- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Nem boltos vagyok, viszont gyakran szervizelem ismerőseim gépét, de ilyet még nem láttam. User szerint így hozta el a boltból, amit megerősíthet az érintetlen gar matrica. Csak nem értem miért kellett popszegeccsel rögzíteni az oldallapokat.
-
belaazallat
addikt
Hali!
Vevő: Jónapot! filmet keresek?
Én: milyen filmet? DVD, VHS, fényképező? Diafilm?
Vevő: Őőőőőőő, Olyat aminek telefonkagyló alakja van!
Én.
Van vkinek sejtése mit kereshetett? Megfejtéseket, ide kérem! -
belaazallat
addikt
Hali!
Valamelyikőtök nem tud ilyet, vagy vmi hasonlót beszerezni? [link] a flexibilisre gondoltam. A vizesblokkom 2 PCI helyet eltakar a 3ból. Vagy tud vki PCI-X ---> PCI átalakítót? Köszi! -
belaazallat
addikt
''A laptopomban lévő dvd lejátszó milyen dvdket játszik le?'' Én hülye júzer, elfelejtettem kérdezni, hogy Hd-dvd és blu-ray is játszik-e nála, mert azt mondtam, h mindent.
-
belaazallat
addikt
Nah igen!
TheReMiXeR:
Sajna elég sok az olyan eladó, aki nem a vevő érdekeit nézi, hanem a sajátját, minnél nagyobb bev. elérése a cél. Ezek gyakran átverik a vevőt, szándékosan! emiatt van nektek kevés hiteletek sajnos. a másik dolog amikor, az eladó, finoman szólva, nem ért a dologhoz, és nem tudatosan, de átveri a vevőt. Lehet kérdezni melyik a rosszabb! -
belaazallat
addikt
Hali!
Mivel nem boltos vok, ezért off-ba:
''Kérek olyan zsinórt, aminek két dugó van a végén!'' (patch kábelt keresett)
''Kérek olyan cd-t, amire cd-t és dvd-t lehet írni!'' (megpróbáltam elmagyarázni,a különbséget a két adathordozó közt, de nem fogta fel.) Megkérdeztem milyen adatot akar kiírni: ''cd, meg dvd-t''. ...
Fekete lap, zöld vga!Bár két kék neon van a házban , kívülről kéknek látszik! az nem elég?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest