Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TheReMiXeR senior tag válasz  LamerGyuri

üzenetére LamerGyuri

üzenetéreA probléma az még mindig, hogy atomb@szott betűkkel ki van írva, hogy ez mi meg az mi. 
 ...és ahogyan kolléga írta előttem, az elmúlt 1 év után, már uncsinak kéne lenni.
 Tudod, amikor folyamatosan találkozol olyan jelenséggel, ami már idegesít, akkor az ütés határához jutsz. Mi udvariasan útba igazítunk mindenkit, csak mára már viszünk bele valami kis pluszt. Végül is, mondhatnám neki azt is, hogy " nem tudsz olvasni b@zdmeg?"ui.: ráadásul a foglabornak még egy kirakott "járdatáblája" is van, amin még át is esnek az emberek... ha lesz rá energiám, isten bizony lefotózom a környéket. ui: amikor az van kiírva az ajtóra, hogy RÖNTGEN, akkor van olyan aki várakozik az ajtóban. 
 10 perc után megkérdezi tőlem, hogy mikor nyit ki ez a foglabor? Én meg mondom, hogy NYITVA VAN. "Jaaa, azt hittem az van kiírva, hogy RÖGTÖN JÖVÖK"
 Ez enm mást emberi figyelmetlenség.
- 

eziskamu addikt válasz  LamerGyuri

üzenetére LamerGyuri

üzenetéreAkkor olvass vissza, hogy ez már nem az első eset, hogy benézik a számtechboltot fogászatnak (pedig állítólag rendesen ki is van írva). Egyszerűbb pecsételni, mint minden nap magyarázkodni, és eltűrni az értetlenkedést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest