- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Uristen gyerekek, ezek kozel nyugati arak. Es nyugati alatt London kozpontjat kell erteni, ami hiresen mocsokdraga. Illetve az elelmiszerbolt nem. Az itt olcsobb.
Mondjuk ezt mar tudtam, mert amikor haver kijott par honapja (lehet volt az mar fel eve is), csak neztem, hogy milyen gusztoval esik neki a parmai meg a serrano sonkanak meg a hasonlo kajaknak, mondom mi a picsa, otthon nem lehet kapni?! Aztan nez ram, mint a hulyere, hogy lehet, csak megfizethetetlen. Ugyhogy elmentunk a boltba, es vettunk neki egy raklappal, mert itt egy csomag parmai sonka (a jo, de nem a leges legjobb luxus fajta) 4-600ft kozott mozog, serrano szinten. Mondtam neki, hogy nyugodtan egye ugy, hogy egy kis tores kenyerhez benyom egy egesz szelet sonkat, kb a szeme beparasodott.
Aztan elmondta mi mennyi otthon, majdnem kiestem a szekbol, hogy hogy a picsaba vannak az emberek egyaltalan eletben.Par honap mulva haza kell majd mennem fogorvosolni egy par kort, azt hiszem, ujra kell szamolni a tervezett koltsegvetest. Azt hittem, napi atlag 10-15khuf-al nyugodtan szamolhatok szallason felul ugy, hogy mondjuk 4 nap, napi minimum egyszer ettermes kaja, kozlekedes, meg mondjuk ketszer haverokkal beulunk valahova. Ugy erzem, ezt erosen alabecsultem, 20-30k lesz az a 10-15.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged