Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz SirRasor #80619 üzenetére
Hehe, az mindig vicces, mikor nagyothalló nyugdíjasok ecsetelik a csendes környék előnyeit
Nálunk, de ezt szerintem már meséltem, amikor az jelenlegi lakásba költöztünk, egy idegbeteg fiatal srác lakott a szomszédban. 4 gyerekkel nyilván nem voltunk halkak, de hiszem, hogy különösebben hangosak se, ráadásul nem panelban lakunk, hogy az is hallatszódjon, ha valaki kettővel felettünk lehúzza a budit.
Szóval az idegbeteg szomszéd mindig arra panaszkodott, hogy folyamatosan kibírhatatlan hangosak vagyunk.
Csak miheztartás végett, hogy kiben is volt a hiba: volt olyan hogy átjött, hogy hagy derítse már ki, hogy mi okozza a tőlünk hozzá áthallatszó irtózatos, idegörlő zajt. Az egész - szerintem csendes - lakást végig fülelte, végül rájött, hogy a teraszon lévő árnyékolót mozgatja a szellő (aminek a hangját én per pillanat se hallom, ha kint ülök az erkélyen, akkor se), és ő ezt a zajt nem bírja elviselni...A lényeg, az idegbeteg végül elköltözött (a sors iróniája, hogy panelba ) és egy nagyothalló 60-as bácsi költözött a helyére. A bácsi saját bevallása szerint még sose hallott tőlünk semmilyen zajt áthallatszódni, pedig eleinte buzgón kérdezgettem, hogy nem vagyunk-e zajosak. Na azóta nem szólongatom a gyerekeket, hogy legyenek csöndben, és néha rohadt nagy hangzavar van nálunk, a bácsi szerint ez akkor is egy tökéletesen csendes környék
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest