- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Azért továbbra is kiemelném:
- egy Szombathely-Budapest IV ker út időben és pénzben mennyi is?
- kapacitáshiányom volt éppen, nem tudtam volna senkit sem felugrasztani.
- én ajánlottam fel az előre utalástRészemről a többi nagykerhez képest egy rugalmatlan eljárás volt. Mi abban a rossz, hogy számtech kiskerként egy nagykerben szeretnék vásárolni? És miért nagy kunszt manapság egy futárszolgálatos kiszállítást kérni? Minden cég vállal már ilyet.
Azzal hogy látják a képemet, miben változik a helyzet? Ki se szolgálnak, mert fénykép alapján is öt év szigorítottat kapnék?Vagy annyira szimpi lennék, hogy hirtelenjében kapnék hitelkeretet?
Ha egy adaptec kari miatt akarsz regisztrálni egy nagykerben, akkor érthető az aggodalmuk.
A smile ellenére sem értem. Ha segítőkész és gyors, korrekt ügyintézést kapok, akkor később egy hosszabbtávú együttműködés sem elképzelhetetlen. Én spec hálás tudok lenni, ha van miért. Most kellemetlen a szájízem, és bár javított a helyzeten, hogy egy kollégájuk megkeresett priviben, de addigra meg megoldottam más forrásból.
Valami olyasmit írtam, hogy "az Expertnél rugalmasabb" céget keresek. Ez személyes vélemény. Mi ebben a bántó? Egy szervert már most át tudtunk volna adni, a CHS holnapra ígérte a leküldést. Ennyi. Kértünk hozzá még egy tucat monitor.
Részemről lezárva. Mások véleményét elfogadom, max nem értek egyet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest