Hirdetés
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Látom ki van halva éppen eléggé ez a topik. Mamámnál találtam 3 harmonikát, Hohner - ek, kicsi, közepes, nagy (értek hozzá, mi?
), és lehet, hogy adnék magamnak valamikor egy esélyt, hogy hozzászokjak a hangszerhez. Annak idején zongoráztam 6 évig, szóval hallásom az van a zenéhez. Meg lehet ezen a hangszeren teljesen magamtól tanulni? Vagy van ehhez valami könyv, ami könnyebbé tehetné a dolgom, ha barátkozni szeretnék vele?És még egy fontos kérdés. Hogyan lehet ezeket tisztítani, mert szerintem rájuk férhet. A közepes és a nagy külsőre full fém, a kicsire meg már nem annyira emlékszem. Láttam egy pár fórumon, hogy ki kell főzni. De kicsit konkrétabban kéne tudnom, hogy mit hogyan kell ahhoz csinálni, hogy ne rontsak el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és lehet, hogy adnék magamnak valamikor egy esélyt, hogy hozzászokjak a hangszerhez. Annak idején zongoráztam 6 évig, szóval hallásom az van a zenéhez. Meg lehet ezen a hangszeren teljesen magamtól tanulni? Vagy van ehhez valami könyv, ami könnyebbé tehetné a dolgom, ha barátkozni szeretnék vele?