- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Kérnék egy kis segítséget:Adva van két kamera a Surveillance Station-ban, ezeket régen telepítettem, és rendben müködnek is.
Most szeretnék hozzáadni egy harmadikat is, /persze a hivatalos licenszet megvettem regisztráltam, elfogadta, stb./
A gondom az, hogy amikor a 3-ik kamerát hozzáadom, a jelszót, vagy a felhasználó nevet nem hitelesíti./azt amit a másik kettőnél elfogad/ Valahol regisztrálni kellene a 3-ik kamerát a Synology programon belül valahol?
Köszi -
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség nekem.
Adott egy 213j nas, hálózatba kötve, és 3 számítógép.
Mind a 3 gépen googli chromon keresztül hozzá férünk a DSM-hez, lehet vezérelni, letölteni, stb.
Viszont magán a gépeken hálózathoz csak 1 gép tud csatlakozni, a másik 2 nem.
A sinology nevet megtalálja, de nem tudunk hozzá férni a rajta levő adatokhoz, nem nyitja meg, mindig átirányít hálózati diagnosztikához, az viszont szokás szerint nem tud csinálni semmilyen javítást.
A totál commander sem fér hozzá.
Köszönöm a segítséget.Ja és vírusirtó, tűzfal kiiktatva.
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #22229 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Másnál is gond van synology.me ddns címmel, eddig tökéletesen működött, viszont 2 napja kukás.
Állandóan lekapcsolódik.
És ha szar melyikre lenne érdemes regisztrálni? /nem ismerem őket, mióta megvan a syno, csak a .me-t használtam.Köszi.
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Hogy kell azt beállítani hogy, a letöltés a második kötetre menjen?
A két vinyó SHR adatvédelem nélkülire van állítva.
Az 1e-es kötet már 92% van, és nem megy a 2-re semmi.
213j a nas
Esetleg valaki írhatna egy kis segítséget arról hogy, hogy kell 2 vinyónál, beállítani, formázni, telepíteni azt hogy a teljes vincseszter felületet megkapjuk, raid védelem nélkül.
DS használok letöltésre.
Köszönöm -jük a segítséget. -
AtaWrc
aktív tag
válasz
eric.cartman #13040 üzenetére
213j hibátlan a frissítés után
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
Tyler Durden #12283 üzenetére
Igen nagyon várjuk már
És nagy köszönet érte, előre is.
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Nálam is van egy kis gond.
213j dsm 5.1 béta, és az adatútválasztásnál elfut az internetkapcsolat ellenőrzéséig, és a hálózat ellenőrzésénél megáll."Két vagy több adatútválasztó található a hálózatban.Modem/adatútválasztó módjával kapcsolatban forduljon tanácsért az internetszolgáltatójához, vagy áthidaló módban próbálja ki az adatútválasztóját."
Már mindent újra telepítettem, a routert reseteltem, és mindig ugyan ott megakad.
De az egészben az a legszebb hogy kb 3-4 hétig minden rendben ment.
Ja a router Asus RT-AC66U, és kábelmodem van a hálózaton. -
AtaWrc
aktív tag
válasz
Arolotifar #11546 üzenetére
Én is őket javaslom, írtam nekik és két percen belül válaszoltak is, és ezt este 6 előtt.
Szintén regkártyáról volt szó.
Ők alapból hozzá adják a synohoz -
AtaWrc
aktív tag
válasz
Intelligencs #11338 üzenetére
Hali
Nekem is 213j van, 10-11 mb letöltés mellet még nézek 3d filmet A400-on, illetve megy a visszatöltés, és 80-90 % megy a nas.
25gb-os film lejön max 30 perc alatt .
Nekem ez bőven elegendő. -
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Az DS214se-ről mi a véleményetek ?
A családban van 3Tabi, 4 pc, 3teló, 1 popcorn a400, és még + a letöltések, /transmission , illetve hd filmek lejátszása.
Szerintetek ezt mind ki bírja szolgálni a kis nas?
Nem tudom hogy ez számít Asus rt-ac66u router mögött lenne a cucc.
Köszi a válaszokat.Üdv:Ata
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
Intelligencs #2059 üzenetére
Hali
Ez nagyon jó lenne...
Köszi, előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest