá,hogy hogy találom meg a Paintet,Számológépet,és egyéb alap programokat
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #27674 üzenetére
Ilyenre gondoltál?
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #27670 üzenetére
Hagyjuk...rossz az,aki rosszra gondol
Ettől függetlenül nem BMW X6-tal vagy Hummerrel akarok majd járni.Meglepődtem viszont azon,hogy egy VW Golfban elférek
Első autónak ilyet szeretnék,nekem tetszenek
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #27667 üzenetére
Én direkt nagyobb kocsival tanultam: régebbi Toyota Corolla,ráadásul gázüzeművé tette az oktatóm.
Mivel elég magas vagyok (198-199 cm),így ilyen kisebb kocsik felejtősek lesznek nekem a későbbiekben.Meg jobban szeretem a nagy és tágas kocsikat -
ebegab92
senior tag
Szerintem azok az autós iskolák jobbak,amiknek nem egy panelgarázs az irodájuk,mert ilyen 1-2 fős kisvállalkozás,hanem rendesen van autóparkjuk és oktatógárdájuk
Én az ATI Császárnénál voltam,a KRESZ tanfolyam 2 hét alatt felkészített rendesen (+2 hét gyakorlás a vizsgaprogrammal),az elsősegélyt is jól megszervezték,autós oktatójuk meg egy rakás van
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #27633 üzenetére
SMS-nek volt értelme szerintem,mikor még így chateltek sokan (szülők örülhettek a számlának
).Ám az MMS-nek a mai napig nem látom értelmét.Infraport már réges-rég óta volt,Bluetooth is jó ideje van már,bár volt sok olyan teló,ami egyiket sem tudta,esetleg ebben az esetben jött jól az MMS.Kb. egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányat küldtem valaha is...Egyszer meg 1 hónap késéssel jött meg egy olyan MMS,amit nekem küldtek (egy kicsike MP3/AMR fájl),mivel nem volt IR és BT az akkori telómon...
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Telefonkijelzőt szeretnék fóliáztatni (Samsung i9070).Ki mit,kit és mennyiért ajánl?
-
ebegab92
senior tag
Gyilkos androidos mobil eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest