- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebben is csináltak ilyen emeletes ramokat. [kép]
Azt persze nem tudom hogy oldják meg hogy a rankok száma meg ne szaladjon az egekbe, azaz többet is be lehessen rakni és ne terhelje túl az IMC-t. Nem tudom most a maiak mint támogatnak talán 4 x 4 rankot csatornánként? (Haswell-es xeon nálam ment 8 rank/ csatorna azaz 2db 4rx4 per csatornálval DDR3-al kínai lapban (8x16gb 1866))
Maga az 1Tb nem annyira sok, tekintve hogy régen az asztali i9-es is kezelt már 1tb-ot ddr4 ecc regg-el, igaz 8 slottal nem eggyel. [kép]
Ha fizikailag befér akkor lehet akár milyen magas.Illetve magukat a chippeket is megnyújthatják magasabbra. Nekem volt régen 8Gb-os ddr2 ami aránylag soknak számított. [link]
Ma már persze visszafogtam és csak 8x16gb van single rank 16Gb-os ecc reg ramok, az alig terheli az IMC-t és lehet húzni 4000-ig. Így játékok is mennek rendesen, és vm-eket is tudok futtatni közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest