- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Régebben is csináltak ilyen emeletes ramokat. [kép]
Azt persze nem tudom hogy oldják meg hogy a rankok száma meg ne szaladjon az egekbe, azaz többet is be lehessen rakni és ne terhelje túl az IMC-t. Nem tudom most a maiak mint támogatnak talán 4 x 4 rankot csatornánként? (Haswell-es xeon nálam ment 8 rank/ csatorna azaz 2db 4rx4 per csatornálval DDR3-al kínai lapban (8x16gb 1866))
Maga az 1Tb nem annyira sok, tekintve hogy régen az asztali i9-es is kezelt már 1tb-ot ddr4 ecc regg-el, igaz 8 slottal nem eggyel. [kép]
Ha fizikailag befér akkor lehet akár milyen magas.Illetve magukat a chippeket is megnyújthatják magasabbra. Nekem volt régen 8Gb-os ddr2 ami aránylag soknak számított. [link]
Ma már persze visszafogtam és csak 8x16gb van single rank 16Gb-os ecc reg ramok, az alig terheli az IMC-t és lehet húzni 4000-ig. Így játékok is mennek rendesen, és vm-eket is tudok futtatni közben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest