Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Uristen gyerekek, ezek kozel nyugati arak. Es nyugati alatt London kozpontjat kell erteni, ami hiresen mocsokdraga. Illetve az elelmiszerbolt nem. Az itt olcsobb.
Mondjuk ezt mar tudtam, mert amikor haver kijott par honapja (lehet volt az mar fel eve is), csak neztem, hogy milyen gusztoval esik neki a parmai meg a serrano sonkanak meg a hasonlo kajaknak, mondom mi a picsa, otthon nem lehet kapni?! Aztan nez ram, mint a hulyere, hogy lehet, csak megfizethetetlen. Ugyhogy elmentunk a boltba, es vettunk neki egy raklappal, mert itt egy csomag parmai sonka (a jo, de nem a leges legjobb luxus fajta) 4-600ft kozott mozog, serrano szinten. Mondtam neki, hogy nyugodtan egye ugy, hogy egy kis tores kenyerhez benyom egy egesz szelet sonkat, kb a szeme beparasodott.
Aztan elmondta mi mennyi otthon, majdnem kiestem a szekbol, hogy hogy a picsaba vannak az emberek egyaltalan eletben.Par honap mulva haza kell majd mennem fogorvosolni egy par kort, azt hiszem, ujra kell szamolni a tervezett koltsegvetest. Azt hittem, napi atlag 10-15khuf-al nyugodtan szamolhatok szallason felul ugy, hogy mondjuk 4 nap, napi minimum egyszer ettermes kaja, kozlekedes, meg mondjuk ketszer haverokkal beulunk valahova. Ugy erzem, ezt erosen alabecsultem, 20-30k lesz az a 10-15.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged