- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
garga pista #94705 üzenetére
Holnap szétnézek. Dobok privátot ha találtam valamit.
-
Sziasztok!
Kollégám jégkár javítására kapta az alábbi 3 műhely nevét a biztosítójától. A kérdésem: van valamelyikőtöknek tapasztalata bármelyikkel?
Választania kellene.Fehér Lajos autófényezés
Autó Consulting Hungary
Autó Classic Hungary kft. -
válasz
Rawulf #94590 üzenetére
Persze. A kábel megbontása előtt kipróbáltam és működött. Sajnos nem kapcsolgattam órákig, hogy mikor adja be a túlterhelést, hanem vágtam a kábelt rövidre, és kötöttem be a Pico-ba.
Amúgy sem hiszi el az eladó, hogy rossz, mert ő már számosat bekötött és azok működnek. -
Akkor esetleg kölcsön? Vettem Pico tápot és 12V 200w kockatápot az otthoni szerveremhez. Kiderült, hogy a táp Xbox360 tápja. Most szívat. Egyszer elindul tízszer nem. Másnap újra. Nem tudom az eladónak bizonyítani, hogy a táp hibás. Már próbáltam másik alaplappal és másik pico táppal is. Ugyanazt csinálja.
Most másik táppal próbálnám. -
Valakinek van eladó 12V 10 de inkább több amperes kockatápja kis PC-hez, Pico PSU-hoz?
-
válasz
csoszogi #94528 üzenetére
Fordítva. USB dugó a gép felé és PS2 aljzat a bill. felé.
Amúgy van az alaplapon PS2 csak egysoros aljzaton amit ki kellene vezetni a hátlapra vagy olyan hátsó "hogyihíjják"-ra ami a kártyák fenekén van.
Ha van valakinek kidobandó PS2 hosszabbító kábele vagy bármi amin van PS2 lengő aljzat, meg legalább 5 cm kábel az is jó, majd megforrasztok egy toldót.
-
Már kaptam DP-DVI átalakítót próbára.
Most megvételre keresek PS2-es billentyűzethez USB-re átalakítót. Az alaplapon nincs PS2. -
Van valakinek felesleges, eladó DP-DVI vagy DP VGA átalakítója?
-
válasz
martonx #94404 üzenetére
Szegeden is ugyanez volt (Kereskedő köz). Nem volt szabad időpont, bementem csak úgy, 20 perc múlva jöttem kifelé. Volt idő, volt ügyfeles. Kissé túltolják a foglalási időt biztonságból és még két másikat megcsinálnak a fél óra alatt. Az ottani eligazító hölgy mondta...
-
Meghalt egy 2T-s SATA HDD-m. Van valakinek egy eladó, jó állapotban?
Manapság melyik jó szerverbe? -
Nincs valakinek 20l-es üveg demizson eladó?
-
A Szabadtéri előadására az Apáthy utcából be lehet jutni? Van ott beléptető kapu?
Anyukámat szeretném minél közelebb vinni kocsival, hogy keveset kelljen gyalogolnia. -
válasz
pulutodurumo #94124 üzenetére
A leírás azzal kezdődik, hogy személyesen kell aláírni. Abból gondolom, hogy nem.
Holnap megpróbálom "beesett" ügyfélként, aztán ha nem, foglalok Sándorfalvára. -
Mi van a kormányablakokban? Erre a hétre sehová sem tudok időpontot foglalni. A személyimet kellene megújítani.
-
Rendeletem barna kábelt és nem a WC-ből.
Jó drága, de egyszer élünk!
Segítség kellene már megint. Pár éve vettem a Neten egy - szerintem - gamer egérpadot. A felújítás során kidobtam, de jó lett volna megnézni a típusát, mert bevált. Nem találom a rendelést a levelezésemben.
Vékony volt nem az a szivacsos, egy kissé odaragadt az asztalhoz, volt egy kis "füle" gondolom a felszedéshez.
Hogyan keressem? -
válasz
macilaci78 #94085 üzenetére
Nem. Van szerszámom hozzá, de "kimérve" sem találtam eddig. Hívogatom a villanyász boltokat, de barnát nem tartanak.
Mindegy majd elengedem ha nem megy... -
5m-nyi barna cat5e kábelt, vagy 5 m-es barna patch kábelt keresek. Van ötletetek hol nézzem Szegeden?
Felújítottuk a két nagyobbik szobát. Van egy gép csatlakozásom ami látszana. Sárga fal, famintás laminált padló, barna szegő. Gondoltam a barna kábel látszana legkevésbé.Ez a cat6 kábel visszafelé kompatibilis?
-
válasz
vizslakutya #94036 üzenetére
Nincs ilyen tulajdonságú lakk?
-
Ti mit vettetek le a sok véleményből: át kell állítanom a gázszámlámat éves egyenletes eloszlásúra vagy éves kvóta lesz?
Ha így hagyom, a téli hónapokban +100eFt ráugrik a számlámra, ha éves egyenletes eloszlás lesz akkor meg nincs plusz díj.
-
válasz
PowerBuldog #93918 üzenetére
Köszi.
Erre gondoltam. Kár, jó volt az ár.
-
válasz
macilaci78 #93855 üzenetére
Ez a főútvonalas szabály tuti? Én nem találom.
-
Eladó Openwrt képes, gigabit switch-es, használt routert keresek.
-
válasz
pulutodurumo #93789 üzenetére
Aha! Akkor jól gondoltam. Valamiféle elkülönítő. Kösz.
-
Mit jelent a Firefox jobb gombos menüjében, hogy "hivatkozás megnyitása új konténerlapon"?
Kb. el tudom képzelni, de miért kattintanék rá? Mit ad ez nekem? Ez olyan mint a homokozó? -
válasz
macilaci78 #93696 üzenetére
Ha jól értem Te a feladót szűröd? Lehet ez a legegyszerűbb.
Túlvariáltam. -
Úgy néz ki, hogy a Firefox alias email generátorát már szűrik a webshopok. Nem kapom meg az email-eket.
Csak a Google fiókom felhasználásával tudok olyan email címet generálni amit aztán tudok tiltani? Pl. a "csudajobolt+email@gmail.com"-ot megadom, aztán valahogy csak a "csudajobolt+email"-ről jövő leveleket tiltom. -
válasz
pulutodurumo #93460 üzenetére
Majd kimegyek, mert a Neten nem találtam.
-
Milyen minőségű cipőgyártó az a CMP? Egyszerű, vízhatlan túracipőt keresek, de napi használatra.
Hallottatok már a gyártóról? -
válasz
quailstorm #93378 üzenetére
Szerintem ezért kellene érvényteleníteni nem pedig "megbüntetni" őket!
-
válasz
PowerBuldog #93368 üzenetére
Szerintem a kommunikációban majd csak az lesz, hogy az emberek 60%-a szavazott és az érvényes szavazatok 90% nemmel szavazott és a nép a kormány mellett áll. Sehol sem említik majd, hogy a 60% 80%-a érvénytelen volt. Ha azonban a 40%-nál kevesebb egy el akkor a népszavazás érvénytelen az érdeklődés hiányában. Ezt viszont nem lehetne kommunikációval elleplezni.
Azt meg biztosan nem fogják lehozni, hogy a többség napocskát rajzolt és direkt érvénytelent adott le. -
Lenne egy technikai kérdésem a szavazással kapcsolatban. Nem politikai hanem eljárási.
Nem szeretnék szavazni a bu*i-e vagy népszavazáson. Azt szeretném, hogy én ne vegyek részt rajta, ne is számoljanak bele!
Az egyik infó, hogy az egyik, erre vonatkozó aláírást ne írjam meg és ne vegyem át azt a szavazólapot.
A másik, hogy vegyem át és mindkét körbe tegyek X-et és rajzoljak rá egy napocskát.Úgy gondolom, hogyha átveszem és összefirkálom akkor meglesz a részvétel, csak tele lesz érvénytelen szavazattal. Ha át sem veszem akkor nem vettem részt.
Az is kérdés, hogy ki kell-e/lehet-e húzni az aláírásnál, hogy nehogy helyettem aláírják avagy nem?
-
Tudtok olyan levlistáról ahol az autóbérlő cégeket beszélik ki? A húgom jönne nyáron és kérdezi melyik cégtől lehetne olcsón, megbízható autót bérelni. Bp. reptér, országban pár pont, Szeged, vissza Bp. reptér.
Szegeden egyszer már béreltem, de onnan és hasonló maszektól soha többé. -
-
A NAV nem küld visszaigazolást, hogy beérkezett az adóm?
Megcsináltam az online adóbevallást. Kijött a befizetendő és az ottani linken befizettem kártyával. Jött egy EFER elfogadó nyugta. Ebben ezt írták:
"A benyújtott átutalási megbízása elfogadásra került, a tartalmi
feldolgozás megkezdődött. Amennyiben házibankos fizetési
megoldást választott, akkor a fizetés indítható a banki
rendszerben."
No ebből egy szót sem értek.
Két napra rá jött egy másik doksi, hogy "Ön a 2021 évre vonatkozó személyijövedelemadó-bevallásában önkéntes kölcsönös biztosító
pénztár és/vagy nyugdíj-előtakarékossági és/vagy nyugdíjbiztosító számlájára történő utalásról
rendelkezett." és ugyanitt írták, hogy csak akkor utalják át a ÖNYP-nek ha befizetem az adómat.Hogyan tudom meg, hogy beért-e a pénzem?
-
válasz
PowerBuldog #93201 üzenetére
A Brüsszeli körúton is van egy modellbolt. Ott nézted?
-
válasz
DarkByte #93043 üzenetére
Az eszembe sem jutott. Már az új alaplap és proci is elvitte a keretet. Azt még önszántamból vettem. Aztán lepihent a nyomtató majd a monitor. Azokból nem önszántamból vettem újat.
Pont azon töprengtem, ha már úgyis szívja az áramot az óra "bekössem-e" a HA-ba.
Hogyan lehetne lekérni az Mqtt-ből a pontos időt? Megspórolnám az rtc-t. -
válasz
totya694 #93036 üzenetére
Az nem jó. A plexinek pont az a lényege, hogy a kijelző esztétikailag nem piacképes részeit elrejti és csak a lényegeseket láttatja.
Majd rákötök egy elemet az egyik kijelző modulra és elviszem a boltba. Aztán sorra mögé teszem annak a sokféle kacatnak amit találok.Ettől függetlenül keresek zöld plexit.
-
Ez engem is érdekel. Egy 10*20 cm-es (3-5mm vastag) zöld plexi kellene szintén óra előlapnak.
A Csongrádi sgt. körúton belüli részén van egy dekor bolt/üzem. Ott néha lehet kapni darabokat. Sajnos nincs neki zöld csak füstszínű. Nem tudom zöld LED kijelzővel hogyan nézne ki!
Piros 5mm-es plexim van, ha az jó neked. Abból maradt egy szép nagy darab. -
válasz
macilaci78 #92986 üzenetére
-
válasz
csoszogi #92975 üzenetére
Nem ilyen, sokkal régebbi. Csak egy seeger tartja a csapszárat, de ha azt leveszem akkor beesik a szár.
Nem találtam a Neten ilyen ábrát. Majd lefényképezem.
Ezen megy keresztül a víz. Én csak kinyitott állapotában szeretném beragasztani. Soha sem kell többé elzárni.
Amúgy ezek teljesen kinyitva nem szoktak csöpögni, de ez most szívat. -
válasz
vizslakutya #92973 üzenetére
4 hónapja lett felújítva az egész konyha. Most verjem le a csempét, pakoljam ki a konyhabútort, stb.
Csak van valami tutti ragasztó...
Nem lehet a csapot beforrasztani? Az réz, nem? -
Hátha valaki már találkozott a problémával:
A társasházunk a 70-es években épült. A csapok előtt a falban olyan befalazott elzáró csapok vannak (csempeszelep). Átépítettük a konyhát, de nem volt annyi eszem, hogy kivetessem a falból őket, ha már szét van verve a hely. Soha többé nincs rájuk szükség, mert az új csap kapott sarokszelepet.
Most szépen csöpög az egyik. Ha jól tudom ezekben nem lehet kívülről cserélni a tömítést.
Van ezeknek olyan félig dísz kupakjuk. Megpróbáltam visszacsavarni sok-sok teflon alátekerésével. Akkor is csak csöpög.
Van valami ötletetek, hogy pl. milyen ragasztót lehetne beletömni, visszacsavarni ami aztán örökre, vízmentesen megköt? -
Van valakinek eladó 2 SATA portos, PCI-e slotba való bővítő kártyája? Linux és win10 alá menne.
Kínából 15 dollárért ér ide. Ha valaki olcsóbban megszámolja vevő lennék rá. -
Van valakinek kölcsön egy 10-15 dBi-s WiFi antennája olyan csavaros, routerekhez való csatlakozóval. Nem baj ha irányított.
Egy Zigbee USB stick-et próbálgatok, de nem lát fel a garázsból a lakásba. Cseréltem rajta antennát egy ASUS routerére és már az elsőn "járok", de a másodikra kellene menni.
Meg kellene próbálnom, hogy van-e remény, mert ha igen vagy építek vagy veszek egy megfelelőt. -
válasz
RaPiDsHaRe #92747 üzenetére
Ha közterületen van akkor csak jelentsd be és ki fogják vágni!
Ha magánterület akkor a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. pénzért vagy a maszekok. Pl. ez. -
Manapság melyik progival csinálják/játok az mp3-at CD-ről. Már több éve nem készítettem ilyet, de most kaptam feladatul. Jó lenne, ha kikeresné a lemez és a számok címét és ingyenes is lenne!
Lehet linux és lehet win10 is! -
válasz
norbi2010 #92555 üzenetére
Valahol írtam az én kalandomról. Ha megveszed a burkolólapokat ellenőrizd, hogy egy évjárat és sorozat-e! Nekem kettő lett kis szín és méreteltéréssel.
A makai úti boltba ne menj ill. menj, csak mindent ellenőrizz amikor felpakolod! Ott voltak ilyen hanyagok a kiadásnál. -
válasz
proper #92442 üzenetére
Tudom, hogy lehet csak marketing, de van olyan aki valamilyen vibrációs technikával dolgozik, van aki fertőtlenít is (bármit is jelentsen ez...).
Van olyan aki kültéren szárít így ilyen hidegebb időben nem lesznek frissek a szőnyegek, mert nem száradnak elég gyorsan (ez saját tapasztalat ezért keresek másikat) ide csak nyáron érdemes vinni. -
Megint közvélemény-kutatás: Szőnyeg tisztítót keresek. olyat amelyik elviszi és hozza a szőnyegeket.
Van valami ilyen céggel tapasztalatotok? -
Egy egészségügyi kérdés: Váltanék háziorvost. Találtam egy kis, új egészségügyi komplexumot a Dugonics temető mögött, a Gáspár Z. u-ban az ovi mellett (vagy bölcsi).
Három háziorvost találtam:
Dr. Veszelyné Dr. Nacsa Enikő
Dr. Kelemen Katalin
Dr. Gaál István
Van valamelyikőtöknek tapasztalata a fenti háziorvosokkal?
A mostani már behunyt szemmel írja fel Anyukám gyógyszereit. Adott beutalót, de meg sem nézett, amikor problémám volt.
Amúgy tudtok olyan háziorvost aki kisebb összegért (nem jatt, hanem hivatalosan) tényleg elvégzi a munkáját, kimegy az idős beteghez ha kéri, tényleg lehet időre menni és nem kell egy órát várni, stb.? -
válasz
macilaci78 #92372 üzenetére
Gondoltam, csak nekem nincs jó ízlésem, főleg elképzelt dolgokra mivel még én sem láttam a bútort.
Mindegy, a Nejem kért segítséget a "fogantyú boltban". Megrendelte. A kocka... -
válasz
quailstorm #92378 üzenetére
-
Újabb ravasz kérdésem lenne :
Az asztalos mondta, hogy vegyük meg a fogantyúkat a konyhabútorhoz. A kiválasztott fajtából 3 féle méret van.
Van arra valami szabály, hogy mekkora bútorelemen mekkora fogantyú néz ki jól?
Vízszintesen szeretnénk elhelyezni őket. -
Csak elméletben: lehet olyan technológia, hogy lefényképezem a friss burkolatot a konyhában és méretarányosan kinyomtatják olyan papírra mint az öntapadós tapéták?
Van egy 60*41 cm "gödör" a konyhában amin eddig is egy festett vaslap volt.
Vágatnék rá egy 4mm-es alumínium "fedelet" amire megfelelően rákasíroznám a burkolat képét és amikor a helyére tenném olyan lenne mintha burkolva lenne.
Ember nem járja, néha rápakolunk kisebb üvegeket, szatyrot.
Tudom rá lehetne a lapokból ragasztani, de 17kg/m2 így 4 kg lenne csak a lap + alu + ragasztó. -
Van ötletetek 1m-es 5-6mm x 35-40 mm-es bükkfa lécre?
Megrendeltem a Gyertyámos u-i asztalosnál már másfél hete. Már elment a burkoló, elment a festő és még mindig nincs készen. Megnéztem a Rókusi víztorony mögötti kis faáru boltban. Ott is csak hetek múlva lesz ha megrendelem.
Hol lehetne megkapni 1-2 nap alatt? -
Helyes. Oltasd be magad félévente kétszer és legalább lesz rendes mintájuk, hogy van-e az anyagnak mellékhatása!
Más:
Jön a burkoló a szilózásra (ez már a vége) és a 4 db ragasztható burkolatváltó felhelyezésére. Próbálok tájékozódni, hogy miképpen oldják meg szépen a felrakásnál az ajtófélfánál azt, hogy illeszkedjen az ajtófélfához? _|-|_Nem találok a Neten csak olyan képet ahol sima, egyenes a vége.
Tudtok olyan oldalt ahol bemutatják hogyan kell ezt szépen csinálni? Félek emberünk levágja egyenesre és dobhatom ki a drága cuccot. -
válasz
Ted_Beneky #92183 üzenetére
Fürdőszoba és Csempe Stúdió, Konyhabútor Stúdió
Szeged, Makai út 216, 6771
Most úgy gondolom figyelmetlenség, de szerintem akkor is komoly hiba egy szakbolti eladótól. Főleg úgy, hogy nem az utolsót hoztuk el.
De mondandóm lényege: mindenki figyeljen erre! -
válasz
Ted_Beneky #92176 üzenetére
Új fejlemény: A boltban ahol a lapokat vettem két különböző évjáratból adták a lapokat. Én nem vettem észre. A színeltérés minimális, de a méret az észrevehető. A mester feltört egy lapot aminek sokalltam a szinteltérését és egy másikat nem tudtunk visszatenni a helyére a fugakeresztekkel. Pár összehasonlítás és van ahol 1,5 mm a hossz és 0,5 mm a szélesség eltérés.
Mint írtam a boltban több lapot is megnéztem a kiállítottak közül, hogy egyenes-e. Nos, a "másik" kissé sza@abb. Csak a lapban van 1 mm kurfli teljes hosszban (50cm).
Sajnos így csak azért moroghatok, hogy nem vették észre az elején vagy nem szóltak, mert visszavihettem volna a régebbi pakkokat.
Mindegy sokat felvett, sokat épen. Most zajlik a lerakás az új infók fényében.
Újra tanultam valamit. Minden dobozt egyenként átnézni! -
válasz
macilaci78 #92174 üzenetére
OK, de mint mondtam kompromisszum kell, mert nincs elég idő és a nejem is azt mondta jó ez így csak már pakoljunk vissza...
Nincs még fugázva ezért lenne könnyebb most felszedni. -
A mester (kisbetűvel) a vásárlás előtt felhívta a figyelmemet, hogy nézzem meg a lapok egyenességét. Jó néhányat megnéztem és utána vettem meg, hogy nem láttam benne hajlottságot. Ezt a munka megkezdésekor ő is megszemlélte és azt mondta ezek jó lapok.
De, a hiba nem hosszában, hanem széltében, a rövid oldal elfordulása miatt van. Olyan mint a halpikkely átfedés nélkül. |\|\|\ mintha végig húzott volna a keze egy irányba.
Volt közös megszemlélés. Este felhívott és korrekten elnézést kért. Szombaton és vasárnap felszedi a hibásan lerakott lapokat és gondolom lerakja jól.
A konyhát elengedem. Nem fér bele időben, hogy mindent felszedessek egy másikkal és lerakassam újra.
Most már csak azt kell kitalálnom, hogy melyik van "hibásan" lerakva.
Próbálok valami mérhetőt kitalálni pl. 1mm alatt elfogadom.
Ez őrület! -
Mindenkinek köszi. A gond, hogy szerinte még 3 hét a felverés + újrarakás. A konyhabútor szeptember közepén jön. Mi már 3 hete kempingezünk a saját nagyszobánkban.
De ami a valóság, hogy most nem találok másik mestert aki a következő 3 hétben megcsinálja mindezt. Be vagyok szorítva.
Ma együtt megnéztük. Majd visszajelez milyen javítást javasol. -
válasz
macilaci78 #92143 üzenetére
1m-es alu vízmértékem van. Ahol lábbal érzem, ott billeg a mérce van olyan sor ahol az egyik irányban minden lap oldalában akad a kezed a másik irányban meg simának érzed. Nehéz ezt elmagyarázni, de tegyük fel, hogy igazam van.
Mit lehet tenni, mivel tudok érvelni, mit kérhetek tőle? -
Sziasztok!
Elkészült a konyha és az előszoba padlólap lerakása. Még nincs fugázva. Elég nagy eltérések vannak a lapok között. Néhol egy mm. Érzed mezítláb.
Van arra valami szabvány, elvárás, hogy menyire kell egy síkban lenni a lapoknak?
Valamelyik nap találkozom a Mesterrel. Kéne a szellemi muníció a vitához! -
válasz
pilóta #92072 üzenetére
Valamelyik hirdetőújságban találtam ilyen elszállítót. Az apróban keresd!
Egy gáztűzhely, szagelszívó és gázkazán volt. Szabadkozott, hogy ő nagyban űziés ezek neki nem érnek pénzt, de - ravaszul beszúrta - talán ingyen elviszi.
Első blikkre, ha szétbontom vasra meg rézre meg alumíniumra úgy 5000 forintot simán kaptam volna érte. Megvolt vagy 50 kg együtt.
-
Egy kis együttgondolkodást szeretnék kérni!
Adott a kis családunk. Van egy asztali gépe a gyereknek, saját szoba, saját íróasztal. Van egy másik íróasztal a hálóban. Azon egy másik asztali gép ahol a BIOS-ban már kiválasztható a boot meghajtó és nekem Linux, anyának Windows. A lakásban nincs helyem egy másik, komplett asztali gép elhelyezésére.
Az utóbbi fél évben én alig jutok a gépre.
Megnéztem, hogy egy izmos asztali géppel felérő és a szemem miatt nagyobb kijelzővel rendelkező laptop (általában játékra készült) 300-500eFt.
Hogy lehetne azt megoldani, hogy összerakok még egy asztali gépet. Fizikailag ráteszem a mostani tetejére és ha nincs senki az íróasztalnál akkor ha leülök tudok dolgozni a gépemen ugyanazzal a monitorral, billentyűzettel amivel a nejem a másik gépen szokott. De ha sorban állás van bekapcsolom a gépem, fogok egy olcsó, buta, de nagy képernyős laptopot és rácsatlakozom a gépemre WiFi-n és azt használom valahol a lakásban (pl. konyha asztal), de az asztali gép erejét megkapom általa?
Ami miatt kellene az erő pl. 1-2 virtuális gép futtatása, nagy fájlok másolása (gigás ethernet).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest