- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
vadászcsiga #97704 üzenetére
A második igen csak jól néz ki.
-
chris-v
senior tag
válasz
kiribati75 #97699 üzenetére
2015.03.17
08:44
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryÉrdekes, ha egyszerre adták fel, akkor miért nem egyszerre ért be. Vagy csak a tiedre még nem került sor a dobozhegyből, ami befolyik az országunkba külföldről.
Egyébként én jövő héten számítok rá, remélem nem kell ráfizetnem fát -
chris-v
senior tag
válasz
vadászcsiga #97696 üzenetére
Köszi!
-
chris-v
senior tag
válasz
fagyalllo #97685 üzenetére
Melyik órás oldal a "dfi"? Mi a teljes címe/neve?
(#97694) kiribati75
Az én rendelésemet is 11.én adták fel, aztán jött még egy értesítés a feladásról, 13.-án.
A követő kód szerint már az országban van. A posta.hu oldalán le tudod kérdezni a kódot. -
chris-v
senior tag
Az árak mindig relatív drágák, vagy olcsók, hisz ez függ a fizetéstől is, na meg függ attól is kinek mi mennyit ér meg. Jó olyan pár több ezer dolláros óra van, amiért 10.000 Ft-ot sem adnék. Biztos komoly a belseje, de a külső ocsmány. Mert aki azt mondja, hogy csak a belső számít, az hazudik. A külső épp oly fontos, külön-külön nem sokat érnek, de együtt már komoly értéket képviselnek.
-
chris-v
senior tag
Nem olcsó, de nem "annyira" horror az ára. De lehet, hogy csak a fizetésem kevés, és akkor mindjárt olcsónak tünne.
-
chris-v
senior tag
válasz
kiribati75 #97106 üzenetére
Egész pofás ez a kis Casio.
-
chris-v
senior tag
Sziasztok ismét.
Azt hiszem ebben a topikban is itt ragadtam, ha más nem csendes szemlélődő, viszont most úgy döntöttem megint billentyűzetet ragadok.
Először is köszönöm a múltkori segítséget,elvileg úton van a Seiko órám, remélem hamar ideér.
Másik, múltkor nézelődtem órák között és valahogy elkapott a retro érzés. Gyerekkoromban volt egy casio órám, és véletlen rátaláltam. Sőt tovább nézelődtem és ráakadtam még egy Casiora, ami szimpatikus.
Komolyan mondom erősen el vagyok gondolkozva, hogy veszek mindkettőből egyet-egyet.
Nem olyan óra, mint amiket itt ti mutattok, de úgy gondolom, pont ettől lesz színes ez a kis fórum, hogy mindenkinek más az ízlése.
Szóval előre is bocsánat, kicsit más, "kicsit" alacsonyabb kategóriaA gyerekkori Casio DB-380:
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy SEIKO SSC081P1 órát. Természetesen úgy, ahogy általában mindenki, minél jobb áron.
Olvasgattam itt a fórumot, többször láttam linkelve a skywatches oldalt. Viszont nem látok az oldalon lehetőséget magyarországi postázásra. Postáznak ide hozzánk?
Egy másik oldal amit láttam linkelve a creationwatches. Ők postáznak ide és 2 opció van a postánál: FedEx/DHL vagy Registered parcel. Na itt pedig az a kérdés érdemes a második opciót választani a vám miatt?
Tudom-tudom, nagyon szeretnék mindent megúszni, de hát egy próbát megér, na meg az vesse rám az első követ, aki nem szereti, ha a vámon elfelejtik ráhúzni a 27%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest