- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Régebben is csináltak ilyen emeletes ramokat. [kép]
Azt persze nem tudom hogy oldják meg hogy a rankok száma meg ne szaladjon az egekbe, azaz többet is be lehessen rakni és ne terhelje túl az IMC-t. Nem tudom most a maiak mint támogatnak talán 4 x 4 rankot csatornánként? (Haswell-es xeon nálam ment 8 rank/ csatorna azaz 2db 4rx4 per csatornálval DDR3-al kínai lapban (8x16gb 1866))
Maga az 1Tb nem annyira sok, tekintve hogy régen az asztali i9-es is kezelt már 1tb-ot ddr4 ecc regg-el, igaz 8 slottal nem eggyel. [kép]
Ha fizikailag befér akkor lehet akár milyen magas.Illetve magukat a chippeket is megnyújthatják magasabbra. Nekem volt régen 8Gb-os ddr2 ami aránylag soknak számított. [link]
Ma már persze visszafogtam és csak 8x16gb van single rank 16Gb-os ecc reg ramok, az alig terheli az IMC-t és lehet húzni 4000-ig. Így játékok is mennek rendesen, és vm-eket is tudok futtatni közben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged