- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Ice_Man22 #52030 üzenetére
Hát pontosan ehhez most gyorsan rákeresve még csak okosítást se találtam. De ahogy néztem ez is pont olyan, hogy csak a saját szoftverével megy. De nem kerestem nagyon utána! Szóval lehet csak én nem találtam meg ami kell.
Majd ha utána nézel látod, hogy ezeket a Xiaomi kamerákat különféle az SD kártyáról betöltött okosításokkal tudják csak elérni alternatív szoftverekből és ott is attól függ milyen készül hozzá a legtöbbnél ahogy néztem a rtsp az alap.
De nekem nincs ezért tapasztalat 0. Simán lehet, hogy nem is így van. De én a helyedbe kamera oldalról közelíteném meg és egy a termékkel foglalkozó topiakban próbálkoznék.
Ha már azt tudod, hogy milyen protokollal milyen porton és ha kell authentikálni akkor milyen fn / jelszóval akkor fognak itt jobban segíteni, hogy azt hogy tudod vagy be tudod e állítani. -
gyugyo79
addikt
válasz
Ice_Man22 #52016 üzenetére
A Xiaomi kamerák jelentős része max. cfw. -el tudja az ONVIF -et és azzal lehet esetleg egyéb "normális" módszerekkel használni őket, mert alapból kb a saját alkalmazásukból kezelhetőek csak. De így, hogy nem írsz pontos típust igazából jelentősen csökkented is azt, hogy valaki segíteni tudjon. Meg persze ezért írtam én is csak egy általános dolgot ami a te típusodra lehet nem is igaz.
-
gyugyo79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest