- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Hát, nem.
Ilyen a bőröm. Egyébként maga az alkoholos after shave épphogy szárítaná, gondolom valami hidratáló gélre gondolsz. Semmi szükségem rá, persze nem mindenki ilyen mázlista. Persze egy jó borotvahab maga is hidratál!
A megvágásról: az attól is függ, hogy sima-e a bőröd
Ha pattanásos, nyilván nyiszálsz a tetejükből. A biztonsági beretvákkal, pláne a sokpengéjűekel, tényleg nehéz megvágni magad, de nem lehetetlen. Pl. egy-két alkalommal sietve borotválkoztam, és nem a pengékre merőlegesen húztam az eszközt, na az nyilván okozhat sérülést.
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem elég nagy művészet a mostani borotvákkal megvágni magad.
Majdnem mindegyik biztonsági rács van,úgy áll a pengéje,hogy lehetetlen megvágni magad.
Mondjuk én a papám kicsapós borotvájával sem vágtam el magam,csak macerás volt
Mert azzal lassan halattam,óvatosan kellet csinálni. -
darnellsmith
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Nekem is Gillette Fusion Power van és tökéletesen leviszi a szőrt,pedig nekem nagyon erős szakálam van mint a drót olyan
(ja ha maradnak apró fekete pontok,azokat nem tudod kiborotválni, mert az a szörtüsző és bőr alatt van aszem)
Nekem is kipirosodik de ez az érzékeny bőröm miatt van.Miután bekentem az új gillette gélel elmúlik (ez ilyen piár szöveg lett,de tényleg jó)
-
darnellsmith
senior tag
hali
lehet hogy rossz technikával borotválod a bajuszodnál, bár ha máshol szépen leszedi akkor nem értem. én bajusznál csak föntről lefelé húzom le 2x és úgy tökéletes. nemtudom hogyan szoktad csinálni próbáld úgy mintha a felső ajkadat minél jobban próbálnád lefelé húzni, hogy feszes legyen ott a bőr, szerintem úgy elkerülhető az irritáció. én after shave-et nem használok mert kipirosodok tőle, viszont ha nem használok akkor minden ok, érdekes. sensor excelt múltkor mintha láttam volna a dm-be.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Gaming notebook topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest