- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem elég nagy művészet a mostani borotvákkal megvágni magad.
Majdnem mindegyik biztonsági rács van,úgy áll a pengéje,hogy lehetetlen megvágni magad.
Mondjuk én a papám kicsapós borotvájával sem vágtam el magam,csak macerás volt
Mert azzal lassan halattam,óvatosan kellet csinálni. -
ToBeY
nagyúr
Nekem legalább 2-3 hónapja van benne a penge a fusion power-be. És most is frankón leviszi a borostát, ami olyan 2napos pedig nagyon erős a szakálam!
-
ToBeY
nagyúr
Nekem is Gillette Fusion Power van és tökéletesen leviszi a szőrt,pedig nekem nagyon erős szakálam van mint a drót olyan
(ja ha maradnak apró fekete pontok,azokat nem tudod kiborotválni, mert az a szörtüsző és bőr alatt van aszem)
Nekem is kipirosodik de ez az érzékeny bőröm miatt van.Miután bekentem az új gillette gélel elmúlik (ez ilyen piár szöveg lett,de tényleg jó)
-
ToBeY
nagyúr
Az kap egy csokit aki megmondja mi a különbség a 3 borotva között
Gillette Fusion Power Phenom, és Gillette Fusion Power Phantom, meg a sima Power között -
ToBeY
nagyúr
Mi a különbség a gillette fusion power és a gillette fusion power phantom között?
Azon kívűl hogy ez egyik narancs a másik fekete színű -
ToBeY
nagyúr
Egy ideje használom már a Gilette Fusion Power-t nem vagyok tőle elájulva sőőőt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith #431 üzenetére
Nekem ettől csak még gázosabb (pattanásosabb gyúladt) lett a bőröm.
Viszont ami nekem bevált az a Neutrogena Visibly Clear
Van arclemsó és maszk [link] (én ezt használom) van krém és tonik is mind a három szerintem elég jó -
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith #393 üzenetére
Majd ezt a hajvágós módszert kirpóbálom hátha bejön
-
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith #388 üzenetére
fusion power használok és annak ellenére van ilyen gondom.
A szakállnövesztéssel annyi a gondom, hogy elég érzékeny a bőrőm. kb 1hét után kipirosodik viszked és begyullad a szörtüsző -
ToBeY
nagyúr
Nagyon erős a szakállam (borosta) és nem igazán tudom simára borotválni,főleg az államnál gáz.Tudtok valami jó megoldást? (égesd le és egyébb ilyen vicces tippet nem kérek
)
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudtok valamit, ami jobban felpuhítja a borostát mint a gillette gel?Elég erős a szakállam, és nem szedi le normálisan...
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Ma kirpróbáltam a Fusion power-t hát Véleményem szerint,jóval jobb mint a Mach3...
-
ToBeY
nagyúr
Anyum ment úgy is vásárolni, így vett nekem egyet.Szal nem én vettem meg, én csak a lóvét adtam hozzá
-
ToBeY
nagyúr
Na ma meg is vetettem a borotvát,természetesen a simát nem a power verzsönt vették meg.
Lehet holnap visszavinni
-
ToBeY
nagyúr
Ha minden igaz péntek délután veszek egyet,de hogy mikor lesz használtba véve azt nem tudom.
Mert a Mach3-ba nem rég raktam új pengét
Szerk:Mivel kíváncsi vagyok én is,lehet kibontom szombaton megnézni milyen.Legfeljebb félre rakom utánna.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Valakinek van tapasztalata a Gilette elemes,rezgős borotvájával?Ez mennyire jó hasznos,és mennyire reklámfogás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Honda Forza 125
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest