- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #80628 üzenetére
Béka, kutya nem zavar, ember igen
-
tisn
addikt
válasz
martonx #80620 üzenetére
nekem tegla, de a valaszfal valami iszonyat szar lehet
mellettem egy egyetemista geek laikik (kover, szakallas, igenytelen), allandoan hajnalig jatszik (gondolom fulessel) es magas hangon rohog es kajabal a haloszobam mellett2x szoltam mar neki (mikor kinyitotta az ajtot iszonyat buz jott ki)
remenytelen a csoka
-
tisn
addikt
válasz
PowerBuldog #80565 üzenetére
meghott a banya?
-
tisn
addikt
válasz
PowerBuldog #80422 üzenetére
kicsit dragak, foleg hogy eth mar nem sokaig megy rajtuk (es csak w7/ux alatt)
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #80197 üzenetére
Jysk hulladék
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #80142 üzenetére
Ott is van szakipari munka, az a hosszu, nem a fal felrakasa. (kb. ket het alatt felfalaztak a mellettünk levo 4 szintes tarsashazat)
-
tisn
addikt
válasz
martonx #80120 üzenetére
vannak elonyei a konnyuszerkezetes haznak, de hatranyai is (hokapacitas, tucsokbekoltozes
, stb.) es kesobb csak olcsobban lehet eladni is
maradnek a hagyomanyos teglanal, az arkulonbozet nem igazan olyan nagy (nem maga a teglafal felhuzasa a draga klasszikus haznal sem)
-
tisn
addikt
vervetelre hova es mikor lehet menni? lehet/kell mar idopontot kerni? beutalom mar van
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #80060 üzenetére
Puszi
-
tisn
addikt
57k 70cm tv az mmben sporolos olvtasunknak
-
tisn
addikt
válasz
proper #79958 üzenetére
Nekem is ez a tvm van. Mivel plazmat már nem kapni, en se vacilaltam sokat rajta. Nekem egy kinai mini erolkodo, meg ket kis ketutas orion hangfal biztositja a normális hangot.
A srác meg kicsit problémás wz mar jo par threadnel kiderult... Mondanam neki hogy vegyen egy tescos tekknyika vagu hasonlo 32es tvt, de úgyse fog ram hallgatni
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79908 üzenetére
beneztem, de nekem nem volt jo ajanlat (fitness bicaj, 50k korul)
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79869 üzenetére
HomTom HT20Pro3
mobilarena teszt alapjan megvettem a gyereknek, nem tul jo
most bedoglott az ujlenyomatolvasoja -
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #79752 üzenetére
en a kiskorossyt jobban szeretem
-
tisn
addikt
válasz
martonx #79683 üzenetére
hat, ha vasalot nem is, de a mosogatogep, suto/fozolap vagy legutobb a porszivo kivalasztasaval en eltoltottem par orat
sokat fogom hasznalni, lenyeges, hogy jo legyen (mivel a haztartasi robotgepem lelepett, az ujnak meg ezeket a funkcioit meg nem hasznalom)
pl. mosogatogepnel mikor az elso elromlott egy masik aeg-et vettunk; a felso talcat atalakitottak hasznalhatatlanra, szerencsere vitte a nember, igy egy jot vettem
-
tisn
addikt
nem ertem, min vitatkoztok, de en is ricky modszerevel dolgozom
fogom az adac tesztet es az elso harom helyezetbol azt veszem meg, ami a 15-20k/db aron megkaphato itthonrol, netenegyedul eddig a dunloppal szivtam meg (nem volt jo, csuszott es gyorsan kopott)
de hogy konkret tipp is legyen: nekem a contik (eco) bevaltak teliben es nyariban is
gyarilag is azzal jott a verda, most is az van teli is nyari is (ha jol szamolom a 3. nyari es a 3. teli garituram) -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #79597 üzenetére
Nekem is a betegszabadság volt az első gondolatom
Ha csinik, akkor masodallast keresek
-
tisn
addikt
válasz
PowerBuldog #79532 üzenetére
es?
direkt mellekutcakban kerulok, hogy vegre ho legyen az auto alatt
kar hogy soznak meg eltakaritanak, tonkreteszik a szep havas utcakat -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #79284 üzenetére
Rtl
Szombat
Néztem -
tisn
addikt
Én is sűrűn használom 1-5 km-re az autót. 1.8 benzin. 230k km van most benne, 14 éves. Novemberben elvittem motorgenerálra, mert egy kicsit elkezdte csipegetni az olajat.
ez milyen verda?
az enyem 1.6 megane, 15 eves (atyaeg), 350k km, motor meg nem volt bontva, olajat nem eszi (mind en tettem bele) pedig az elejen 30k kmkent volt olajcsere (akkor meg 3-4 evente cseret terveztem
)
most mar azert jonnek ki a hbiak, latszik a sok km, mar cserelni kellene
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #79188 üzenetére
eloszor nezd meg a 1060-ad milyen ramos (cpu-z)
ha samsung, akkor a claymore dualminert toltsd le, es ETH-t banyassz
ha egyeb, akkor a ZCL-hez a zm minertha nem akarsz tokolni, a nicehash nevu szajtot nezd meg
a cpuddal meg monero-t vagy etn-t, en az xmrig nevu programot hasznalom
-
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79105 üzenetére
exem is ilyen idiota volt, dudalt a bicajosokra, meg hisztizett, ha benaztak
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79103 üzenetére
autoval sem szoktam dudalni, integetni, leszoritani, agresszivkodni
mindenkit var a csaladja, elve es egeszben erjunk haza
ha valaki elb@sz/elnez valamit, akkor kisegitem
en is neztem mar be jobbkezes utcat, orultem, hogy akinek elsobbsege lett volna az megallt -
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79101 üzenetére
rozsa utca: ott en is arra megyek
oskolan semmi gond nincs, megallok a bicajuton (ugy, hogy a sok hulye tobbi bicajos ne usson el), megvarom, mig elmennek az autok, akkor kanyarodok jobbra
ha csucsgorgalom van, akkor meg attolom a zebran
de leginkabb tovabbmegyek es a konyvtar utani kis utcan megyek a dugo terhez, az sokkal optimalisabb utvonaljellemzoen bicajjal nem tavolsagra, hanem biztonsagos kozlekedesre szoktam optimalizalni, megszoktam, amig voltak gyerekeim, hogy inkabb kicsit tobbet kerejunk, de ne legyen necces szitu, amit elronthatnak
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79094 üzenetére
Szalmabab, nem mondtam, hogy a trolis helyesen járt el.
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79087 üzenetére
En szoktam arra bocajozni, nulla forgalom vab a járdán es teljesen jól megoldott a vissza vezető út. Ráadásul en vekomykereku bicajjal járok, sokkal jobban vigyáznom kell az ugratokra mint atomnak. Egyszer amúgy az oskolan sem a bicajuton ment, akkor szoltam neki, de visszapampogott valamit
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #79079 üzenetére
linkeltem egy elemzést, melyben le van írva, hogy miért nem KELLETT, volna felmenni a járdára.
az eleg eroltetett
nem volt akadaly a kozos gyalogos/bicajuton, ott kellett volna mennieszerk
Ha a gyalog- és kerékpárúton a gyalogosok forgalma a kerékpárosok továbbhaladását akadályozná, a kerékpárosok az úttesten is közlekedhetnek.
-
tisn
addikt
elbasztam egy rendelest, ha valakinek kell vadi uj ddr4 notiram
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #79013 üzenetére
nem tervezek 170cm alatti lannyal
(exem az alatt volt, tobbet nem kell magassag miatt frusztralt csaj)
szerk:
eredetileg akartam beepiheto mikrot, de az araikat nezve elbizonytalanodtam. jo lesz nekem a 2x eves lg
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #79011 üzenetére
mondom, lecserelem az egeszet, ezt mar eldontottem
igen, vellanysutio, indukcios fozolap az uj felallas
es szerintem a sutot felulre akarom rakni, ugy kenyelmesebb -
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #79009 üzenetére
eloszor arra gondoltam, hogy a meglevo akcios diobarna konyhaszekrenyhez csinaltatok 1-2 egyedi elemet
(csak 50cm hely van a sutonek, a beepithetoek ennel nagyobbak, szoval kicsit at kell rendezni)
de csunya is, a legolcsobb sz@r is, eladom apron 40k-ert, es csinaltatok egy szep ujat
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #78995 üzenetére
kb. 3M-es konyha, ha ilyen 300-500k-bol kihjon, akkor nyilvan nem vacakolnek vele magam
momnaxban is kinezek/terveztetek egyet aztan meglatjukelerhetoseget megadnan priviben? koszi (ha H. T., akkor nem kell, mar megadtad
)
es koszi
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #78985 üzenetére
Nekem is nagyon aktuális mar, fozap suto megvan, csak intézni kellene
Mennyiert, mekkorat, mennyi ido alatt csinált a srác?
Amúgy lapszabaszat neked is levagja
ikeas program tud valami anyaglistat méretekkel generálni?
-
tisn
addikt
akad valakinel elfekvo 1150-es huto 4770 ala?
gyarival tul meleg5-8k
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest