- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas
tag
A RAM-okat egyesével még nem teszteltem, viszont:
- Ha a BIOS-ban kikapcsolom a ''silent boot''-ot (tehát hogy az Intel logó helyett a POST látszódjon), akkor a memóriateszt után fekete marad a képernyő ! Nem indul az XP. Egy régebbi BIOS-t is ki fogok próbálni.
- Ki fogom cserélni a videókártyát, ramot, vinyót hogy akkor mi van.
De továbbra is az zavar, hogy csak a TELEPÍTÉS UTÁN EGYSZER küld hibát a windows, aztán soha.
És mindkét bejegyzés az eseménynaplóba az első újraindítás után kerül be. Tehát a telepítés végén (üdvözli a windows, regisztráljon az MS-nál, felhasználónév megadása... után), mikor először elindul a gép, az eseménynaplóban még semmi különös nincs.
Tehát ezután újraindítom, és mindkét bejegyzés ekkor kerül be.
Ezt írja az első bejegyzésben: ''Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet'' DEHÁT ÉN INDÍTOTTAM ÚJRA A GÉPET, NEM PEDIG MAGÁTÓL INDULT ÚJRA !!
Már arra is gondoltam, hogy a telepítés után egyből fel kéne rakni a chipset drivert hátha akkor nem hibával indul újra. -
tomas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest