- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Régebben is csináltak ilyen emeletes ramokat. [kép]
Azt persze nem tudom hogy oldják meg hogy a rankok száma meg ne szaladjon az egekbe, azaz többet is be lehessen rakni és ne terhelje túl az IMC-t. Nem tudom most a maiak mint támogatnak talán 4 x 4 rankot csatornánként? (Haswell-es xeon nálam ment 8 rank/ csatorna azaz 2db 4rx4 per csatornálval DDR3-al kínai lapban (8x16gb 1866))
Maga az 1Tb nem annyira sok, tekintve hogy régen az asztali i9-es is kezelt már 1tb-ot ddr4 ecc regg-el, igaz 8 slottal nem eggyel. [kép]
Ha fizikailag befér akkor lehet akár milyen magas.Illetve magukat a chippeket is megnyújthatják magasabbra. Nekem volt régen 8Gb-os ddr2 ami aránylag soknak számított. [link]
Ma már persze visszafogtam és csak 8x16gb van single rank 16Gb-os ecc reg ramok, az alig terheli az IMC-t és lehet húzni 4000-ig. Így játékok is mennek rendesen, és vm-eket is tudok futtatni közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest