- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Kíváncsi leszek, hogy majd hátrányból mit alkotnak Rooney-ék, mert amíg nem kapnak gólt, uncsi.
-
Rawulf
őstag
"Jól kezdtek az ukránok, aztán visszasüllyedtek az angolok szintjére..." - Gundival egyet kell értenem.
-
Rawulf
őstag
Na az ilyen hírek miatt megy fel bennem a pumpa:
index.hu/belfold/2012/06/19/irorszag_nem_adja_ki_a_leanyfalui_gazolot/
Annó emlékszem, hogy sok embert megkérdeztek, hogy mit tenne, ha vele (családjával) történne ilyen.
Sokan mondták, hogy kimennének Írországba elégtételt venni (önbíráskodással).
Vicc, hogy a végén tényleg megússza ez a Tobin. -
Rawulf
őstag
Most akkor tegyek az orrod elé egy folyamatábrát?
1., Nem viszi senkihez és ő sem nyúl hozzá -> 4., A gép bedöglik (lehet javítani)
2., takarítás/javítást megpróbálja saját maga -> 4., A gép bedöglik (lehet javítani)
3., takarítás/javítást megcsinálja haverja -> 4., A gép bedöglik (lehet javítani)
4., Javítani kell és elviszi nekedRitka, aki egyből szakemberhez viszi.
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #14796 üzenetére
Kifújta kompresszorral és befújta tuner600-zal.
-
Rawulf
őstag
Ilyet hol lehet kapni?
-
Rawulf
őstag
Kávé helyett:
-
Rawulf
őstag
válasz
Rhino666 #14756 üzenetére
http://index.hu/belfold/budapest/2012/06/18/megbuntettek_a_volt_centrum-vezert/
Ahhoz az ilyenekkel és azokkal, akik 10 métert nem tudnak gyalogolni az autótól (Hajdú P., Rubint R.... és társaik) betartatni kell a törvényeket. -
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #14748 üzenetére
Samsung inkább elkönyvel egy kis veszteséget a microsd szegmensnél...
Ez csak rövid távon működik, mivel az SSD áraknak esni kell.
Ciki vagy sem, de az SSD ár csökkenés bizony a microsd kártyák árát is leveri.
Az igazi megoldás Samsung szempontból az lenne, ha összefognak a gyártók és a microsd szabványt kivégzik... ez viszont a kínaiak miatt lehetetlen.
Szóval a válság csak pici áremelést bír el. Ha sokat hülyülnek, akkor megjelenik egy-két noname kínai manufaktúra, amelyik nagy tételben gyárt majd ilyen kütyüket (is). -
Rawulf
őstag
LOL... hogy én miért nem viccelődtem veletek Április 1-jén?
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #14706 üzenetére
Na ez az... Bezzeg én fogdostam már a képen látható két cicit, tehát tudom miről beszélek. Syl viszont csak a levegőbe beszél.
Lehet neki sem ártana sűrűbben gépet javítani lányoknak.
-
Rawulf
őstag
Kassai Viktor jelzi a kezével, hogy nyugi.
Nem értem miről beszéltek. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Nekem nincs 'külön' bajom Rick4-gyel. Egyformán mindenkit úúútálom, akárcsak Bitpork!
De ha már így belecsaptunk a lecsóba, akkor:
http://prohardver.hu/tema/szeged_es_kornyeke_adok-veszek-beszelgetek_2/hsz_14514-14514.html
Arra gondolt Rick4, hogy nem hivatalos, magyar forrásból vettem a cuccot és kapásból tényként kezelve a gondolatát, azonnal számon kérte, hogy mégis hogy képzelem, hogy nem idehaza veszem meg!
-
Rawulf
őstag
válasz
curgan #14538 üzenetére
MSI K9N sajna nem igazán jó széria.
Főnököm régi gépében is ilyen alaplap halálozott el, aztán a csere alaplap ismét elhalt.
Az NVIDIA chip hűtését szerintem alulméretezték.
A csere lap mivel már nem volt garos, ezért azóta is itt porosodik... ugyanígy kikapcsolgat, de sokkal sűrűbben, mint a tied. -
Rawulf
őstag
Emlékeztek erre a videóra?
http://www.youtube.com/watch?v=PKUDTPbDhnANa kb. ugyanezt megcsinálta velem tegnap a GLS.
Panaszt tettem és várom a visszahívást. -
Rawulf
őstag
Ejnye... nem nézitek a Bikini Ligát a Viasat6-on?
Blanka milyen angol spárgával védett, nyami! -
Rawulf
őstag
Ezt a hírt már nagyon vártam:
http://index.hu/tech/2012/06/13/egymasba_karolnak_az_intel_ellensegei/ -
Rawulf
őstag
Jó kis meccs ez a lengyel orosz
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Ne a gyártókat szidjuk teljes mértékben, mert nem csak ők tehetnek arról, hogy nem használják ki a hardvert a programozók.
Elég csak azt megnézni, hogy mennyi lehetőség adott egy nvidia vagy ati vga kártyánál, aztán mégsem használják ki, csak a nyers erőt.
Pedig emlékszem még egy FPS játékra, amit Bitpork mutatott kb. 6-8 éve és picike méretű volt, mégis half-life grafikája volt... -
Rawulf
őstag
Tavaly még 50 dollár volt a határ, ha jól emlékszem. (Persze ha EU-n belüli rendelés, azaz például Londonból, akkor nincs ilyen határ.)
Magánszemélyként e fölött áfát kell fizetni, ha fenn akad a csomagod ellenőrzéskor.
Abban már nem vagyok biztos, de ha jól rémlik, akkor cégeknek 150dollár felett már vámot is fizetni kell!
Akkor van gáz, ha olyan terméket rendelsz (pl. egy iphone), ahol kijelenthetik, hogy az általad megadott ár nem felel meg a valóságnak szerintük, ezért az általuk megadott áfa összeget leszel kénytelen befizetni.Nekem egy laptop alaplap akadt fenn. Elküldtem a megfelelő papírokat és mivel nemzetközi futárszolgálattal jött (általában ezek szoktak fenn akadni), a futárnak kellett az áfát odaadnom az átvételkor.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Ez csak egy pimp-pelt Fiat Barchetta.
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #14369 üzenetére
http://velvet.hu/celeb/2012/06/11/melyik_csocsfoci-csapat_a_legbuntetobb/#gallery
Talán mert nem szilikonoznak? Azért valljuk be: vékony csajoknál ritkább a természetes, nagy mell.
-
Rawulf
őstag
A királyi tévé szakkommentátorjai nagyon gyengék.
Még szerencse, hogy a szünetben át lehet kapcsolni a Viasat6 bikini ligára: -
Rawulf
őstag
válasz
LordVader80 #14364 üzenetére
Hát akkor jöhet a svéd/angol ki-ki meccs!
Az ukránok meg remélem az összes csigát megmutatják közelről a franciáknak (a fűben). -
Rawulf
őstag
Hál'istennek az ukrán maffia szólt, hogy most már tessék játszani!
-
Rawulf
őstag
Szégyen a mai EB foci nap. Ennél még a Piranha 3DD is jobb:
-
Rawulf
őstag
válasz
ShadowX #14356 üzenetére
idézetek a port.hu-ról:
"Ádáz küzdelmet vártam, hiszen az angolok, franciák nem nagyon szívlelik egymást, ehelyett kaptam egy ilyen lagymatag, gólyaf0s a levegőben, ahogy esik úgy puffan típusú meccset."
"A Sport 123 csatorna egyidőben közvetítette a Nepáli bajnokság másodosztályának kiesési döntőjét. A Katmandu Jetik győztek a Dardzsílingi Serpák ellen 6:5-re, pedig a Jetiktől 6 játékost kiállítottak.
Izgalmasabb volt. " -
-
Rawulf
őstag
Nem tudom ki nézi a foci eb-t, de eljutottunk oda, hogy jogosan kifütyülték az angolokat és a franciákat, mert sok értelme nem volt a meccsüknek... körbe békáztatnám velük a pályát.
-
Rawulf
őstag
10k-ért sem adnám el sosem...
Árat csökkenteni picit csak jó ismerősnek, aki esetleg a beüzemeléskor ad kaját és piát.
Egyébként nem véletlen írtam oda, hogy beüzemelési segítséget adom, mert szerintem 100-ból csak 1 ember tudná telepíteni egy üres vinyó esetében.
Jelenleg egy 80GB-os samsung sata vinyó van benne, amit s.o.s.-ben megvesznek tőlem, mert behalt a 40GB IDE Maxtor kerregője egy ismerősnek.
-
Rawulf
őstag
LOL! És még én kaptam figyelmeztetést egy hete!
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #14027 üzenetére
Hja... Érdemes megjavíttatni. Ha csak kondi baja van, azt én is meg tudom neked csinálni.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #14024 üzenetére
Mit jelent a kifingott?
Durrant egyet, vagy nem indul...??? -
Rawulf
őstag
válasz
ebegab92 #14022 üzenetére
Gagyi tápokból a legkevesebb gondom a Kolink tápokkal volt.
Kevésbé gagyikból meg a Coolink és Rasurbo tápokat tudnám javasolni.
Persze Chieftec alá nem adnám.
Információim szerint jelenleg a Coolermaster, FSP és Gigabyte tápok között jelenleg bele lehet futni könnyen hibásakba. -
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Örülnék neki, ha példát venne mindenki Soja-ról és csak árral együtt ajánlgatja a cuccait.
A tököm tele van már azzal, hogy utánakérdezem az eladási árnak és az a válasz, hogy "mennyiért gondoltad megvenni".
Amikor esetlegesen tudok vevőt és csak barátilag (haszon nélkül) közvetítek, akkor nem fogom nyűglődni ilyenekkel. -
Rawulf
őstag
Néhány órán belül betörők jelentek meg egy fiatal ausztrál lány otthonában, miután egy köteg pénz fotóját posztolta a Facebookon.
-
Rawulf
őstag
Bugyuta film, de annyira gügyék a szereplők már, hogy szinte tetszik. A CGI nagyon jó lett, pedig kevés zsetonból hozták össze.
Alapvetően azért ostorozzák a kritikusok, mert előre vetíti, hogy Hollywood-dal ugyanaz fog történni, mint a NASA-val (és akkor nem lesz rájuk sem szükség).
Megjelentek a profi amatőrök. (Lásd pl. Star Wars Revelations)
Lehet, hogy most még Uwe Boll szinten vannak, de töredék pénzből.
Hollywood-nak (azaz Universal, Time Warner, stb...) számára rossz ómen, hogy összejött az Iron Sky.
A trailerekkel a film komolyabbnak akarta magát eladni, pedig bugyuta Szomszédok teleregény forgatókönyve van.
A rendező jó szervező, de rosszul gombolyította a történet fonalát.Még most is komolyan foglalkoznak cikkek, hogy vajon létezik/létezett-e titkos náci bázis az Antarktiszon, szóval ugyanezt egy komolyabb feldolgozásban látnám szívesen.
Egyébként pedig éppen ideje lenne olyan filmeket gyártani, amire igény van és akkor talán nem lennének olyan bukták a vásznon, mint a Dark Shadows... csak hogy ne menjek messzire.
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #13181 üzenetére
MaciLaci vigyázz, mert ilyen kábelből létezik olyan, ami csak töltésre jó, viszont adattovábbításra nem!
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
PROMETHEUS legújabb 3 perces trailer!
Akik biztosan megnézik moziban: Rawulf, Pmheros (és közös ismerősük Zatiheros), remélhetőleg Bitpork is!
-
Rawulf
őstag
A sötét lovag nekem sem tetszett. Nem vagy egyedül.
13:30-kor csak geek-ek voltak, ezért senki sem ropogtatott a közelemben büdös kaját.
370Ft egy kis üveges ásványvíz : azért ez már durva.
Visszajönnek a régi szép idők, amikor majd retikülben viszik be a pörköltet.
Ahogy nézem a CC honlapját, már elkeltek a jobb helyek az esti előadásokra és már hétfőre is elkezdték befoglalni a jegyeket. -
Rawulf
őstag
válasz
bitpork #11751 üzenetére
Akkor olvasd el a kritikákat és a nézők eddigi netes reakcióit!
Külföldi gyors kritikák:
The Vine 5/5
Popcorn Junkie - 4,5/5
Digital Spy - 4/5
IGN - 9/10
The Hollywood Reporter - 80%
MovieFix - 4,5/5
Daily Mail - 4/5
Film4 - 4,5/5
Total Film - 4/5
The Telegraph - 4/5
Empire - 4/5
WhatCulture - 4/5
Variety - 80%
QuickFlix - 4,5/5A film után a kutyával elmentem egy 10km-es sétára.
Erős a kísértés, hogy (konvertált) 3D-ben is megnézzem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest