- Telekom mobilszolgáltatások
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
Igen. Szerintem egyelőre az ügyfélgyűjtés zajlik. Közben analizálnak bennünket (mint Cartment az UFO-k), ki-honnan-milyen eszközzel-meddig-mit-mikor...stb streamel. Közben gondolom befut 1-2 észrevétel az ügyfélszolgálatra is írásban, hogy ez+az kellene. Ezt összerakják, átfésülik, aztán vagy lesöprik az asztalról, vagy összeraknak belőle egy jó programkínálatot, és/vagy egy jó applikációt.
Tudom, hogy csak álom, meg elsőre baromságnak hangzik, de én olyan szolgáltatót képzelek el, amelyiknél a programkínálatot én állítom be, és az elfogyasztott idő alapján fizetem a havidíjat (mint a km alapú Casco). Nem a 199 csatornáért fizetek, hanem azért a 15-30 csatornáért, amit nézek, de miattuk jelenleg a fennmaradókra is elő kellett fizetnem.
Megrendeléskor minden TV csatorna előtt lenne egy pipa, te kiválasztod, melyik kell közülük, és csak azokat fizeted, de szigorúan csak amennyit néztél belőlük. Lenne egy elvárt minimális mennyiség és egy alapdíj, de ezen felül csak a kedvenceimet kattintanám be, és fizetnék utánuk. Lehetne variálni egy előfizetésen belül a családtagok tévéjére külön csomagokat, ezt mondjuk kis plusz pénzért, hogy nekik is megérje.
Biztosan lesz ilyen (gyorsan le kellene védetniaz ötletet), a technikai lehetőségek már adottak, csak a szándék még nincs meg.
Már most látom, hogy melyik csatornák halnának be pár hónap alatt a nézetlenség miatt, és melyek termelnének extraprofitot, mert fogyasztható tartalmat streamelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest