Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClintEastwoo
tag
Sziasztok!
Kisvállalkozásként vásároltunk egy Ds418j NAS-t. Lenne egy elég beginner kérdésem, amire a hivatalos leírásokban nem találtam választ.
A gyökérben létrehoztam két mappát, legyen mondjuk két különböző cég. Ahogy adom hozzá a felhasználókat, csak ebből a két mappából enged választani, mikor jogosultságot adok valakinek, viszont én az egyik mappán belül található 8-10 mappára szeretném ezt megadni. Jobb megoldást nem találtam egyelőre, mint hogy a 8-10 almappáknál tiltom azokat amiket nem akarom hogy lásson. Ezzel nem is lenne gond, csak 20 felhasználónál az életem rámegy hogy én mindent tiltsak azt kivéve amihez valóban hozzáférhet.
Valószínűleg én vagyok a hülye, úgyhogy kérlek segítsetek, hogy hogy tudnám ezt a folyamatot fordítva megoldani, hogy csak azt a bizonyos almappát teszem láthatóvá a usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest