- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
KPistike #9137 üzenetére
Hja... mindenesetre most megy a barátunk mindenhova panaszkodni, ahol aztán jól ki is röhögik majd...így 9 hónappal a vásárlás után. Több helyen is kint van ráadásul hogy kellékanyagot csak sértetlen csomagolásban veszünk vissza, és ezt a vásárláskor ő el is fogadja. Ászfben benne van ami szintén kint van..
Persze azzal védekezett hogy persze én tudom mi kell a nyomtatóba mert szaki vagyok, de ő laikus. Mondtam ha laikos vagyok egy témában felírom a készülék pontos típusát és segítséget kérek egy megfelelő szakitól. Erre ő : honnan kellett volna tudnia, hogy az őr nem ért hozzá?További beszélgetésre nem került sor, mert az igazgató kidobta a boltból
-
MR_Joe
senior tag
Fincsi lehetett..
Tegnap előtt volt egy okoska itt nálunk.. idejön hogy ilyen meg olyan gépbe patront keres utángyártottban. Elindulok vele, hogy megkeressük, útközben kiböki, hogy kint egyébként nincs ilyen. Ja mondom ha nincs kint akkor nincs (lévén hogy nincs raktár), de azért nézzük meg hogy egyáltalán mi kell. Elkezdem nézni a táblázatot, mire mondja hogy ja a pontos patrontípust is tudja és hogy tud rendelés számot is mondani. Kezdtem rá furcsán nézni majd megkérdeztem :
-Meg van rendelve? Mert akkor nem kint kell keresni, hanem a vevőszolgálaton.- Erre megszólal :
-Nincs megrendelve, de tud rendelésszámot...
Majdnem elröhögtem magam aztán a falról adtam neki a keresett patronból, mert hát a szaki barátunknak épp csak a szemét nem bökte ki a patron.Másik jó fej meg vett két patront hasraütéses kiválasztással még februárban és most pénteken hozta vissza hogy hát milyen szar patront adtunk mi, mert nem jó a gépébe. Persze mindkettőt felbontotta a dobozt és a nylonzacsit széttépve és csodálkozott hogy nem vesszük vissza.Utóbb már jött azzal hogy neki a biztonsági őr segített patront választani és hogy ezért panasszal él mert mi tájékoztattuk félre és mégsem vesszük vissza.
Furcsán néztünk rá is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest