Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Ne is mond! Igaz, nem Fireball, (egyébként valóban onnan kaphatta a nevét
) hanem a talán még annál is rosszabb, slim 40GB fűt most éppen az usb portom végén, meg persze rajta a GetDataBack for ntfs, immáron 6 órája, meló után kiderül, hogy Ki derül. Debrecenből vettem hozzá elektronikát (ez úton is köszönet crosgals fórumtársnak!), most már hajlandó a GDB foglalkozni vele, egyébként csak az eszközkezelőben látszik, a lemezkezelőig már nem jut el. Kafa. Természetesen egy darab bit sincs kimentve cd/dvd-re, semmiből nincs másolat, napok óta megy a körömrágás. Természetesen a user otthonról dolgozik, amolyan manager féle, szóval valóban fontos, pénzt érő adatokról van szó. Azt hiszem most megtanulja, hogy mindig, mindent menteni kell
Ilyen miniATX-ből a kedvencem az volt, amelyikben annyi venti volt, hogy már azt hittem fetisiszta az ürge. Aztán kiderült, az állandó fagyást az okozta, hogy a sok ventit nem bírta a táp (őő, khm, nem egyszerű eset, amikor +/-3 ventin múlik a dolog
). Ha meg kevesebb volt benne, akkor meg ugyebár melegedett, és azért fagyott. Végül eggyel kevesebb, és persze hűvösebb vinyó, csipetnyit downclock cpu, és 1-2vel kevesebb, alacsonyabb fordulatú venti lett a titok nyitja. És persze egy kis lemezvágó olló, amivel a ventik előtti szűk lukú rostát egy-az-egyben kivágtam. Nem elegáns megoldás, de 1.) nem látszik, 2.) működik
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest