- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas
tag
Megfejtés: egy másik vinyóval (Maxtor 120Gb / 7200rpm / 8MB) minden szép és jó.
A másikkal (Maxtor 40Gb / 7200rpm / 2MB) meg van hibaüzenet, csak egyszer.
Többször is kipróbáltam mindkettőn a telepítést, és következetesen így csinálta.
Pedig a Powermax azt mondja hibátlan a lemez, és az előző gépemben nem is volt vele gond (Asus TUSL2C), igaz most sincs (az egyszeri hibaüzeneten kívül).
''Szeretem'' ezeket a kompatibilis PC eszközöket... -
tomas
tag
A RAM-okat egyesével még nem teszteltem, viszont:
- Ha a BIOS-ban kikapcsolom a ''silent boot''-ot (tehát hogy az Intel logó helyett a POST látszódjon), akkor a memóriateszt után fekete marad a képernyő ! Nem indul az XP. Egy régebbi BIOS-t is ki fogok próbálni.
- Ki fogom cserélni a videókártyát, ramot, vinyót hogy akkor mi van.
De továbbra is az zavar, hogy csak a TELEPÍTÉS UTÁN EGYSZER küld hibát a windows, aztán soha.
És mindkét bejegyzés az eseménynaplóba az első újraindítás után kerül be. Tehát a telepítés végén (üdvözli a windows, regisztráljon az MS-nál, felhasználónév megadása... után), mikor először elindul a gép, az eseménynaplóban még semmi különös nincs.
Tehát ezután újraindítom, és mindkét bejegyzés ekkor kerül be.
Ezt írja az első bejegyzésben: ''Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet'' DEHÁT ÉN INDÍTOTTAM ÚJRA A GÉPET, NEM PEDIG MAGÁTÓL INDULT ÚJRA !!
Már arra is gondoltam, hogy a telepítés után egyből fel kéne rakni a chipset drivert hátha akkor nem hibával indul újra. -
tomas
tag
-
tomas
tag
Felraktam az XP-t, először magától újraindul a gép és ezt írja az eseménynaplóba:
Forrás: Save Dump
Kategória: Nincs
Típus: Információ
Eseményazonosító: 1001
Leírás: Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x000000c5 ( 0xfffdfffc, 0x00000002, 0x00000000, 0x805366f5 )
A memóriatérkép mentve a következő fájlba: C:\windows\minidump\mini060604-01.dmp
Az első újraindítás után ''A rendszer súlyos hiba után állt helyre'' hibát küld, és ez kerül a naplóba:
Forrás: System Error
Kategória: 102
Típus: Hiba
Eseményazonosító: 1003
Hibakód: 000000c5
1.paraméter: fffdfffc
2.paraméter: 00000002
3.paraméter: 00000000
4.paraméter: 805366f5
A további újraindításoknál viszont semilyen hibaüzenet nincs, az eseménynapló is normális. Csak a telepítés után egyszer csinál ilyet.
A memóriákat ellenőríztem memtestel.
A vinyót PowerMax-al.
Az IDE kábelek is jók.
Tuning nincs.
A Biosban minden default.
Intel D865PERL alaplap
P4 2,66GHz proc + intel hűtő
2x256MB kingston RAM
Asus V7700 (gef 2) video
Maxtor 40 GB / 7200 winyó + hűtő
Asus CD rom
Yamaha CD író
Hang, háló letiltva a Biosban.
Chieftec 360W táp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Óra topik
- Medence topik
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest