Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz SirRasor #80619 üzenetére

Hehe, az mindig vicces, mikor nagyothalló nyugdíjasok ecsetelik a csendes környék előnyeit :D
    Nálunk, de ezt szerintem már meséltem, amikor az jelenlegi lakásba költöztünk, egy idegbeteg fiatal srác lakott a szomszédban. 4 gyerekkel nyilván nem voltunk halkak, de hiszem, hogy különösebben hangosak se, ráadásul nem panelban lakunk, hogy az is hallatszódjon, ha valaki kettővel felettünk lehúzza a budit.
    Szóval az idegbeteg szomszéd mindig arra panaszkodott, hogy folyamatosan kibírhatatlan hangosak vagyunk.
    Csak miheztartás végett, hogy kiben is volt a hiba: volt olyan hogy átjött, hogy hagy derítse már ki, hogy mi okozza a tőlünk hozzá áthallatszó irtózatos, idegörlő zajt. Az egész - szerintem csendes - lakást végig fülelte, végül rájött, hogy a teraszon lévő árnyékolót mozgatja a szellő (aminek a hangját én per pillanat se hallom, ha kint ülök az erkélyen, akkor se), és ő ezt a zajt nem bírja elviselni...

A lényeg, az idegbeteg végül elköltözött (a sors iróniája, hogy panelba :D ) és egy nagyothalló 60-as bácsi költözött a helyére. A bácsi saját bevallása szerint még sose hallott tőlünk semmilyen zajt áthallatszódni, pedig eleinte buzgón kérdezgettem, hogy nem vagyunk-e zajosak. Na azóta nem szólongatom a gyerekeket, hogy legyenek csöndben, és néha rohadt nagy hangzavar van nálunk, a bácsi szerint ez akkor is egy tökéletesen csendes környék :D

Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák