- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #147514 üzenetére
Nagyon hasonlítanak egymásra . Szépek, elegánsak.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #147467 üzenetére
Látod ,öregszünk.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #147452 üzenetére
Eddig azt hittem nyomon vagyok ,de most egy szót sem értek. Egy biztos csinált a Milgausshoz egy bőr szíjat amivel nagyon pazarul mutat.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #147415 üzenetére
Nem csak szeretem ,de dicsekszem is vele. Nagyon eltaláltad.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #147387 üzenetére
Én maximálisan elégedett vagyok az enyémmel. A nyár ellenére ma is az van rajta.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #147231 üzenetére
Gratula a képekhez és érezd jól magad!.
A Roliknál az a madár legalább olyan szép mint némelyik óra a kirakatukban. -
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #147155 üzenetére
Az egy szép összeg de valahol megéri.Ilyet nem látni mindennap.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #147146 üzenetére
A " csak úgy" erős volt.
Ez egy gyönyörű óra,minden porcikája szemet gyönyörködtető.Rengeteg szép órát csináltak anno,de ez a legszebbek közé való ,kinézetre és állapotra. -
Wg5113
aktív tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #147132 üzenetére
Igen ez az egy tipus csörög egyedül és valóban javították.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
WiZARD #147125 üzenetére
Ezt a 18mp. késést ellenőrizd le kézen hordva ,hogy pontosan úgy mennyi lesz. Aztán Hantos mestert kérd megy hogy amennyit kézen hordva tapasztalsz annyit állitson rajta ,hogy az 0+1 legyen . Megcsinálja 10 perc sem kell hozzá.
Igen a csat zörög rajta. A milgauss csöndben van.A Rolex is egy termék. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #147116 üzenetére
Én pontosság mániás vagyok és ez a szerkezet nagyon megbizható a preciz járás mellett.Nekem ez ad egy megnyugtató biztonság érzést.Ezt a tipúst azon kívúl,hogy nekem tetszik azért választottam ,hogy lehetőleg sokan nem ismerik fel benne a Rolexet.
A Longiba meg igazad van én sem sűrűn hordanám,többet lenne bezárva mint kézen. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #147028 üzenetére
A Longi 1935 nagyon tetszik nekem is Tomi jó áron is hozza. Pazar óra, minden porcikája izgalmas. Amiért nem vettem az azért van mert 50m a vizállósága és ezért még hátrább van a sorban .
Ennek a hozzászólásodnak a harmadik részével egyetértek.Persze nem jobb helyette a parázs hangulat sem. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #147013 üzenetére
Felejtsük el.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #147004 üzenetére
Röviden: Nem számít hogy otthon egymás közt milyen stilust használtok egy fórum hozzászólásban.
Nekem sem tetszik mindegyik óra amit a fórum társak vesznek ,de őrülők neki ,mert olyan órája van ami neki tetszik és ez így jó szerintem. A kritikádnál használt szakkifejezés szintén nem volt udvarias sem az órával szemben (amit csak látsz) sem az ilyen órát szeretőkkel szemben.
Ha lehet én ezt itt abbahagyom, számomra ez a téma kimerült. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #146995 üzenetére
Tehát én paraszt vagyok egy förmedvénnyel.
-
Wg5113
aktív tag
Nem az enyém,de....... -
Wg5113
aktív tag
Azért ez a fém .és bőr megosztó dolog szerintem is ezért hordom majd mindkettővel.A képek csak valamennyire adják az élőben mutatott arculatot.
-
Wg5113
aktív tag
Lesz még rajta a fém,most ez nagyon szép élöben.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146739 üzenetére
Megnyugodtam.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146731 üzenetére
Van igazságod,de nekem a tok nagyon teszik a számlap is ,emiatt nem zavar a mérete.
-
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Lami66 #146230 üzenetére
Én ezzel ennyit nem foglalkoznék. Mert mondjok kivülről legyen egy ráncfelvarrott Rolex.Belülről meg tényleg semmi köze a jelenleg létező Rolex modellekhez. Viszont egy szép ,mutatós óra én örülnék ,hogy ilyenem van és annyi elég is . Szerimtem.
Közben olvastam a 146243 -as írásodat,kb. erre gondoltam. -
Wg5113
aktív tag
válasz
madarasz92 #146029 üzenetére
Én nem vettem január hetediki órát, szerintem nem nekem akartál írni.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #146019 üzenetére
Hát persze az Eta is már ajándék ennyiért.
-
Wg5113
aktív tag
A billegőnél ahol a három mondjuk középről induló lábnak (mint a merci jelvény) ahol a találkozási pontja van a körivvel ott van egy kis lekerekités és a "láb Nem egyenes. Nem tudom jól megfogalmazni ,de a képen látszik az íves csatlakozás. -
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #145853 üzenetére
Illik hozzá . Nekem tetszik. Üditő látványt nyújt .
-
Wg5113
aktív tag
válasz
bucsher #145761 üzenetére
Nem is gondoltam ilyesmire még.Érdekes .Kifejezetten szerintem: A Stein OVM.egy jól összeszerelt preciz tokozás( grovana) a számlap nem lehet rossz hiszen tutira mentek és a kidolgozása is jó. Szép óra. Nekem a pontosság mániám miatt a szerkezete nem az igazi sajnos az ETA sokat veszített régi minőségébőlés nem is kerül mostanában TOP verk bele, Vadászcsiga feketéje pl. halál pontos minden pozicióban. Ha nem is ennyire ,de lehetnének jobbak.Összeségében szerintem nem csak ár érték arányban ,hanem alapban jó órák kivül-belül.
A Tudor BB. esetében nem érdemes tok minőségi kidolgozásról beszélni ,tökéletes minden porcikája, a verk is szépen rögzitett benne,diszített, négy ponton átdolgozott ETA ami pont a pontosság és megbizhatóság érdekében történt.Sajnos meg kell fizetni a nagyobb nevet ,de ad is érte valamit.
Akinek van pénze a BB: -re nem fog csalódni massziv ,tökéletes jó órát kap és támogatja a reklámját is persze.
Aztán lehet tovább gondolni Tudor és Rolex, de ez is nehéz és csak szubjektiven lehet megitélni,ahhoz meg hordani is kell,kevés olvasni és képeket nézni. Több pénzért általában jobb minőségű órák vannak, de nem a pénz a döntő ,mert a Stein is komoly és jó óra az én szememben. -
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #145770 üzenetére
Szerintem egyik sem. két külön tok és két külön menetes fedél .A belső is ugyanolyan recés mint a külső.Nem nagyon szétszedhető csak a saját szerszámával,mármint a belső. Külső esetleg labdával.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #145758 üzenetére
Vastagabb. Van benne egy Faraday kalicka is a vastagságon kivül.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #145733 üzenetére
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #145692 üzenetére
Nekem a Mil. tökéletes minden szempontból.Értem ,méret,tok, számlap, lume,csat szempontjából. Régóta kerestem elég ritka ,főleg zöld üveggel.Mindenbe bele lehet kötni és nem tetszhet mindenkinek. Ezek szubjektiv dolgok,de az óra önmagában véve műszakilag nagyon jól kivitelezett.A szerkezet nagyon jól húz ,járás meg az útóbbi öt napban gyakorlatilag 0 eltérést mutat. Nem tudom mi lehetne jobb nekem . Régebben volt egy Datejust órám és azzal is nagyon pozitiv tapasztalataim voltak. Ha valakinek tetszik az óra akkor nem fog hibát találni benne.Ez persze az én véleményem .
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #145663 üzenetére
Na most már megnéztem a Milgausst és ugyan olyan a szíj csatlakozás,ahogy aképeken a közepe van egy síkban.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
squir #145261 üzenetére
A zafiros Monacomat is nagyon féltettem . Egy ilyen eszméletlen szép késéggel nem is tudom hova mernék elmenni.
Az nagyon igaz ,hogy az óra kézen mutatja meg .hogy mennyire illik hozzánk és persze az igazi szépségét.
Gonzinak is meglett amelyik tökéletesen passzol hozzá és Vadászcsigának is és érzik is és örömmel hordják. Lehet Neked a Monaco lesz ilyen kivételes . -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #144896 üzenetére
Fogadd elismerésémet,nagyszerű óráid vannak
és gyönyörű mindkettő .
A forró viz nem csak ott lazitja a csavar menetet ahol szeretnéd,hanem több szemnél is ,szerintem. A pákához használt forrasztó ón 270 fokon olvad a 243-ast kellő melegitéssel oldja,de én vennék gyengébbet egy két nap alatt nem esik az ki. Ha nagyon beragasztod még a csavar is törhet ,na az a gáz nem a csavar fej sérülése.
Tetszenek így együtt. -
Wg5113
aktív tag
Mindenkinek köszönöm szépen a gratulációkat ,amit az órák érdemelnek meg leginkább. Nem tervezek órát venni ,valóban bőven elég ami van. csak élvezni szeretném a használatukat és szépségüket..
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #144688 üzenetére
Köszönöm szépen! Sokat dolgozok mágnessel ,lesz tesztelve az biztos.
Teratti
Szeretem az órákat akárcsak Te és szebbnél szebbek vannak,élvezni kell őket ha lehet. A gratot köszönöm. -
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #144686 üzenetére
Értem már.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #144669 üzenetére
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest