- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TimeCenter
tag
válasz
Marv1988 #120858 üzenetére
Marv1988:
Klasszikusan elegáns modellek:
TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC
TISSOT T-ONE AUTOMATIC
TISSOT VISODATE AUTOMATICKicsit sportosabb órák:
CITIZEN ECO-DRIVE RADIO CONTROLLED
CITIZEN ECO-DRIVE RADIO CONTROLLED
BULOVA PRECISIONIST WILTON -
TimeCenter
tag
válasz
SsPL711 #120245 üzenetére
SsPL711:
Azért van olyan modell is amelyik nem rádiójel vezérelt és mégis át tud állni a téli és a nyári időszámításokra. Ezekben az órákban a különböző szabályokat programozták az órába, és annak megfelelően rádiójel vezérlés nélkül is át tudnak állni maguktól.Ez is ilyen:
-
TimeCenter
tag
válasz
evo87 #120045 üzenetére
Evo87:
JN6061-55E -
TimeCenter
tag
válasz
lagaes #119082 üzenetére
Lagaes:
1. Az óra másodpercmutatója kettesével kezd lépni amikor a működését biztosító kondenzátor szintje kritikus szintre csökken. Pontos marad, csak 2 másodpercenként kettőt ugrik a mutató, ilyenkor már csak pár napig működőképes. Mivel a kondenzátorban maradandó kémia elváltozások következhetnek be, ha teljesen lemerül, ezért ha ezt a jelzést látod azonnal tegyed fényre az órát. A jelvétel ellenőrzésekor a másodpercmutató azonnal az OK vagy a NO jelzésre mozog, ha a töltöttségi szint megfelelő. Ha nem megfelelő akkor visszafele mozog kb. 15 másodpercnyit és csak utána mozog a vételi jelzésre. Ha ezt tapasztalod akkor is tedd többet fényre az órát.
2. Az ANTIMAG 4800 felirat jelzi, hogy az óra megfelel az ISO 764 szerint a 4800 A/m mágneses mezőnek.
Ez a gyengébbik kategória, a jobbik az 16.000 A/m mezőnek áll ellen.
Itt egy angol nyelvű leírás a hagyományos óra, a 4.800 és a 16.000 kategóriára vonatkozóan:3.A leírásban is szerepel, hogy leggyorsabban kültéren nyáron napos időben töltődik az óra. Viszont nem szabad, hogy 60 °C fölé menjen a hőmérséklete. Ha nyáron simán rövid ujjúban viseled, biztos nem megy 60 °C fölé és töltődik is. Mivel az órád két év járástartalékkal rendelkezik és nyáron egy nap alatt ( 20 óra ). feltöltődik, nincs szükség rá, hogy kitedd "napozni". Ha ritkán hordod az órát és akkor is ing vagy kabát alatt, és alacsony a töltöttsége az órának ( amit az 1-es pontban leírtak alapján ellenőrizhetsz ) akkor tedd ki a napra az órát.
Nekem ennek a szerkezetnek az elődjével szerelt órám van, amit 2004-óta viselek. Még nem láttam kettesével lépni a mutatót. Úgyhogy, jó és megbízható az Eco-Drive technológia.
4. A panelra szerelt IC van az órában ( nem tokozott ), ahogy a legtöbb svájci csúcsmódellben is.
5. Az óra szétszerelhető, a későbbiekben javítható. A gyár a gyártás leállta után 10 évig biztosít alkatrészt hozzá.
6. Szerintem fém és műanyag kerekek is vannak benne. Nem volt szükség még szétszedni.
7. A vízállóságot nem csak a gumiszigetelés vastagsága határozza meg. Sok egyéb tényező is befolyásolja pl. üveg vastagsága, hátlap kialakítása, gombok szigetelése.
8. Mindig a bevonat nélküli órákat ajánlom ( EM0007-51E ), mivel az arany bevonat idővel megkophat. Szerkezetileg nincs különbség köztük. -
TimeCenter
tag
válasz
CoolBoy323 #118357 üzenetére
Jön új 200 M-es.
és kronográfos is:
-
TimeCenter
tag
válasz
koxkids #114611 üzenetére
koxkids:
CITIZEN Eco-Drive szerkezet, zafír kristályüveg, Super Titanium tok, 10 BAR vízálló
CITIZEN Eco-Drive szerkezet 2 segédszámlappal, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
CITIZEN Eco-Drive szerkezet 3 segédszámlappal, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
CITIZEN Eco-Drive szerkezet, nemesacél tok, 5 BAR vízálló
BULOVA quartz szerkezet, lapos nemesacél tok, cseppálló
CASIO TOUGH SOLAR, 1/100 chronograph, világidő, ébresztés, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
CASIO TWIN SENSOR, iránytű és hőmérő, világidő, stopper, ébresztés, visszaszámláló riasztás, nemesacél tok, 10 BAR vízálló
-
TimeCenter
tag
válasz
korpicschess #114008 üzenetére
korpicschess:
A jobb alsó gombbal válthatod az üzemmódokat ( Idő, ébresztés, stopper, mutató alaphelyzet állító ).Állításhoz óvatosan húzd ki a jobb alsó gombot, a két bal oldali gombbal állíthatod a mutatókat.
Az ébresztést be vagy kikapcsolni a jobb felső gombbal lehet.Ezt a szerkezetet a MIYOTA 1995 és 1996 között gyártotta, utána kijött ennek az automatikus naptáros változatával.
-
TimeCenter
tag
válasz
CoolBoy323 #113204 üzenetére
CoolBoy323:
G-7700 - ez kifejezetten kisméretűAWG-M100 - ez is kicsi, de árban egy picit fölötte, viszor TOUGH SOLAR és WAVECEPTOR
GE-2000 - ezt a PININFARINA STUDIO tervezte, de vízbe nem jó a bőrszíj kombináció miatt
G-8000 - szokatlan szögletes, de kisméretű
G-7302 - kis méret, TOUGH SOLAR, de vízbe nem jó a bőrszíj kombináció miatt
-
TimeCenter
tag
válasz
alphaville #111829 üzenetére
- szinkronizál a GSM pontos idejével, így ha egy másik időzónába megy automatikusan az ottani időre mozoghatnak a mutatók
- a telefonon is lehet választani a segédszámlapra a zónaidőt
- a telefonról is lehet állítani az ébresztést -
TimeCenter
tag
-
TimeCenter
tag
válasz
phranxinatra #111384 üzenetére
Phranxinatra:
Kb. olyan információ ez a titánról, mint, hogy a CASIO nagyon sok márkának szállít szerkezetet. -
TimeCenter
tag
1. CASIO G-SHOCK szenzorokkal
2. CITIZEN SATELLITE WAVE
3. OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calendar -
TimeCenter
tag
válasz
Misi1979 #111281 üzenetére
1. Bementem a Westendben az iStyle-ba.
2. Mondták, hogy van ez a visszahívás program.
3. Hazamentem, mindent lementettem a telóról.
4. Beadtam az iStyle-nak garanciális javításra ( 1 hetet mondtak rá ).
5. Egy hét múlva megyek a telefonért, de nincs kijavítva mert már több mint 1 éves ( akkor minek mondta hogy érvényes rá a visszahívás ).
6. Panaszkönyve beírtam a véleményem.
7. Két hétre válaszoltak, hogy mégis érvényes rá a visszahívás, adjam le nekik még egyszer.
8. Nem adtam le. Az iSamurai megcsinálta 8.000-ért.
9. A kijavított telót odaadtam a lányomnak, én pedig megrendeltem bosszúból a kínai telefont. -
TimeCenter
tag
-
TimeCenter
tag
válasz
vadászcsiga #111270 üzenetére
Nem hosszútávra vettem és ki akartam próbálni az androidot is. De igazad van update vagy kritikus patch az nincs hozzá.
-
TimeCenter
tag
válasz
vadászcsiga #111262 üzenetére
Lecseréltem az ipone 5-öst egy iNEW V3 PLUS telefonra. Az iphone felső gombja ment tönkre, nagyon idegesített. A kinai "szar" 6 hónapja tökéletesen megy ( kivéve néha a kocsi ( TLC ) bluetooth-ja nem hangosít ).
-
TimeCenter
tag
válasz
adamkaa777 #107111 üzenetére
1. Szuperpontos, a megengedett eltérése kevesebb, mint 10 másodperc évente.
2. Különleges módon "folyik" a másodpercmutató. -
TimeCenter
tag
válasz
Dani82 #105427 üzenetére
Dani82:
CITIZEN - Zafír kristályüveg, nemesacél tok, 10 BAR vízálló, teljesen automatikus naptár, "atompontos" rádiójelek által pontosított szerkezet, Eco-Drive - a fényenergia működteti, 2 év járástartalékCITIZEN - Zafír kristályüveg, Super Titanium tok, 10 BAR nyomásig vízálló, mechanikus naptár, 1/5 másodperces stopper 60 perc maximális mérési idővel, Eco-Drive - a fényenergia működteti, 6 hónap járástartalék
TISSOT - Zafír kristályüveg, nemesacél tok, cseppálló kivitel, elemes quartz szerkezet, mechanikus naptár
BULOVA - Edzett kristályüveg, nemesacél tok, cseppálló kivitel, szuperpontos PRECISIONIST szerkezet ( a megengedett eltérése kevesebb, mint 10 másodperc évente
-
TimeCenter
tag
válasz
fi:zi'k #104381 üzenetére
fi:zi'k: Mielött visszaküldöd azért olvasd át a garanciajegyet.
Én ilyesmit találtam az oldalukon:
"All of Obris Morgan watch come with 12 months warranty from the date of Purchase
The Limited Warranty Cover, free of charge, all and any factory-originated defects in materials or workmansihp.
Including any damage during the transit when order.OBRIS MORGAN TIMEPIECES will repair, adjust or replace parts and/or movement as it sees fit. To obtain service under the terms of the warranty. Send your watches to our office in Hong Kong.
along with the Certificate of Limited Warranty(CLW)-which must be properly filled in by the
authorized OBRIS MORGAN dealer's Seal.Free Warranty does not cover the following types of damage resulting from:
A. Mishanding, accidents, or tampering.
B. Repairs done by anyone but OM services Center.
C. Subersion in water.
D. Wear and tear on externals due to normal use.
This includes scratches or broken to the case, crystal, bracelet, strap, buckle or clasp.OBRIS MORGAN does not honor photocopies of CLW, or CLW that have been altered or tampered with.
Consumer pays all postage, insurance, and shipping cost incurred in presenting the watch to the Services center in Hong Kong."
-
TimeCenter
tag
válasz
fagyalllo #102924 üzenetére
A jobb szélső egy alap PERFECTION 2000 - Eco-Drive szerkezet, WR200, acél tok, zafír üveg
Ebből a sorozatból volt öröknaptáras is.
-
TimeCenter
tag
válasz
Polarstar #102649 üzenetére
Hagel:
CITIZEN AVIATOR CHRONO - Eco-Drive szerkezet, 1/5 stopper, 10 BAR vízálló nemesacél tokozásCITIZEN SUPER TITANIUM - Eco-Drive szerkezet, 1/5 stopper, 10 BAR vízálló Super Titanium tokozás - 5x keményebb a felülete mint az acélé, zafír kristályüveg
CITIZEN RADIO CONTROLLED - Eco-Drive rádiójel vezérelt szerkezet, teljesen automatikus naptár, nap neve jelzése, 1/20 stopper, 20 BAR vízálló nemesacél tokozás, zafír kristályüveg
CARAVELLE NEW YORK - 1/1 stopper, nemesacél tokozás, cseppálló kivitel
BULOVA WILTON CHRONOGRAPH - PRECISIONIST szuperpontos szerkezet, 1/1000 stopper, 5 BAR vízálló nemesacél tokozás
-
TimeCenter
tag
-
TimeCenter
tag
-
TimeCenter
tag
válasz
BlacKSouL #101325 üzenetére
1. A CITIZEN kerámia számlapot használ az Eco-Drive szerkezetes óráinál a szolár panel felett. A sötét szín több energiát képes gyűjteni, mint a fehér, mivel a fehér, attól fehér hogy több fényt ver vissza.
2. Speciális esetekben ahol fontos a hófehér számlap, vagy nagyon cizellált a mintázata az Eco-Drive Ring technológiát használják, ekkor lehet fémből is a számlap. pl.: AW1240
-
TimeCenter
tag
válasz
alphaville #101309 üzenetére
Androidról a firefox, a chrome és az opera mini böngészőkkel működik az oldal ( legalábbis nálam ).
-
TimeCenter
tag
válasz
Deskdiver #100610 üzenetére
Sokféleképpen lehet használni az órát. Én a leírás szerint szoktam, mivel a magyar nyelvűeket is én készitem. Az újabb modellek automatikus nullázó funkcióval vannak ellátva. Nem kell minden mutató alaphelyzetét megmutatni neki, magától megtalálja a nulla pozíciót. Sőt le is ellenőrzi naponta, ha elállítódott volna, automatikusan visszaállítja magát.
-
TimeCenter
tag
válasz
von toth #100362 üzenetére
von toth:
A képen szereplő modell nincs hazánkban hivatalos forgalomban, mert nem támogatja az óra a CES ( közép-európai ) időzónát.
Az óra szerkezete rádiójel vezérelt a WWVB60 és a DCF77 jeleket veszi. Ezekről a jelekről állítja magát a LAX, DEN, CHI, NYC és LON jelzésű időzónákra. A többi időzónán nem veszi a jeleket, csak mint egy pontos, "öröknaptáras" óra működik.#89659-ben volt szó a szerkezet kiherélési lehetőségéről
-
TimeCenter
tag
válasz
mate543 #100253 üzenetére
Mate543:
Japán vonalon ezeket ajánlanám ami hasonló árban az általad jelzetthez. Ezek annyival jobbak, hogy a naptárt teljesen automatikusan léptetik, felismerik a hónapokat, éveket, sőt még a szökőéveket is. A téli és a nyári időszámításra maguktól átlépnek. Ha viccből elállítod az időt az órán, minden éjszaka automatikusan visszáll az "atompontos" időre. Világidő üzemmód is van rajtuk.vagy
-
TimeCenter
tag
válasz
vadászcsiga #100194 üzenetére
-
TimeCenter
tag
válasz
szundybence #99933 üzenetére
A gombok üres, lyukas dizájnját viszik a mutatókra is. Már az én órámon is ilyen a gomb és a mutató vége is.
Nekem tetszik. -
TimeCenter
tag
Ruci:
Ez a modell 2013-ban jelent meg, újabb verziók jöttek és jönnek ki. Bázelben már be is mutatták az újat, ami majd szeptembertől lesz kapható: -
TimeCenter
tag
-
TimeCenter
tag
válasz
nokia123 #99892 üzenetére
1. Az "olcsóbb" az 10 BAR WR. Optimális esetben 3 másodperc alatt szinkronizálja magát a műholdak idejéhez.
2. A drágább az SUPER TITANIUM tokozású és 20 BAR WR. Optimális esetben 4 másodperc alatt szinkronizálja magát a műholdak idejéhez. Ha ez tetszik ne sokat gondolkozz, mert leálltak a gyártásával, és már nincs sok belőle.
-
TimeCenter
tag
válasz
evilskati #99823 üzenetére
1. Az egyszerűbb Eco-drive szerkezetes órák csak akkor jelzik a töltöttségi szintet a másodperc mutatójukkal, amikor már vészesen kevés az energia a kondenzátorban. Ilyenkor két másodpercenként kettőt lépnek.
2. A komolyabb Eco-Drive szerkezetes órák esetén egy segédmutató jelzi a töltöttségi szintet.
ez még a fényerősséget is jelzi.3. Ami hasonlít arra amit kérdeztél az ezen az órán található. Amikor az óra a másodpercmutatójával jelzi, hogy melyik időzónában vagy ( PAR, LON, NYC stb. ), a másodpercmutató előre-hátra mozgásából következtethetsz a töltöttségi szintre.
-
TimeCenter
tag
válasz
szundybence #96576 üzenetére
-
TimeCenter
tag
SŐ:
Karácsonyra kaptam egy DLC bevonatos titanium tokos CITIZEN PROMASTER műholdvezérelt órát. Azóta még nincs karc se a tokon, se az üvegen. Elötte SUPER TITANIUM tokos órám volt azon kb. 5 év után jelentek meg az első karcok. -
TimeCenter
tag
válasz
evilskati #93632 üzenetére
A BULOVA PRECISIONIST órák másodpercmutatója 16 apró lépést tesz meg másodpercenként. Ennél többet csak a hangvillás órák lépnek. ( Meg a Spring Drive, de az teljesen folyamatos ). A mechanikus órák 5,6,7 vagy 8 lépést tesznek ugyanennyi idő alatt.
A másik különlegesség a folyó másodpercmutató mellett a kiemelkedő pontosság, a megengedett eltérésük kevesebb mint 10 másodperc évente ( karhőmérsékleten! ). A kronográfok mérési egysége pedig 1/1000 másodperc.
-
TimeCenter
tag
válasz
szundybence #93603 üzenetére
Az általad jezett BULOVA órának tömör szemekből álló fémcsatja van. Ilyenem van nekem is, szerintem nem kelt gagyi hatást. Az üveg a gyár szerint igen kemény edzett kristályüveg. Igaz évek óta csak zafír üveges órát hordok, meg ezt. Nekem ezen sincs még karc. Tavaly január óta hordom, felváltva az AS2031, és a CC2006 Citizenekkel. A rádiójel és műhold vezéreltek valóban pontosabbak. Mivel ezt a BULOVA órát hordani kellene, hogy a gyári pontosságot hozza: naponta 8-12 órán keresztül karhőmérsékelten kell lennie. Ez a leírásban is benne van.
-
TimeCenter
tag
-
TimeCenter
tag
válasz
errorz #90593 üzenetére
Errorz:
Az ajánlott eladási ára 27.900 Ft volt.
Ez egy Eco-Drive szerkezetes óra, nem elemmel működik, így elemet sem lehet benne cserélni. A működését egy kondenzátor biztosítja, melyet a fényből nyert energia táplál. Sajnos, ha nem hordták ( és nem érte fény ) valószínüleg tönkre ment benne. Ezt a kondenzátort kell kicserélni, meg a szigeteléseket és 16 év után egy teljes szétszerelés, tisztítás is jár neki, majd a végén egy vízállóság mérés.Maga az óra a MARINAUT sorozatból való. Ez volt a CITIZEN olcsó nemesacél tokozású sorozata. Páros években zafír üveggel páratlanban sima kristályüveggel. Ez sima kristályüveges.
Ma ehhez hasonló órák 40.000 Ft körül mozognak.
-
TimeCenter
tag
válasz
TimeCenter #89659 üzenetére
németországból=Németországból
-
TimeCenter
tag
válasz
kjanek #89655 üzenetére
Kjanek:
Az AT4010-es modell az észak-amerikai és az angol piacra készült. A Fort Collinsból sugárzott WWVB60 és a németországból sugárzott DCF jelet veszi. A kapott jelből 5 időzónára képes ráállni ( LON, NYC, CHI, DEN, LAX ). Ezen kívül van rajta egy szabadon beállítható időzóna ( A-TM ), itt viszont nem veszi a jelet. Szóval ha itthon használod akkor nincs jelvétel, mint egy sima quartzóra működik. További előnye, hogy teljesen automatikus naptárral készül.Kiherélt használathoz tudom ajánlani:
1. Éjszakára állítsd LON-ra.
2. Ekkor éjszaka automatikusan veszi a jelet.
3. Reggel ébredés után azonnal állítsd vissza A-TM-re.
4. Úgy érezheted mintha egy mechanikus órád lenne, piszkálhatod, állítgathatod, LELKE VAN !* Egyszer felejtsd el ezt a procedúrát és máris elkéstél.
* Éjszaka gondolkozhatsz, hogy átállítottad és az angol időt mutatja, vagy elfelejtetted és a pontos időt jelzi.Inkább válassz európai modellt.
-
TimeCenter
tag
válasz
hujabeni21 #88929 üzenetére
Hujabeni21:
1. Minden órára az a garancia vonatkozik amit mellé adnak. Még egy azon márka a különböző régiókra is más-más garanciális feltételeket adhat. Jó példa erre az "amerikai" 5 éves LIMITED garancia összevetve az Európai Unióban szokásos 2 éves szavatossággal.
2. Mivel az általad jelzett óra garancia jegyét nem mellékelted, így érdemben csak annyit írhatok, hogy ha a magyarországi szervizt jelzik benne mint garanciális helyszín, akkor az ott leírt feltételek szerint javítják garanciálisan az órádat.
3. Ha LIVIGNO-ból hozzák az órát valószínüleg ezek a feltételek vonatkoznak az órára.
4. Minden nemzetközi garanciajegy esetében ügyelni kell a szakszerű kitöltésre. Ezt meg kell követelni az eladótól. Ugyanis a nemzetközi garanciajegyen egyértelműen le van írva, hogy csak kitöltve érvényes. ("Please ensure that the guarantee details on the back cover of the guarantee booklet supplied with the watch are completed and retain a proof of purchase.")
Ez a garancia jegy pl nem biztosítja a garanciát, sem itthon, sem máshol.
5. A nemzetközi garancia érvényesítésének másik ( a garancia jegyen egyértelműen leírt ) kizáró oka a vásárlási bizonylat hiánya szokott lenni.
6. A nemzetközi garanciajegyen található feltételek teljesülése esetén természetesen díjmentesen javítjuk a nemzetközi garanciajegyen felsorolt garanciális jellegű hibákat, kizárva abból az ott felsorolt nem garanciális jellegűeket. -
TimeCenter
tag
1. Régen amikor a tokok 3 részből álltak, hívták azt a részt ami az üveget rögzítette rámának, a középső részt tok középnek, a hátlapot hátlapnak.
2. Az üveg körül található forgatható részt mely nem ráma ( mivel nem az üveget rögzíti ), hívják lünettának. Többféle lünetta létezik, pl búvárlünetta, égtáj lünetta, navigációs lünetta...
3. Jöbb híján az üvegen belüli mozgatható részt hívjuk belső lünettának. pl Breitling Navitimer vagy Citizen Promaster órákon
-
TimeCenter
tag
válasz
vadászcsiga #81767 üzenetére
Találtam egy darabot a lecseréltek között.
A tulaj 11 hónapos korában eltanyált vele motorral és kitalálta, hogy időnként eltűnik róla minden. Van egy nagy karc az üvegen, a tok felső részén látszik a csúszásnyom. Egyébként azóta is tökéletesen megy, ennek 3 éve, hogy megettük a meséjét. -
TimeCenter
tag
válasz
vadászcsiga #81767 üzenetére
-
TimeCenter
tag
válasz
Tothgera30 #81411 üzenetére
Tothgera30:
CASIO OCEANUS - zafír kristályüveg, nemesacél tokozás, naptár, 10 BAR nyomásig fokozottan vízálló, tömör szemekből álló nemesacél fémcsat
CASIO BESIDE - nemesacél tokozás, ismétlő ébresztés, naptár, 5 BAR nyomásig alapszinten vízálló, tömör szemekből álló nemesacél fémcsat
CITIZEN TITANIUM - bőrbarát anti-allergén titanium tokozás, naptár, 10 BAR nyomásig fokozottan vízálló
CARAVELLE - nemesacél tokozás, Swarovski kristályok a tokon, cseppálló kivitel
TOMMY HILFIGER - nemesacél tokozás, cseppálló kivitel, valódi bőrszíj
-
TimeCenter
tag
válasz
Laczkod #80409 üzenetére
Laczkod:
Eco-Drive szerkezet - a fényenergia működteti, WR 200, nemesacél tokozás, zafír kristályüveg, teljesen automatikus naptár: CITIZENAutomata szerkezet, cseppálló nemesacél tokozás, zafír kristályüveg, naptár: CITIZEN
Mindkettőn cserélhető a fémcsat bőrszíjra.
Svájci (ETA) quartz szerkezet, WR 100, nemesacél tokozás, zafír kristályüveg, BIG date : TISSOT
Svájci (ETA) quartz szerkezet, WR 200, zafír kristályüveg, nemesacél tokozás, naptár: TISSOT
-
TimeCenter
tag
válasz
KelemenUhr #80122 üzenetére
45mm. De ezek mind belső információk, mivel még nem jelentek meg az órák!
-
TimeCenter
tag
válasz
kronómalac #80105 üzenetére
Nemesacél tokozás, sajnos a kép kicsit csalóka. Szerintem ezek még csak renderelt képek. Élőben jól néztek ki.
-
TimeCenter
tag
válasz
JackFeryll #79714 üzenetére
JackFeryll:
Igen tömör acélból készül a kezdőszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest