Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adik

őstag

válasz nyunyu #7982 üzenetére

Ne is mond! Igaz, nem Fireball, (egyébként valóban onnan kaphatta a nevét :DDD ) hanem a talán még annál is rosszabb, slim 40GB fűt most éppen az usb portom végén, meg persze rajta a GetDataBack for ntfs, immáron 6 órája, meló után kiderül, hogy Ki derül. Debrecenből vettem hozzá elektronikát (ez úton is köszönet crosgals fórumtársnak!), most már hajlandó a GDB foglalkozni vele, egyébként csak az eszközkezelőben látszik, a lemezkezelőig már nem jut el. Kafa. Természetesen egy darab bit sincs kimentve cd/dvd-re, semmiből nincs másolat, napok óta megy a körömrágás. Természetesen a user otthonról dolgozik, amolyan manager féle, szóval valóban fontos, pénzt érő adatokról van szó. Azt hiszem most megtanulja, hogy mindig, mindent menteni kell :U

Ilyen miniATX-ből a kedvencem az volt, amelyikben annyi venti volt, hogy már azt hittem fetisiszta az ürge. Aztán kiderült, az állandó fagyást az okozta, hogy a sok ventit nem bírta a táp (őő, khm, nem egyszerű eset, amikor +/-3 ventin múlik a dolog :U ). Ha meg kevesebb volt benne, akkor meg ugyebár melegedett, és azért fagyott. Végül eggyel kevesebb, és persze hűvösebb vinyó, csipetnyit downclock cpu, és 1-2vel kevesebb, alacsonyabb fordulatú venti lett a titok nyitja. És persze egy kis lemezvágó olló, amivel a ventik előtti szűk lukú rostát egy-az-egyben kivágtam. Nem elegáns megoldás, de 1.) nem látszik, 2.) működik

Új hozzászólás Aktív témák