- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nincs igazi dizájner szinte sehol...
- az egyik véglet a művész, aki érzelmi alapon fest valamit, de sem a technikai korlátokat/feltételeket, sem a tipográfiát nem ismeri.
- a másik véglet a kóder, akinek a szépérzéke is hiányzik a tipográfiai mellett.A ui és folyamatok tervezése is külön tudomány, de egyre kevésbé látni, hogy erre felkészített szakemberek csinálnák. Ha értelmesen végiggondolnák a folyamatokat, akkor rájönnének, hogy scroll-ba scrollt (pl mobil appokban) vagy mozgatás és kattintási lehetőség kombinálása könnyen használhatatlan lehet (pl touchon a ph friss hozzászólások topic neve mellett). S hogy a funciók felülete könnyen elérhető legyen ott, ahol használni kell őket.
Programozóként én is futottam már rá sokszor arra, hogy vért izzadva tudtam csak egy adott dizájnt megvalósítani... mert nem véletlenül nincs felkészítve valamire például egy mobil felület, hanem mert a rendszer többi részével szembemegy és működésképtelen. De művész csajok szava erősebb a manegereknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingyenes az Epic Store-ban a Fear the Spotlight
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automobilista 2
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Beköszöntött az űrinternet kora
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő