- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
egonka33
friss újonc
válasz
AiRLAC #61946 üzenetére
Kábellel van csatlakoztatva. Próbáltam csatlakozni laptoptól, tv-ről, mobilról. Egyiken sem jött be. Több programot is próbáltam már, de egyiken se látta a NAS-t. Mintha ott se lenne. Olyan mintha le lenne tiltva. A synology honlapján pedig azt írja ki, hogy "Connection is normal". Tegnap óta nagyon akadozik a netem, néha be se jön még a google se. De szerintem akkor is legalább látnia kellene a NAS-t.
-
egonka33
friss újonc
válasz
Magnat #61936 üzenetére
Van internet. A chrome csak a DSM- nél írja, hogy a webhely nem elérhető. Ip címet írok be. Próbáltam már másik böngészőn is, de ugyan azt csinálja. A NAS-an villog a LAN led. Eddig semmi probléma nem volt vele. Tegnap délelőtt a fiam mondta, hogy pár percre el ment a net. Azóta nem megy.
-
egonka33
friss újonc
Sziasztok! Csak pár hónapja használok egy DS120J NAS-t, tehát mondhatni, kicsit hülye vagyok még hozzá. Van egy problémám. A chromba nem hozza fel a DSM-et, mert nincs internet. A Synology honlapja szerint rendesen működik a NAS. Fix IP címre állítottam be. Tűzfal ki van kapcsolva. Már újra indítottam a modemet és a NAS-t is egy párszor. Valami ötlet kellene, hogy hogyan tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest