- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Szplöttyy #744 üzenetére
szia
nekem nem olyan régen úgy volt hogy full borotvált fej és a vége felé 10-15 centis szakáll. a fejedet borotválkozás előtt vizezd be, kicsit dörzsöld is bele. én borotva gélt használta és elkezded vhogy egy irány húzni, pl oldalt meg a tarkódon fentről lefelé a fejed tetején meghátulról előre. ha megvan akkor még 1x bekened a fejed és mindenhol ellentétes irányba lehúzod, de óvatosan mert én 1-2x majdnem megskalpoltam magam úgy vérzett a fejem amikor belekapott az 5 pengés gillete borotva.
most már kinőttem a borotvált fejű - szakállas korszakból. a hajamat egy héten 1x nullás géppel letolom az arcomat meg naponta borotválom a munkám miatt.
sok sikert -
darnellsmith
senior tag
szerintetek olyan létezik hogy szakáll dúsítás ill hosszabbítás? úgy ahogy a hajnál van gondolom miértne
rastat azt tudom hogy lehet csinálni belőle. mindenesetre írtam egy emailt egy helyi jónak mondott haj stúdiónak kíváncsi vagyok mit reagálnak az ötletemre
-
darnellsmith
senior tag
szia
jó néhányunknak ilyen gondja van hogy mivel lehetne rendesen összekötni. szerintem a szilikon hajgumi lehet jó, ami olyan vékony mint a sima befőttes csak nem húzza a szőrt.
ápolást tekintve szerintem elég fésülni + tusfürdővel, néha samponnal megmosni. ha gondolod képet rakhatsz be ha csodáljuk meg a szőrzetet
üdv -
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
hali
lehet hogy rossz technikával borotválod a bajuszodnál, bár ha máshol szépen leszedi akkor nem értem. én bajusznál csak föntről lefelé húzom le 2x és úgy tökéletes. nemtudom hogyan szoktad csinálni próbáld úgy mintha a felső ajkadat minél jobban próbálnád lefelé húzni, hogy feszes legyen ott a bőr, szerintem úgy elkerülhető az irritáció. én after shave-et nem használok mert kipirosodok tőle, viszont ha nem használok akkor minden ok, érdekes. sensor excelt múltkor mintha láttam volna a dm-be.
üdv -
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
itt a topicba van egy kép kicsit feljebb ahol két ágba van befonva nekem, nekem tetszik, csak kicsit kesze-kusza néhol a rövidebb szálak miatt.
Te mivel szoktad össze kötni? esetleg kép van?
szerintem ha rendszeresen samponnal van mosva akkor vmennyivel puhább lesz, saját tapasztalataim szerint -
darnellsmith
senior tag
az a hajkihúzó nemtudom milyen, mondjuk kopasz vagyok, na mind1
szerintem hajvasaló lehet a jó megoldás, elötte kell a szőrre/hajra "permetezni" vmi cuccost és utána kivasalni, de még nem próbálkoztam. elöbb kicsit megmértem a szakállamat, 11-12 centi körül tartok vhol. mostanába pár szálnak eléggé töredezett volt a vége, azokat kicsit vissza vágtam, szerencsére csak néhány szálról volt szó -
darnellsmith
senior tag
tuti vonzanád a tekinteteket
és most leges legújabban egy vastag gumival fogom össze egy csomóba a szakállamat, asszem a telóm töltőjéhez adták
. kb 1-1.5 centi vastag, fekete. és olyan kicsi hogy csak úgy ahogy van rárakom aztán nemis kell szorosabbra tekerni
ha leveszem akkor meg nem jön ki mellé egy csomó szőr se, sőt egy szál se
-
darnellsmith
senior tag
nekem is úgy jobban tetszik, most éppen olyan kis szilikon gumikat keresek, tudod olyasmi mint a befőttes gumi csak kisebb meg nem olyan ratyi anyagból van. aztán azzal rendesen meglehetne kötni a végét. egyenlőre nem nagyon láttam. már 1-2 fodrász cikkes boltba bementem érdeklődni hogy van-e, gondolod hogy néztek rám
-
darnellsmith
senior tag
nagyon tuti az oldal
köszi szépen
lehet lassan énis felférnék: suliba okosan -
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
válasz
WolfheartGR #480 üzenetére
de lehet, én pl a mogyoróra eléggé allergiás vagyok, nem rég derült ki egy vizsgálaton: "++++!" jelzést kaptam szóval nem árt vigyázni
akkor én lázadó kamasz vagyok sima fejjel és 10 centis szakállal? -
-
darnellsmith
senior tag
talán így nem meglepő a nick választásom: Christopher Darnell Smith
hasonlít? -
darnellsmith
senior tag
nekem szerencsére nincsen korpa a szakállon (láttam már pár emberen, elég gusztustalan...), hajon meg ugye eleve nehezen lehetne nekem. hetente 1-2x samponnal megmosom a szőrzetet vagy tusfürdővel, meg ugye minden este vízzel aztán helló.
vmi tippet nem tudnátok adni hogy a szakállat mivel lehetne összekötni? befőttes gumi persze kilőve -
darnellsmith
senior tag
alakulsz szépen látom Te is
én kellettem volna oda a szakáll versenyre
viszonylag friss kép: darnellsmith -
darnellsmith
senior tag
ilyesmire gondoltam
amúgy hogy állsz a szakáll növesztéssel Koléga? -
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
kereken 8 hónapja nő a szakállam, alakul
-
darnellsmith
senior tag
na mi a helyzet AMD kolléga? sikerrel jártál?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power #428 üzenetére
konkrétan ilyen
de amit linkeltél, azok közül is a bőrradirok szerintem jók, a többi szerintem többet árt mint használ - tapasztalat -
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power #426 üzenetére
aha nekem "csak" a homlokomon szokott lenni pár, de jelentősen jobb. amúgy 100 ml-es és 1200 huf-ba kerül kb. végülis annyi a lényege, hogy a cucc vízzel érintkezve hőt fejt ki ( tehát ha a vizes arcodra rákened és dörzsölöd egy kicsit akkor érezni lehet hogy meleg lesz a krém, komoly
) és így alaposabban kitud tisztulni minden, Egy próbát szerintem megér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest