- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
A NAS-ban tönkrement az egyik merevlemez WD 6TB WD 3.5" SATA-III 64MB Red NAS winchester (WD60EFRX)
Kinéztem egyet bele Western Digital Internal HDD WD Red 3.5'' 6TB SATA3 256MB IntelliPower, 24x7, NASware WD60EFAX
A kettő mehet együtt vagy nézzek bele olyat. ami az eredeti volt?
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Végre megvette az egyesület a NAS-t...
Tudtam olyan mappát létrehozni, amit csak felhasználónév és jelszó beírása után lehet felcsatlakozni. Helyi hálózaton belül Z hálózati helyre állítottam be. Viszont van fix IP cím. Beírom és utána \\IP cím\munka látja is mert kéri a felhasználónevet meg a jelszót. De amikor beírom újra kéri. Fontos lenne, hogy távolról is elérjem a munka mappát. Tudnátok ebben segíteni?
-
PeLa87
aktív tag
Köszönöm szépen amit írtatok! Nagyon jól esik, hogy ebben a topicban rendes emberek vannak. Máshol kértem segítséget más témában, egyből google-t ajánlották... :/
Ezért írtam, hogy elnézést ha hülyeséget írok, de majd csak most kezdek bele ebbe a dolgokba...
Ahogy megvan jelentkezem és előre is köszönök mindent!
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok, szóval elnézést ha hülyeséget írok...
Egyesületünk nyert egy kis pénzt pályázaton és a Faluházban ahol van egy helyiségünk, szeretnénk venni egy DS216j-t, amit közösen használnánk a Faluház, könyvtár meg mi. 2x8TB-os vinyót szeretnék bele venni. Persze tükrözve lennének az adatok, mert sok pályázatot bonyolítunk és kell a biztonsági mentés. Meg a tárhely a több ezer fotónak majd, amit készítünk kell az évek alatt...
Mennyire nehéz a konfigurálás? Amúgy van fix ip címünk. Esetleg majd amikor aktuális lesz, segítene nekem beállítani? Tudom vannak leírások, de mivel ilyennel nem foglalkoztam, nem mernék belevágni.
-
PeLa87
aktív tag
Amúgy ebbe a lejátszóba kell merevlemez? Vagy a NAS-nál elég?!
Köszi Bbobbacsi!
-
PeLa87
aktív tag
válasz
Arolotifar #16106 üzenetére
Most vettem észre, nem frissítettem...
Na akkor utána olvasok.
És van olyan amit nem kell telepíteni?! Meg esetleg magyar nyelvű? Totál nem értek az ilyenekhez...
-
PeLa87
aktív tag
válasz
Arolotifar #16103 üzenetére
Miért?
Bocsánat a sok hülye kérdésért, de még 2 napos a TV-m... Rengeteg filmet meg sorozatot nézek, azért vettem. De amúgy ha működik vele, akkor nem adnék ki erre pénzt, inkább nagyobb vinyót vennék.
-
PeLa87
aktív tag
Köszi!
De amúgy tényleg nem értem, hogy miért kell külön venni még hozzá ilyet. Azt hittem, hogy Synology-t csak simán rákötöm és a TV látja DLNA-n keresztül...
-
PeLa87
aktív tag
válasz
Arolotifar #16097 üzenetére
Én most nem szeretnék még olyannal is babrálni, inkább veszek már egyet ha már ennyit ráköltök "szórakozásra"
Nyaralási pénzem beáldozom rá.
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Vettem egy Samsung Smart TV-t és szeretnék mellé venni egy Synology NAS-t, hogy HD és 3D filmeket is zökkenőmentesen nézzek.
Kettő között gondolkodom, de nem tudom, hogy mi a különbség van köztük a RAM-on kívül.Synology DiskStation DS214se
-256Mb ramSynology DiskStation DS215j
-512MB ramMelyik a jobb és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest