Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ML320

senior tag

válasz tothl #7234 üzenetére

Azért továbbra is kiemelném:
    - egy Szombathely-Budapest IV ker út időben és pénzben mennyi is?
    - kapacitáshiányom volt éppen, nem tudtam volna senkit sem felugrasztani.
    - én ajánlottam fel az előre utalást

Részemről a többi nagykerhez képest egy rugalmatlan eljárás volt. Mi abban a rossz, hogy számtech kiskerként egy nagykerben szeretnék vásárolni? És miért nagy kunszt manapság egy futárszolgálatos kiszállítást kérni? Minden cég vállal már ilyet. :F
    Azzal hogy látják a képemet, miben változik a helyzet? Ki se szolgálnak, mert fénykép alapján is öt év szigorítottat kapnék? :P Vagy annyira szimpi lennék, hogy hirtelenjében kapnék hitelkeretet?

Ha egy adaptec kari miatt akarsz regisztrálni egy nagykerben, akkor érthető az aggodalmuk.
    A smile ellenére sem értem. Ha segítőkész és gyors, korrekt ügyintézést kapok, akkor később egy hosszabbtávú együttműködés sem elképzelhetetlen. Én spec hálás tudok lenni, ha van miért. Most kellemetlen a szájízem, és bár javított a helyzeten, hogy egy kollégájuk megkeresett priviben, de addigra meg megoldottam más forrásból.
    Valami olyasmit írtam, hogy "az Expertnél rugalmasabb" céget keresek. Ez személyes vélemény. Mi ebben a bántó? Egy szervert már most át tudtunk volna adni, a CHS holnapra ígérte a leküldést. Ennyi. Kértünk hozzá még egy tucat monitor. :P
    Részemről lezárva. Mások véleményét elfogadom, max nem értek egyet vele.

Új hozzászólás Aktív témák