- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz pmheros #46250 üzenetére
A régi excelekben volt opció a fájl megnyitásakor, hogy vessző, pontosvessző stb. a cellahatároló. Ezt az újból kiszedték?
(#46249) Ted_Beneky
Az izmokkal semmi baj, köszönik szépen, jól vannak. Ellenben a porcokra ráférne némi nanoszondás kezelés.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ben800
aktív tag
Még mindig megvan a playstation 3 vigyétek,vegyétek
Vga-t beszámítok !![ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Hali!
Öreg Kőrössy Halászcsárda vagy Kiskőrössy Halászcsárda?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #46255 üzenetére
Nem, nem megyek, pontosabban nem most, csak Édesanyámat akarom elvinni valamikor nyáron. Ő oda van meg vissza a szegedi halászléért. Én kétszer voltam eddig vele, egyszer még nagyon régen, akkor szerintem a Kiskőrössyben voltunk, de a névre nem emlékeztünk már. (csak kizárásos alapon gondolom, olvasd tovább)
Aztán pár éve voltunk az Öreg Kőrössyben, (pontosabban oda akartunk visszamenni, ahol előzőleg voltunk, csak a névre emlékeztünk rosszul, így itt kötöttünk ki) az is nagyon jó volt, de emlékekből megvolt, hogy a terasz nem úgy nézett ki, mint itt. Így most van egy kis zavar ebben, hogy most melyik is a világlegjobbabb halászleveldéje.
A kettő közül valamelyik, ez biztos, valamelyik 'kőrössy lesz, de gondoltam megkérdezem a helyiektől, hogy melyik a jobbik. Értelemszerűen személyes érintettség okán ebből a kettőből lehet választani.
Megjegyezném, hogy a másik (tehát nem a jobbik) halászleve is olyan volt, hogy egy hétig háton pörögtünk utána. Szeretjük Szegedet, na...
A másik ilyen a szabadtéri játékok lenne, de az elég impossibru.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
Trükkös voltam, és kettőre szűkítettem a kört Innentől kezdve lehet demokratikusan szavazni én meg demokratikusan oda megyek ahova akarok
Na, szóval az egy külön történet, és az is igen-igen nagyon érdekelne, hogy mi az ultmate hely Szegeden ezen a kettőn kívül, mert adott esetben erre is szükség lesz, de a fenti történet miatt biztos, hogy az említett két helyből fogjuk az egyiket meglátogatni legközelebb. Aztán utána lehet valami más is, de azt már tényleg meg sem merem kérdezni
Keresőt használtam eddig, az Öreg-ről szó sem esik, a Kis-t említettétek már párszor.
-
DeFranco
nagyúr
-
válasz DeFranco #46256 üzenetére
Mindkét kőrössy azonos helyen van -na jó van köztük 200m -de ízben akkora különbség nincs a kettő között szvsz. Ha tényleg csak a kettő közül választasz akkor én a kiskőrösit mondanám. A fehértói meg szintén Frank érdekeltség uh nem rossz.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
-
Menjetek szobára
-
larpi
tag
Üdv. mindenkinek!
A digitális kábeltévénél a modem és a beltéri egységek közötti kábeles kapcsolat helyett ajánlottak egy szerkentyűt ami az elektromos hálózatot használja a jel továbbítására. 1adó+2vevő kb 10e forint.
Kérem, aki használ vagy ismeri ezt a kütyüt, használható-e, netán vannak korlátai tartósság vagy egyéb téren, tehát, érdemes-e megveni? -
Na most nem azért, de a modem és a beltéri sima utp kábellel van összekötve, amit ráadásul a szolgáltató embere szerel be, ingyé. Mi értelme plusz pénzért valami kétes forrású és főleg minőségű jeltovábbítót beiktatni?
-
Van értelme. Pl nekem van barátom akinek a háza olyan vasalással készült hogy 4 méter távolságot wifivel, csak repeater közbeiktatásával sikerült megoldani. Uh a póveren vihető jel nem rossz dolog, csak marha körülményes mert nem lehet közben fogyasztó utolsó információim szerint.
-
válasz bitpork #46273 üzenetére
Igen. Közbeiktatnak ilyen a 230 V-os hálózaton jelet továbbító kütyüket, aztán meg ha anya bekapcsolja a kézimixert, szétesik a forma 1 a tévén. És ilyenkor rögtön megy a szolgáltató köpködése, hibabejelentés, hisztizés stb., stb.
-
larpi
tag
Azért mert az ősszel volt festve, és az asszony attól is idegrohamot kap ha meglát a kezemben egy szöget és kalapácsot. Félretéve a tréfát (ami nem tréfa), az egyik beltérihez 3 falat kéne fúrni vagy két födémet (fel a padlásra és le). A kütyüt a Thome-os ajánlotta, utánanéztem az Invitel is használja. A szervizes szerin csak az a lényeg hogy egy fázison legyen a lakás áramellátása, nálam ez nem téma mivel nincs 3 fázisom.
-
félisten
A Brutal Doom után ismét egy kis MOD-móka annak, aki szereti.
-
Fingom nincs mennyit ér de van eladó egy corsair vx450. Gari nincs rá doboza valahol megvan de inkább mégsenemse.
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #46279 üzenetére
Még a régi van, de már nagyon szemezek az újjal... amit linkeltem is neked HP envy. Annak a kiépítése elfogadható nekem. Tudom, a Lenovo BC minőségileg jobb, de abból csak a w700 < lenne jó az meg még használtan is több mint ez ugyanezzel a tudással
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #46273 üzenetére
Az jó ötlet volt, ugyanis minden sugárzó eszköz jele frankón visszaverődik, amíg el nem nyelvi valami, pl az emberi test. A mobilok, routerek meg olyanok, hogy ha gyenge a jelszint, odatolnak a sugárzásnak...
Olyan lehet, mint nagyító alatt napozni...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Egy közel 100 millás házat nem lehet csak úgy furkálni. Más megoldás meg nem van mint a vezeték nélküli jel továbbítás. A jelerősség meg a repeater beiktatásával -annak érzékenyebb antennája miatt- sokkal jobb lett, uh nem hiszem hogy nagy energiával küldené.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
-
-
válasz Lacielvtárs #46289 üzenetére
Kellemes maximum a lábvíz lehet, egy ünnep meg boldog
-
őstag
Üdv:Attila
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Szeged környékén ismertek megbízható notebook szervizest? -
zeg
őstag
Olyan alaplapot keresek, amelyiken van 8db sata port, és legalább 3db 'sima' pci mellette. Valami régebbi darab is megfelel, nem szándékozom huszonezreket adni érte.
Esetleg megfelelene 'sima' pci-os sata bővítőkártya(k) is legalább 4db sata porttal.
Bármelyik megoldásnak kezelnie kellene a 3TB méretű vinyókat.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
HaZse
őstag
Pécsi úthoz keresek utitársat.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
mimi82
aktív tag
Boldog Húsvétot kívánok!
-
Rhino666
addikt
Van valakinél személyes, megbízható ismerőse a NAV-nál?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest