Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
én megtapasztaltam, hogyha egy nagyobbacska kft ellen küldöm őket, akkor a kezdeti segítőkészségből késöbb vállvonogatás lesz

valahogy azaz érzésem, hogy megvan az a kör, akikkkel szemben nem akarnak igazán nagyon fellépni és annak ellenére, hogy 100%-ban jogilag alátámasztva is igazam van, a fogyvédes a kivizsgálás után már csak a vállát vonogatta, meg mondogatta, hogy ő már nem tud semmit tenni, megérti a problémámat, de ezt már csak bírói peres úton tudom rendezni... (nem számítástechnikai volt, csak kicsit fura, hogy míg a kiskereket piszkálgatják, addig egy másik szakterülettel, ahol esetlegesen nagyobbacska cégek vannak, azokat nem szeretik megpiszkálni)
Eddig sem voltam nagy véleménnyel róluk, de most már egyáltalán nem érdekelnek, és ezek után megoldok minent én magamnak.
Tehát: nappal is ''rémisztő'', ''kétajtós szekrény'' méretű alvállalkozókat keresek alkalmi munkára...bérezés jutalékos formában
- najó! viccet félre, megoldom magam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BMW topik
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Kék független 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- najó! viccet félre, megoldom magam