- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz DarkByte #46100 üzenetére
Privátban érdeklődtek már közben, Cubieboard-ért durván 15 ezret gondoltam. Sajna elég drága behozatni az országba, én anno majd 20 ezret fizettem érte. És azóta csak drágább lett a lap. Szóval szerintem 15 ezer korrekt a lapért, házikóért, plusz adom hozzá a 2GB-os microSD-t is amivel játszottam, én azt már másra úgysem nagyon tudom használni.
Az OLS durván 10 ezret ér most a szonda kábellel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
Valakinek akad elfekvőben legalább egyik oldalán L alakú SATA kábele? Érdekelne.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
sp3rhead
tag
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Digital
addikt
Makkosházán valakinek lenne kölcsönbe egy ütvefúrója? Négy lyukat szeretnék fúrni!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
Másnál is köhög a PH fórum?
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Most megy a háttérben valami vetélkedőműsor, vagy mi, ilyen cel-ebekkel. A közszolgálati 1-esen.
A színvonal elég kemény.
Szerintük Csongrád városa Csongrád megye székhelye. Mármint a helyes megfejtés volt ez. Hát köszike. -
veterán
Az iskolai reform eredményei máris jelentkeznek:
- nemet mondanak erre, mert ez rossz tananyag és drága: [link](ez a Mozaik által fejlesztett interaktív segédanyagokról videó, amit ingyen adnak az iskoláknak ha tőlük vesznek tankönyvet... Persze most már nem ajánlottak a Mozaik könyvek, de nem baj sok színvonalas könyv érhető el már most is az új tankönyvek között)
- mert ez a helyes: [link] (ezt mindenképpen érdemes megnézni)Asszem elkezdtük megásni nemzetünk sírját... De legalább sikerül az integrálása a bidámbidámoknak... Vagyis mi is lecsúszunk arra a szintre...
-
-
stopperos
senior tag
Fizikatanár MA végzettséget szereztem múlt nyáron. Sok indokom volt, hogy miért nem kezdem el a pályát, és inkább szervert üzemeltetek meg kutatok. Pl. ez volt az egyik, amire most rátapintottál, akarom mondani "ráéreztél". Ha tanítok, akkor legyen már beleszólásom, hogy a gyerek miből tanuljon.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
-
HuMarc
veterán
-
-
Attix82
addikt
Eladó pár cucc: (használt , garis, minden tartozék mindenhez)
Intel G1620 7900 Ft
Vásárlás dátuma: 2014-02-19 innentől 3 év gari.ASROCK B75 PRO3 16500 Ft
Vásárlás dátuma: 2014-02-19 innentől 3 év gari.Western Digital 500GB Green 12000 Ft
Vásárlás dátuma: 2014-02-09 innentől 2 év gari.Patriot 2GB DDR3 1333MHz Signature CL9 5900 Ft
Vásárlás dátuma: 2014-02-19 Élettartam garancia. -
félisten
Aki akar egy 256GB-os SSD-t adni egy 64-es Kingston V300-ért és egy 2.5-ös 500-as WDC Blue-ért, prüntyögjön reám.
Kiváltanám a két meghajtót a laptopban eggyel, nincs szükségem ennyi helyre.
Természetesen értékegyeztetünk, stb[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
G3420- 3,3GHz haswell pentium 15k, Asus h81-c : 13k, WD red! 1TB ( 120 indulás+leállással) 15k : ez így 43k, alku nélkül további 7k ért féláron: 2x2Gb ddr3 + ebben a pofás GMC-ben
( 3 fő komponens kb 2 hónapos ,szegedre, és ipon gari 53k számla róluk, 2 és 3 év garikkal! )továbbá MTB-re van: 160mm-es 73grammm kcnc tárcsák4k/db, ritchey 140g befogo-korm-stucni szett, xt kerékszett 25k/kerék 405grammos felnikkel, michelin kevlaros ajandek gumi-pár, és avid g3 tácsa-pár is! , két kerék vitele esetén +15ért komplett elixir R garnitúra jagwire highflow fékcsöves, stb de van minden ami egy montira kell, érdeklődj ( alivio hajtó, xt hajtó)
[ Szerkesztve ]
-
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Akad valakinél otthon/cégnél/műhelyben/bárhol BNC csatlakozóval szerelt kábel? Ha van 30-40 cm hossza az már tökéletes lenne. Szükségem lenen pár darab ilyen kanócra...
-
Rhino666
addikt
A nálam jobban hozzáértő (gy.k. bárki) fotózós kollégákat kérdezem: ez jó ajánlat lehet?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
HuMarc
veterán
válasz Rhino666 #46148 üzenetére
Ez sok mindentől függ, pl. hogy mennyit fotóztak vele. Mert ez nem olyan, mint a kompakt gépek, ez elhasználódik, és akkor (x tízezer fénykép után) többet nem enged vissza a zár. Szóval ez fontos.
Egyébként szerintem sokkal jobban jársz egy újabb típussal, ami nem 12 éves.
-
Luighi
senior tag
Láttam Mozaikos tankönyvet élőben, beszarás technikákat használnak hozzá, pl AR kódot az egyes képekben, okostelóval 3D-ben "élőben" bemutatta pl az emberi emésztés működését.
És itt van a központjuk Szegeden
Csongrád pedig onnan kapta a nevét, hogy amikor a második honfoglalás során elfoglalták a magyarok ezt a területet, a leigázott szláv lakossággal építtetek egy földvárat. Ennek a földvárnak a színe fekete volt, innen tehát a név (=fekete vár)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.