- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas
tag
A RAM-okat egyesével még nem teszteltem, viszont:
- Ha a BIOS-ban kikapcsolom a ''silent boot''-ot (tehát hogy az Intel logó helyett a POST látszódjon), akkor a memóriateszt után fekete marad a képernyő ! Nem indul az XP. Egy régebbi BIOS-t is ki fogok próbálni.
- Ki fogom cserélni a videókártyát, ramot, vinyót hogy akkor mi van.
De továbbra is az zavar, hogy csak a TELEPÍTÉS UTÁN EGYSZER küld hibát a windows, aztán soha.
És mindkét bejegyzés az eseménynaplóba az első újraindítás után kerül be. Tehát a telepítés végén (üdvözli a windows, regisztráljon az MS-nál, felhasználónév megadása... után), mikor először elindul a gép, az eseménynaplóban még semmi különös nincs.
Tehát ezután újraindítom, és mindkét bejegyzés ekkor kerül be.
Ezt írja az első bejegyzésben: ''Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet'' DEHÁT ÉN INDÍTOTTAM ÚJRA A GÉPET, NEM PEDIG MAGÁTÓL INDULT ÚJRA !!
Már arra is gondoltam, hogy a telepítés után egyből fel kéne rakni a chipset drivert hátha akkor nem hibával indul újra. -
tomas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest