- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #211265 üzenetére
Én se annak vettem, amúgy is posztolni akartam a Fugut
-
fagyalllo
őstag
válasz
mert_csokis #211263 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
s4tch #211116 üzenetére
Nincsenek kisebb GPS-es órák, gondolom még kell a hely a technikának, pár év múlva majd jöhetnek a karcsúbbak, akár már női méretben is.
Az árban viszont szépen lépked lefelé a Citizen, de ez már a felszereltségen is meglátszik, az üvege nem zafír és a fémszíjasok csatja elég bénácska, lemez a közepe és nincs rajta állítási lehetőség, csak a szemekkel lehet játszani. -
fagyalllo
őstag
válasz
lazioforever #211114 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
Áááá, meg van a neve az új 5 Sports modelleknek, ami annyira lázban tartja a népet: 5KX
-
fagyalllo
őstag
Az eddig megjelent összes Seiko Tuna időrendben, részletes leírással: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
Skynet Hill #210941 üzenetére
Piaci értéke kb. mint egy aldis pizzás csiga.
-
fagyalllo
őstag
válasz
sózópityu #210740 üzenetére
A hátlap jónak néz ki, de sokkal fontosabb, ha minden funkciója működik, akkor eredeti. Ilyen bonyolult szerkezetet nem fognak lemásolni a kínaiak, egy hamisítvány sokkal kevesebb funkciót tud, rádiószinkron tuti nincs benne, a szenzorok se olyanok és annyi, mint az eredetiben és szerintem a solar töltés is csak kamu, sima elemes kvarcok.
-
fagyalllo
őstag
Még mindig marha jók az új
CitroCitizen BX órák, DFI-n például egy BX1001-89L -
fagyalllo
őstag
Végre összeállt, gyors telefonos képek:
Kicsit tartottam tőle, mert túlzottan fényezték mindenhol, gyanítottam hogy szponzorált cikkek, de alaptalan volt, a szíj egyszerűen tökéletes. Gumiból készült, az SBBN033 szilikon szíjával összehasonlítva hiába vékonyabb, kevésbé nyúlik. A felülete szemre hasonló, tapintásra viszont kellemesebb. A szilikon se az olcsó szöszmágnes, de mégis tapadósabb a felülete, a GL831 sokkal selymesebb, nem tapad, de nem is kemény.
És ami a legfontosabb, nagyon kényelmes, az SKX gyári szíjától sokkal hajlékonyabb, de kellően merev is. Aki Seiko búvárra klasszikus flat vent szíjat keres, nagyon tudom ajánlani. Uncle Seiko Classic GL831 -
fagyalllo
őstag
válasz
Polarstar #210509 üzenetére
A másik órán nincs ennyire elcsúszva, de a narancson nagyon, nézd meg a 3, 6, 9, 12 indexeket, ez nem parallaxis hiba.
A Citizen nem csak szerű, tényleg valamilyen papír. Nyilván 12000 éves ősi japán kézműves papír.Lauda: Az üveg peremének letörésén látszanak az indexek.
-
fagyalllo
őstag
válasz
nrg.960 #210500 üzenetére
Nem a minősége rossz, hanem a kialakítása vált ki szélsőséges érzelmeket és eladni szerintem kifejezetten könnyű, főleg mióta már nem lehet ebay-ről olcsón eredetit rendelni.
vzsryl: Nem olyan szörnyűek mostanában már a japán katalógusképek:
A narancson látszik, mennyire ügyel rá a Seiko, hogy az SKX szellemiségét megőrizze az óra, azaz indexgyűrű illesztés milyen jól sikerült!
@mriya@: Kevered a szervizt és a használatot.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vzsryl #210492 üzenetére
Ez nagyon jó óra, árához képest verhetetlen a tudása és játszós órának tényleg felesleges a G-Shock masszív tokozása.
A fotóimban semmi különleges nincs, csak egy picit odafigyelek a fényviszonyokra, pl. ha egy fekete felület tükröződik a számlapon, nem fog becsillanni az üveg és sokkal jobban látszanak a részletek:
-
fagyalllo
őstag
válasz
BloodRay #210482 üzenetére
Ennél a toknál nehéz értelmezni ezt a méretet, a tok és a szíj teljesen egybesimul és a ráma után meredeken ível lefelé. Ha a 42-es Citizen jó, akkor szerintem ezzel se lenne hiba. Amazonon most 371$ postával, vámmal, mindennel, de érdemes figyelgetni mert szokták akciózni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
ataritos #210414 üzenetére
Az Orient Seiko kvarc szerkezeteket használ, ebben egy 7N32 ketyeg. Illetve van Hattori néven katalógusból megvásárolható változata is, ebay-en és egy csomó helyen kapható, kicsit guglizni kell, hogy pontosan melyik is kell neked. A cserét pedig bármelyik órás meg tudja csinálni. Ez a legolcsóbb megoldás, vagy vidd be a Seiko márkaszervizbe, egy kérdést megér.
-
fagyalllo
őstag
válasz
KunEmber #210345 üzenetére
Belül van egy gumi tömítés, arra figyelj, hogy a helyén legyen.
Mercutio_: gyak. ugyanaz, de üveg hátlap, nincs koronazár, WR100, azaz tipikus 5 Sports speckók.
Ha pedig valaki búvárt akar belőle faragni, vehet hozzá az SKX mintájára készült komplett tokot, 35 bar nyomással tesztelték: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
Deskdiver #210317 üzenetére
Tegnapi szerzemény és kevesebbet kértek érte, mint egy SKX-ért, kihagyhatatlan vétel volt.
A külsejéhez nem nyúlok, egyáltalán nincs rossz állapotban, kap új elemet, tömítéseket és a gyárival megegyező formájú, de jobb anyagból készült Uncle Seiko GL831 szíjat. Még az eredeti is meg van, arról majd átrakom a csatot.Régóta akartam egyet, a Tuna kistesója a benne lévő szerkezet. Tavaly majdnem vettem egy feketét, de ez az igazi, utólag örülök hogy vártam vele.
Quartz51: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
vinczetibor #210173 üzenetére
Vegyél kvarcot, jobb lesz neki.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vinczetibor #210168 üzenetére
Nincs, az SNK, SNX, SNZ órákban nem lehet koronáról húzni a szerkezetet. De nem is hiányzik, tök jól elvannak nélküle is.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Opusnovure #210138 üzenetére
Azért ajánlottam azt az eladót, mert van vele tapasztalatom, nyugodtan rendelnék tőle újra.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Opusnovure #210134 üzenetére
Leginkább egyik se, a jomashop árra még rájön a szállítási költség és az egészre a magyar áfa, meg pár ezres vámkezelési költség. Inkább ebay-en nézz szét, találni fogsz 35-ért UK eladót.
-
fagyalllo
őstag
válasz
justgiveup #210129 üzenetére
A srand veszélyes üzem és nem a vízállóságra értem, hanem nagyon könnyű odaverni mindenféle kemény tárgyakhoz az órát. Vegyél egy neked tetsző retro Casiót a hétköznapokra, ha pedig a vízbe mindenképp akarsz órát vinni, külön arra a célra valami egyszerű műanyagot.
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
Újabb limitált Citizen Fugu sorozat a tavalyinál sokkal jobban sikerült színekkel és végre tömör fémszíjjal! [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #210093 üzenetére
Egy bőrszíjas, hétköznapi, nem sportórának miért nem elég az 5 bar? A Citizen honlapja szerint is belefér az úszás, ők meg azért csak tudják.
Amúgy tetszik ez az új szerkezet, öröknaptár, világidő, DST és készül belőle WR200-as, fémszíjas Nighthawk is (tudom, zafír nélkül ennyiért...) és bőségesen mért világítással:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest