- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
Egen, erről tudnék én is mesélni. Múltkor is a tag bejön, ázusz notiban kéne adc aljzatot megforrasztani. Ő úgy adta elő: "Csak meg kéne forrasztani". Persze ebbe a K/X 52/53/54 szériában CSERÉLNI kell, mert eélg az aljzat tövénél a "tüske". Mondom neki, 7k a cseréje. Persze szívroham, meg "csakmegkéneforrasztanimiebbenadrága???"
Ja, persze. Szét kell szedni. Sima pákával ez nem forrasztható, hogy egybe kiszedjem a stekkert, meg "sajnos" ezeknél le kell a komplett hűtést is szedni, ergo kap egy "ajándék" takarítást is. Nem a forrasztás kerül sokba, hanem a járulékos idő! Teccikérteni...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Kube
senior tag
Pontosan, ebben is benne van a tapasztalat. Főleg ha régi gépet hoznak, vagy az ember tudja a típusbetegségeket, problémákra tud reagálni, megtudja oldani. Sok sok tapasztalat. Én az egész hardverekkel való foglalkozást akkor kezdtem, amikor a gépem elromlott, szerelőre viszont nem volt pénzem. Így hát magamnak kellett megcsinálni.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
bullseye
addikt
100 forint az az egy kalapácsütés, 9900 hogy tudtam hova kell ütni...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Kube
senior tag
Igazad van. Sajnos én nem vagyok ennyire határozott, ismerős, meg jaj istenem most nem akarom, hogy megharagudjon stb. Inkább redukálom őket, azzal, hogy nem érek rá. De simán képesek várni heteket is, ezt nem értem amúgy. Ha már keresni kéne mást, az már túl nagy feladat.
-
Kube
senior tag
Na most már tudom, hogy az 1000 / óra ajándék tőlem nekik. Most már újat nem vállalok sosem, ilyen feltételeket közölni se merek mert szívrohamot kapnak de egy próbát megér kíváncsi vagyok a reakcióra.
-
LamerGyuri
senior tag
Valaki jómúltkor floppy meghajtót keresett: ITT most van egy pár darab, ingyen.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
-
ViZion
félisten
válasz Habib[HUN] #30037 üzenetére
Jah... háát a vízzel amit Coptam tavaly...
MESTER összerakta a szivattyúnál, a házba aluplex jön, minden új, unokatesóm csinálta. Nem ócó, de profi. Másik mester meg a hidrofort összedobta: mindenféle könyökök, közcsavarok, etc. VAGYON.Egyszer egy szép napon, hullik a ganyé a csapból. Rozsda. "Lemezkék". Zacc. WTF? Szűrőket nem győzöm cserélni. Át szoktam mosni a rendszert, szal 5 rétegű alucső jó, bojlert takaríttattam. OK, marad a hidrofor. Szétkapom, a horganyzott idomok szétrohadtak. Vizes bótba megmondták: réz/bronz és horganyzott nem frankó egy rendszerben... Mindent cseréltem. A műanyag idomok olcsóbbak, jóval kevesebbel is meg tudtam oldani. Amire nem volt műanyag, oda kapott inoxot, illetve 2-3 bronz közcsavar kellett. Horganyzott nélkül a víz fasza. Tanult vízszerelő leCophat, ide többet ne jöjjön. Egész kertnek (zöldséges és gyümölcsös, meg a virágos kertek is) én csinálom az öntözését, elkészült a gyümölcsös csepegtető is, etc. Bolondbiztos. 99% műanyagból, ami nem bacis, nem rohad, stb...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
wolfman
veterán
-
wolfman
veterán
Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk másokra skótságára...
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
localhost
Közösségépítő
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
bugmenot1
tag
csak a görgetés sebességét akartam átállítani...
-
wolfman
veterán
HDD hirdetésem kapcsán már a sokadik ember kéri el a telefonszámom, de még egy se hívott vissza. Ez valami új perverzió vagy számgyűjtögetés?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Habib[HUN]
senior tag
Néha akadnak olyan ügyfelek, akik vesznek máshol valamit. De azért bejönnek hozzám megkérdezni, hogy jó vásárt csináltak e. (Jellemzően nem )
Mai emberke. Vett egy Ipaq 200-as PDA-t egy ismerősétől 10 ezer forintért, és hogy ez mire jó. Eleve vicces, hogy vannak emberek akik vesznek valamit, és csak utána gondolkoznak. Maga a pda nagyon szép állapotban volt, ha meglett volna hozzá a stylus talán egy gyűjtőnek még érdekes is lett volna. Az emberke kicsit szomorúan nézett rám, amikor közöltem vele, hogy gyönyörű muzeális dolgot vett. Sok mindenre nem fogja már használni. Netezni lassú és körülményes. Bár a bubble breaker játékkal napokig elvoltam régen.
-
tserrof77
őstag
válasz Habib[HUN] #30080 üzenetére
Picit többért meg vehetett volna egy eldobható tabletet...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Habib[HUN] #30080 üzenetére
Csak én gondolom úgy, hogy ez gyönyörű?
Ha beletennék ugyanebbe a dobozba a mai technikát, akkor azok, akiknél nem a fél milliméteres káva a fontos, szerintem kapnának utána.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz -=RelakS=- #30082 üzenetére
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
wolfman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #30078 üzenetére
de ha leírod és átver, akkor nyoma marad. Telefonbeszélgetésben nem.
Meg tényleg, ha elkéri, hívjon fel a baromarcú. Ez is olyan agymenés mint HDSentinel képet nem kitenni csak kérésre.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
66zio
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #30091 üzenetére
Nem hiszem. Bizonyíték. Majd engedélyt kell kérni egy tolvajtól is mi? Ha nem töltöd fel sehova, rendőröknek adod akkor nincs gond.
Legalábbis ennek így kellene működnie. -
MurdR
veterán
Hivatalosan nem lehet felhasználni, de a bíró meghallgatja a felvételt, és figyelembe is veszi.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Jazzos
őstag
válasz #64791808 #30086 üzenetére
15 éve naponta sok embert szolgálok ki. Nagyképűség nélkül elmondhatom hogy kb. 10 másodperc alatt lejön számomra mindenkiről, hogy érdemes-e vele üzletet kötni vagy sem.
A telefonnál még jobb a személyes találkozó. Nálam az első alapszabály: büdös emberrel nem kötünk üzletet. Nem tudom megindokolni pontosan az okát, de a tapasztalat azt mutatja, messziről kerülni kell őket. Nem csak a szag miatt. -
Mercutio_
félisten
Nem minősül hivatalos bizonyítéknak, de ez csak a jogállásából (a másik féllel nem közölted előre, hogy felvétel készül) ered, attól még a tartalma figyelembe vételre kerül.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
azbest
félisten
Az amcsi filmekben szokott úgy lenni, hogy csak a szabályosan begyűjtött bizonyíték számít. Nálunk úgy hallottam, hogy bármit felhasználhatnak. Persze utána másik perben lehet próbálkozni a jogtalan felvételkészítés büntetésével, viszont az egyik cikkben azt írják, hogy ilyenkor joggal való visszaélésnek számíthat az eredeti ügyben bűnös erre való hivatkozása.
"Mindezek alapján akként foglalt állást a bíróság, hogy nem lehet a hangfelvétel felhasználását visszaélésnek tekinteni, ha a felvétel a felhasználójával szemben elkövetett jogsértéssel kapcsolatos bizonyítás érdekében történik." [link][ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
ma piacon találtam egy IBM16/4 Token Ring kártyát. van ötletetek, hogy tudnám tesztelni?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest